Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 poznám to musíš vydržať 😘
@cvikla12 ahojky moja mozem sa ts opytat ake vysetrenia ti robili vsetko doteraz?meraju ti aj tlak pri kazdej kontrole?;)🙂
@cvikla12 viem snažím sa ☺
Babule prosim vas viem ze to sem nepatri ale keby ste mi vedeli pomoct☹ mam iphone 6s este v zaruke padol rovno na displej cely sa rozletel chcem sa opytat ci sa to nejakej stalo ci ma to vide lacnejsie ak to dam opravit do apple alebo co stym lebo ked som sa pytala v servise cena bola 200€ plus nejake € a to teraz uz nebudem riesit radsej za to kupim nieco babatku 😒
@archanjel007 áno tlak, moč, krčok či je v poriadku, srdiečko či bije a či je maličké v poriadku toto na každej poradni. A do teraz mi robila krvné testy kadejaké keďže som 0neg. Tak na protilátky, testy na štítnu žľazu, na rubeolu, na hepatitídu na toxoplazmu
HIV a ďalšie si už nepamätám. Prečo sa pýtaš?
@bluebell0412 držím palčeky
@cvikla12 teraz mi volal reakcia: Potvrdilo sa vám to z krvi blahoželám 😀
@bluebell0412 supeeeeeer správa veľmi sa s tebou teším a gratulujem.
@bluebell0412 gratulujem a veľa zdravia do úspešného konca 🤰

@bluebell0412 wauuuukooo výborné krásne čiarky mám radosť 🙂 akú značku testu máš ? Ja som ešte netestovala nemám času kúpiť testy skôr asi v stredu kúpim 🙂
@bluebell0412 také aké sú výsledky s krvi ?🙂
@gabcca na spodnej foto vidím ružovú druhý ciarocku myslim tu foto pridanú po tých v negative držím palceky
@maciatko950 moja tam vidim aj ja, ale som skusila aj ine testy a tam ani naznak :( tak podla mna tamtie testy duchuju
@gabcca a aká značka to je
@cvikla12 chcela som vediet co ma caka moj lekar nevysetruje vaginalne vobec prve mesiace iba cez ulatrazvuk

@cvikla12 ja idem teraz vo stvrtok na odbery ze stitna zlaza a tak tak som zvedava co vsetko vlastne. Lebo vraj aj v tomto tyzdni sa robia tie triplee testy tak neviem.