Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 je trosku rozdiel uz mat jedno dieta a snazit sa o druhe a je rozdiel nemat ani jedno dieta a snazit sa dva roky🙂...a mat rozne problemy s pocatim k tomu. Takze je rozdiel uz mat jedno dietq a snazit sa o druhe aspon mas ten jeden uzlik stastia a si mama tak trosku to inac zena vnima ako nemat ani jedno🙂..tolko moj nazor;)...pekny zvysok dna;)
@domci1203 Samozrejme, ze uz jeden uzlik @kotatko1232 ma, ale to neznamena, ze je tam mensia tuzba ako u teba. Len ju ma co drzat nad vodou. Ja mam tiez jedno doma (hoci nie biologicky moje) ale tuzba po babatku je obrovska.
Nic v zlom, ale skus sa nabuduce zamysliet, co a ako napises. Lebo slova mozu boliet. A tieto tvoje ma fakt zaboleli, hoci neboli pisane ani priamo mne. Kotatko to nemyslela zle. Skor mam pocit, ze ti chcela nazdacit, ze v tom nie si sama a podporit ta.
@ejuska2586 ale preco?ja mam nazor ako @domci1203 🙂 je to podla mna ine,ked uz jedno dieta doma zena ma..🙂 ano ta tuzba je silna,ale podla mna ina..🙂 cize ja osobne zastavam jej nazor a nevidim nic co by napisala,ze by to niekoho malo "boliet"..🙂
@alilka ved Hp mám spraveny robia mi ho každy rok ten je v poriadku.
@ejuska2586 moja dakujem ale neriesim to..ja som to myslela ako ty.....chcela som ju podporit ako kazda tu podporujeme druhu ale niekto to zle pochopil a nemienim sa tu hadat....tebe verim a drzim palceky ze sa to podari a hlavne to dotiahnes uplne do konca..😘😘
@butterfly333 ale ostatok??..o tu insiminaciu si sa jej nepytala??predsa je to jednoduhsi zakrok a neporovnatelne lacnejsi..
@kotatko1232 Ďakujem moja. Ale to si ešte počkám asi. Len vo štvrtok ideme na vyšetrenie, potom ešte mesiac až mesiac a pol budeme čakať na výsledky. A ak budú dobré, potom sa budeme snažiť. Ak nie, budeme sa musieť najprv liečiť.
@alilka Ono je v podstate jedno, ako kto berie tú túžbu. Pointa, a aj to, prečo sa ma to dotklo, bolo to, ze Kotatko ju chcela podporiť a ona sa hneď urazila a oborila. A to mi nepríde správne. Máme si tu pomáhať a podporovať sa a nie si slovami ubližovať. Preto som jej len v dobrom napísala, nech nepíše tak tvrdo, lebo môže niekomu svojimi slovami ublížiť.
@alilka ano pýtala no povedal že ked mám málo vajíčok že to nieje pre nas že je to ako pohlavný styk to nepomože.
@butterfly333 tak neviem..🙂 nijako mi len nejde do hlavy,ze ako ze mas malo vajicok ked ovu mavas..aj teraz ti ju potvrdil..🙂 a ty co na to??date sa na to umele,,?
@alilka ved to ovu mávam pravidelne vždy ju cítim aj bt meriam ovu testy robím no neviem čo dalej čo stým som zvedavá zajtra na výsledky Amh
@butterfly333 ved viem,ze ty s ovu problem nemas..preto mi to pride divne..a nerozmyslala si ist niekam do CAR?
@alilka myslíš do centra? no asi tam kde robí moj gyn do gyn five nitra
@butterfly333 hej hej do centra som myslela...mozno by ti pomohli aj bez umeleho..🙂
@alilka a ako mi pomožu jedine to umele mi povedal
@butterfly333 žena sa rodí s určitým počtom vajíčok. Nie je možné ich počet navýšiť. Je to napr. aj v tomto článku. Snáď Ti to trošku pomôže.
http://mamaaja.sk/clanky/snazilky/vplyv-veku-na...
@biba12 Ano to viem že saich počet nedá zyýšit no viem že je niečo na podporu a kvalitu vajíčko.minulý rok som mala Amh 2,8
@olylili aj ja neviem, čím to je. Teraz ak sa mi podarí, tak to bude moje štvrté a tiež nechápem, ale ja by som už túžiť ani nemala aj kvôli veku, ale túžba je.
Asi to znova bude tým, že každé dieťa je originál a keď sa pýta sem, tak len cez našu túžbu nás osloví. 😉Ale všetko musí byť s mierou
@butterfly333 http://www.podpora-plodnosti.cz/JAK-OVLIVNIT-KV... som ti niečo našla 🙂
@biba12 noo super článok dakujem ti som si to naštudovala tak niečo z toho snád pomože zameriam sa na ovocie a zeleninu.
Ten nahoře je včera dělaný a ten dole před dvěma dny
@butterfly333 no tak vidíš ovu ešte len bola. V tvojom prípade si skôr myslím, že ak tvoje AMH je cez dva to značí o ovarialnej rezerve, tiež sa hodnota AMH porovnáva aj s fsh . Ty môžeš mať na tvoj vek este dosť vajíčok, ale vekom klesá ich zrelosť kvalita. Tak ovu u teba chodí pravidelne, lebo vaječníky pracujú dobre, ale vajíčka môžu byt prázdne. Lebo hodnota AMH nevypovedá o kvalite vajíčok, tak nikto nevie, kolko vajíčok je este plodných a to či vo folikul bolo zrelé vajicko sa da zistit, len pri odbere oocytov. Na tvojom mieste by som ak sa teda ináč neda skúsila soft stimulku s malými davkami hormónov, urcite nie klasické ivf. Ak budem mat čas napíšem ti viac do ip. Na kvalitu vajíčok je aj angust castus, melatonín, l-carnosine, inozitol, vitamín E+c, zinok, D3.

@butterfly333 ahaa..tak neviem..co lekar to ine "metoda"-..🙂 len je divne ze ta hned posiela na umele a ani len hormonalny profil ti neurobila ani nnic..mala ti prv vysetrenia spravit si myslim..ved umele nieje len tak..to stoji kopu penazi a nikde nieje 100% zarucenie ze sa to podari..