Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 tie co duchuju su gravitest
@olylili
@cvikla12 ďakujem vám krásne ja som ešte v šoku ze ozaj ☺teraz uz len dva dlhé týždne čakania znova na usg
@maciatko950 výsledky su pozitívne doktor tehu potvrdil
Vidíš moja nedockavost urobila svoje a doktorova sokova terapia ráno nech pridem hneď tiež inak by som.nevedela
Ja som mala tento cyklus One step,Gravitest a Top test
@archanjel007 ja mam dost nízky tlak. Moja krčok pozerá od 12tt tak preto už aj to kukala a neboj všetko bude v poriadku
@bluebell0412 to ubehne ako voda uvidíš.
@bluebell0412 a to ty si dnes len 12 dní po ovulke, však?
@cvikla12 dúfam tak na Veľkú noc ideme k svokrovcom aspoň pár dní to bude o inom a potom sa uvidí ale verím tomu ze to bude dobre...hoc som mala rôzne myšlienky co ukáže krv ci naozaj aj to neni skoro
@bluebell0412 mooc gratulujem. Ako moc ste sa snazili ? Brala si nieco ?
@lela123 áno 12dpo dnes
@bevab my sme v januári po preventivke sa rozhodli ze skúsime ešte jedno lebo u nás je už dlhsie iste ze 3 a dosť tak som to v januári riešila s dr ci vobec môžem ci zvládnem lebo som po dvoch sc
Tak ano problém.neni ale po pomto uz ďalšie nie tak sme zvažovali ci teraz ci neskôr a nakoniec ze teraz
Od januara som brala Duphaston ale nie kvoli trhu ale na úpravu cyklu lebo vecne som mala bolestivé aj silne ms
@cvikla12 on cele tehotenstvo pozera len cez ultrazvuk ano urcite bude vsetko v poriadku🙂))🙂
@cvikla12 verím ze áno ty kedy máš ďalšiu poradňu?
@bluebell0412 to je super zmena prostredia je dobrá aspoň sa zabavis
@bluebell0412 ja idem 13.4ku gynekológovi čo nás lieči na infuziu tak on ma aj pozrie pre istotu 26.4 idem na krv ku svojej Dr. A 4.5 mám až poradňu.
@archanjel007 každý gynekológ to má inak zaužívané ale som šťastná že sme zatiaľ v poriadku a dúfam že aj budeme že liečba zaberie 😉
@cvikla12 to áno zmena prostredia zmena myšlienok dobre to padne aj tých pár dní
To máš dosť každý chvíľu niečo aj ja som zvedavá aj usg potvrdí tehu ako casro budem u neho lebo budem viac sledovana
@bluebell0412 ja som teda dosť sledovaná kôli neúspešnemu predošlému tehu ale dobre nech ma sledujú aspoň si budem istá že ide všetko tak ako má.
@cvikla12 bude vsetko ok moja 🙂🙂🙂

Pekny den baby :* 13dni meskania MS test negativny objednana ku gyn.som az na stvrtok,ked mi mala prist ms mala som v prvi den len hnedasty vytok potom iba ruzovy,a dnes malu krvavu akokeby hrudku,a to bolo cele :( coto moze byt?
Ahojte zienky..🙂 dnes som bola na kontrolu po operacii..tak v stredu idem vyberat stehy,a mali by byt aj vysledky z hystologie..gynda mi povedala vraj sa plod drzal ako "kliest"..ze nemusime vobec cakat a uz sa mozme snazit..potesilo ma to,ale nezda sa vam to skoro??..🙂
@alilka Mne sa to zda, ale ked to odobril gynekolog, malo by to byt ok. Drzim palce ❤
@alilka to je super moja tak držím palčeky aby sa to podarilo až do štastneho konca.
@cvikla12 áno to určite radsej tak ako niečo zanedbať
Mňa budú lebo som po dvoch sekciách z toho druhý syn bol predčasne narodeny
@bluebell0412 neboj moja určite bude všetko v poriadku aj u vás 😘
@cvikla12 ďakujem dúfam obavy a zmiešané pocity su a myslím ze miestami aj občas budú ale snažím sa pozitívne na to všetko naladiť a nič zle si nepripustit
@bluebell0412 presne tak aj ja mám taký prístup 😘
@cvikla12 musíme 😙

@cvikla12
@cvikla12 jedina vec z ktorej mam obavu je merane tlaku☹doma si ho meram kazdy den odkedy som tehulka mam ho 112 na 74 ale ked u lekara ta to bude stressss