icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
2. apr 2017

@kythos21 aj tak chod na pohotovost pozru ta nemusi to byt nic vazne ale netreba podcenovat

candies
2. apr 2017

@cvikla12 neboj sa toto bude váš pokladík zdravý krásny 😘💝 ja sa už tiez neviem dočkať 😁

karmela
2. apr 2017

@ereska zlatko ešte stále nemáš ms? Moja zlata a nemohlo sa zadarí? Či si dávate pozor asi však? Držím ti silno palce nech ďalšie tehulkovanie je za dverami a hlavne úspešne bezproblémové 😘

karmela
2. apr 2017

@kythos21 môže to byt normálne a nemusí niekedy žena špiní okolo termínu ms ale radšej by som zašla k dr nech tá pozrie..držím palce nech je všetko Ok

kythos21
2. apr 2017

@karmela áno mala by som mat menzes teraz... piatok som bola z gyn a všetko bolo Ok dnes poobede bledo hnedé spinenie....

ereska
2. apr 2017

@karmela nie ja mam nepravidelny menzes a bt je dole takze urcite tehu niesom aj ked nedavame si pozor zijeme naplnooo a nie este nic a dakujeeeeem

karmela
2. apr 2017

@ereska skús si nasadiť agnucaston moja je to dobre na ovu aj na úpravu cyklu aj pri snaženi..ja väčšinou toto Radim lebo mne to pomohlo keď mi začal haprovat cyklus..držím palce aby sisa čo najskôr pochválila pekným pozitívnym tehu testom.

karmela
2. apr 2017

@kythos21 no môže to byt aj tým že máš termín ms no ja by som radšej navštívila zase dr ak by to neustalo..aj cievka ti mohla prasknúť keďže sa zväčšuje maternica..radšej ísť zbytočne ako neskoro za dr pozrie ťa a možno predpise nejaké tabletky aby sa predišlo komplikáciám 😉 Držte sa

ereska
2. apr 2017

@karmela to co je agnucaston ?

cvikla12
2. apr 2017

@candies pevne v to verím že v októbri bude naše malá s nami.

luta13
2. apr 2017

@candies mas stastie, ze mas este vsetkych 4 - myslim babky, aj dedkov 😉...Ja som sa toho veru nedockala...Moji obaja dedkovia zomreli v ten isty rok behom mesiaca 😔 , jedna babka este pred nimi a druha babka zomrela 2.5...A mne sa prvy syn narodil 25.7. v ten isty rok...Tehulku ma videla a bola velmi stastna 😀...Bola som prva tehulka z jej vnucat a tak by bola prvykrat prababkou, no chudiatko, nedozila sa toho...Odvtedy sa mi s nou snivalo a prestalo to pred 2 rokmi...Kazdu chvilku sen s nou, ze sa spolu rozpravame o vselicom a ze sa usmieva na mojho synceka atd...Proste boli to take sny s nou, ze vzdy sme boli spolu v tom sne a rozpravali sa - vzdy som sa budila a plakala som, ako mi chyba...Prestalo to, ked som bola tehulka s druhym synom...No blizki ludia po jej smrti hovorili, ze to bol "zivot za zivot"...Ze ona odisla do Neba, aby uvolnila miesto pre mojho synceka na Zemi...Doteraz ked na to myslim, je mi z toho smutno, ze uz nevydrzala, kym sa nenarodil a aspon keby ho na chvilku vzala do narucia 😢...No Tebe prajem, aby Ti starki zili co najlhsie a uzivali si Tvojho drobceka ako sa patri 😉...Boh ich zehnaj vsetkych! 🙏❤

karmela
2. apr 2017

@ereska tabletky moja nie hormonálne dajú sa kúpiť niekde v lekárni bez receptu mne ich dr predpísala keď mi začal haprovat cyklus..

luta13
2. apr 2017

@ereska

Čo je AGNUCASTON a na čo sa používa

Zvýšená koncentrácia prolaktínu je jednou z najčastejších príčin porúch menštruačného cyklu a mastodýnie (bolestivosť prsníkov) a býva taktiež príčinou premenštruačného syndrómu.

Suchý extrakt z vitexu jahňacieho (Agnus castus) má tlmivý účinok na uvoľňovanie prolaktínu.

Indikácie lieku AGNUCASTON sú:

- poruchy pravidelnosti menštruačného cyklu

- premenštruačný syndróm – ťažkosti, ktoré sa objavujú niekoľko dní pred pravidelným mesačným krvácaním, ako je bolesť a tlaková bolesť prsníkov, psychická nevyrovnanosť

- pocity napätia a bolestivosť prsníkov (mastodýnia)

luta13
2. apr 2017

@ereska

Agnucaston patrí do skupiny potravinových doplnkov, pri ktorých sa predpokladá aj zníženie produkcie prolaktínu. Jeho efekt je overený aj klinickými štúdiami. Preto Vám určite neuškodí ak ho skúsite skôr ako sa podrobíte zložitejšej liečbe. Tá by prišla do úvahy ak by stav bol spojený aj s problémami pri otehotnení. Treba podotknúť že efektívne zníženie hladiny prolaktínu môže zlepšiť aj šancu na ovuláciu a plodnosť. Zvýšená hladina prolaktínu totiž zasahuje do jemnej regulácie hormonálnej rovnováhy ktorej výsledkom je ovulácia ,.

luta13
2. apr 2017

@ereska Drzim Ti silno palceky, nech si co najskor najdes na testiku nadherne a silnejuce // a potom zdrave tehulkovanie az do uspesneho konca, ked si v naruci budes stiskat svoje vytuzene babätko 🙏😘🤰👶❤

nina4
2. apr 2017

@kythos21 aj tak radsej chod

kythos21
2. apr 2017

@karmela takéto je to.... neviem či je to normálne alebo sa mám báť... piatok som bola na kontrole a bolo Ok

karol221
2. apr 2017

Ahojte 🙂 jsem tady poprvé a moc bych vás chtěla poprosit o váš názor 🙂 test je dělaný dnes dopoledne takže ne z ranní moči ale i tak se mi zdá, že tam druhou čárku vidím...vidíte ji taky nebo už z toho blázním? :/

tiss11
2. apr 2017

@kythos21 taketo nieco som mala aj ja sprevadzane trochou bolesti a zistili mi hematom.

kythos21
2. apr 2017

@tiss11 a mala si aj nejaké bolesti alebo niečo? V kolkom TT si bola?

cvikla12
2. apr 2017

@karol221 niečo tam je ale skús zblízka odfotit takto je to ťažko ohodnotiť či to nie je kanálik

karol221
2. apr 2017

@cvikla12 bohužel mi to mobil nechce víc zblízka zaostrit a fotka je rozmazana :/ nicméně se objevila do konce limitu 🙂

tiss11
2. apr 2017

@kythos21 bola som okolo 10-12tt. Mala som len take pichanie v podbrusku a taky isty toaletak ked som sa utierala. Isla som k mojej gyn a ta povedala ze mam hematom a hned ma vypisala na pn a predpisala duphaston.

olylili
2. apr 2017

@karol221 vyzerá to na druhú čiarku koľko tí mešká?

karol221
2. apr 2017

@olylili dnes mi měla dorazit, už tak týden mě strašně bolí prsa což se mi stalo poprvé tak jsem to zkusila testnout 🙂

cvikla12
2. apr 2017

@karol221 držím palčeky aby tmavol testik. Verím že je to druhá čiarka nie kanálik.

karol221
2. apr 2017

@cvikla12 děkuju moc 🙂

kythos21
2. apr 2017

@tiss11 Ale ja som bola piatok u gyn a nič nevidel? Myslíš že to nemôžem mat z toho že v tomto obdobi by som mala mat MS?

bluebell0412
2. apr 2017

@luta13 Ďakujem.No uz sa neviem dočkať rána aby som skontrolovala testy uz nebudem potom kupovať (mne január aj február aj lady max ukázal slabuckeho dusika a ms prisla)
V stredu by mala dôjsť mrcha tak uvidím.
Pri prvých dvoch tehu som sa neponáhľala ani k dr az okolo 7tt aby bolo vidieť uz aj ❤ no teraz asi pôjdem skôr o dva týždne mám ísť na kontrolu tak ci tak lebo mám myom na maternici a beriem duphaston na úpravu cyklu. Takže neviem ci vobec vydržím tie dohodnuté dva týždne a dúfam ze nevezme dovolenku keď ri vychádza pred veľkou nocou

olylili
2. apr 2017

@karol221 no tak je tam veľká šanca že sa podarilo držím prsty