icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karol221
2. apr 2017

@olylili děkuju snad ano 🙂

kythos21
2. apr 2017

@tiss11 a to na základe čoho ti zistil tu zrazeninu? Sono či odber krvi?

tiss11
2. apr 2017

@kythos21 cez sono. Povedala som jej ze som mala bolesti a krvacala som a ona ma vysetrila podrobnejsie a nasla ju. Asi tyzden pred tym som bola normalne na poradni a nic nevidela. Nevravim ze to musis mat aj ty ale pre tvoj pokoj by som sla aspon ku gyn a povedala jej o tom. Ja osobne som nerobila hned paniku s pohotovostou ale pockala a na druhy den som sla ku gyn.

lela123
2. apr 2017

@karol221 mne sa tiež zdá, že je to druhá čiarka 🙂

miriamn76
2. apr 2017

@karol221 myslim ze to je druha ciarka a nie kanalik drzim palce nech silnie☺

frederika91
2. apr 2017

Z mojho januaroveho ducha je dnes takyto mini cloviecik 🙂

cvikla12
2. apr 2017

@frederika91 jej krásna fotecka v ktorom tt si?

miriamn76
2. apr 2017

@frederika91 krasny☺to je v ktorom tyzdni robene sono?

frederika91
2. apr 2017

dakujeeeem 🙂 robene v 13tt 2den

karol221
2. apr 2017

@lela123
@miriamn76
Jee holky tak to jste me moc potěšily 🙂) moc si mi co přejeme 🙂

karol221
2. apr 2017

* oprava - mimco

kythos21
2. apr 2017

@tiss11 ďakujem a to spinenie si mala stále rovnaké či aj intenzívnejšie? Lebo ja už mám pocit že ustupuje,,,

missellis
2. apr 2017

Baby, koľké z vas otehotneli 3-4 dni pred ovulkou? A nejake tipy, ako neustale nemysliet na otehotnenie? Bojim sa ze si znížim samce lebo neustale myslim na to ako mame babatko. Neviem ako vydrzim 13 dni do menzesu.

olylili
2. apr 2017

@missellis môj malý je 4 dní starší ako bola predpokladaná ovulka možno len prišla skôr

lela123
2. apr 2017

@missellis ja som s poslednou tak otehotnela 4 dni pred ovulkou. A ono to je síce ťažké nemyslieť. Ale treba sa odľahčiť. Keď je človek na to veľmi úpäty, tak to ide asi ťažšie. Ja to tak vnímam, že tá dušička, ktorá chce prísť je krehká a ľahká a keď človek si niečím zaťažuje telo alebo myseľ, tak si ten priestor okolo seba zhrubsuje a o to ťažšie sa potom dušiška dostane k nemu. Keď to bude človek vnímať len na fyzickej úrovni, tak to bude asi vnímať ináč ako ja. Možno to bude niekomu smiešne, čo som teraz napísala, ale ja to takto naozaj vidím. 🙂

missellis
2. apr 2017

@lela123 Anoo aj ja verim na taketo duchovne veci. Styk sme mali v noci zo stvrtku na piatok, piatok som mala pozitivny test, aj ma trosku pobolievalo brucho. Dnes som mala spinenie, tak neviem ci ovulka bola az dnes. Cize dnes v noci to budu 3 dni, ak by bola ovu az zajtra tak 4 dni. Len sa velmi bojim aby spermie prezili kedze tento mesiac som vonec nemala plodny hlien nakolko minuly mesiac som 3 tyzdne brala atb, bola v narkoze aj brala lieky na alergiu... Tak snad priateľovi spermie vydrzali vo vajickovodoch a stretli dnes/vcera moje vajicko.. stale na to myslim, bola by som najstastnejsia aj ked mam len 21...

missellis
2. apr 2017

@lela123 stale citam tu Mk, anglické fóra, sance na otehotnenie, sledujem si krcok a hlien ci nahodou ovu test neklamal a neviem sa donutit to nerobit.. Strasne po tom túžim :(

lela123
2. apr 2017

@missellis je len jedna rada, nerob to, to ti vravím z vlastnej skúsenosti, to je to odlahcenie. Keď človek na fyzickej úrovni vyskúšal všetko, tak naozaj treba vyčistiť psychiku. Ja si odmeriam bt už len preto, či prebehla ovulácia, ajkeď ju cítim a ďalej neriešim. Mne sa síce hovorí ľahšie,lebo deti už mám, ale to nemení nič na tom, čo som predtým napísala.

tiss11
2. apr 2017

@kythos21 nebolo to intenzivnejsie uz iba slabsie a teraz je vsetko uz dobre :D chod pre istotu ku gyn a potom daj vediet ako si dopadla 🙂

lela123
2. apr 2017

@missellis keď veríš, tak tie ovu testy nerieš, vykasli sa na všetko a príde to vtedy, keď to má prísť. Naozaj 🙂

missellis
2. apr 2017

@miriamn76 jej a ty si tehu? Si pamatam sme si tu hladali obe duchov, ako sa ti podarilo, robila si nieco nove ako doteraz? Gratulujem 😘

miriamn76
2. apr 2017

@missellis ahoj pila som alchemiku a @karmela mi poradila lieky na upravu cyklu . Robila som ovu testy a od prveho dna pozitivneho testu sme mali lasku 5 dni po sebe

gabcca
2. apr 2017

@miriamn76 snad to bude aspon kusok pravda a zacnu tmavnut

meli8412
2. apr 2017

Ako baby, nič v zlom. Ja viem, že sa človek zľakne ale všetko más svoje hranice...Nedávajte sem váš toaleťák nikam na net, je to...Stači napísať, že toaletak taký a taký...Nevešajte sem, prosím...

gabcca
2. apr 2017

@luta13 dakujem.aj ked.sa bojim ze tie testy niesu pravdivé aj ked tuzim po tom aby silneli.

bluebell0412
3. apr 2017

@maciatko950
@cvikla12
@luta13

Tak baby môj dnešný test 12dpo
Tu su za radom 7,9,10,12dpo

bluebell0412
3. apr 2017

Tieto dve som ešte takto spojila

moni244
3. apr 2017