icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
4. apr 2017

@butterfly333 ahaa..tak neviem..co lekar to ine "metoda"-..🙂 len je divne ze ta hned posiela na umele a ani len hormonalny profil ti neurobila ani nnic..mala ti prv vysetrenia spravit si myslim..ved umele nieje len tak..to stoji kopu penazi a nikde nieje 100% zarucenie ze sa to podari..

domci1203
4. apr 2017

@kotatko1232 je trosku rozdiel uz mat jedno dieta a snazit sa o druhe a je rozdiel nemat ani jedno dieta a snazit sa dva roky🙂...a mat rozne problemy s pocatim k tomu. Takze je rozdiel uz mat jedno dietq a snazit sa o druhe aspon mas ten jeden uzlik stastia a si mama tak trosku to inac zena vnima ako nemat ani jedno🙂..tolko moj nazor;)...pekny zvysok dna;)

ejuska2586
4. apr 2017

@domci1203 Samozrejme, ze uz jeden uzlik @kotatko1232 ma, ale to neznamena, ze je tam mensia tuzba ako u teba. Len ju ma co drzat nad vodou. Ja mam tiez jedno doma (hoci nie biologicky moje) ale tuzba po babatku je obrovska.
Nic v zlom, ale skus sa nabuduce zamysliet, co a ako napises. Lebo slova mozu boliet. A tieto tvoje ma fakt zaboleli, hoci neboli pisane ani priamo mne. Kotatko to nemyslela zle. Skor mam pocit, ze ti chcela nazdacit, ze v tom nie si sama a podporit ta.

alilka
4. apr 2017

@ejuska2586 ale preco?ja mam nazor ako @domci1203 🙂 je to podla mna ine,ked uz jedno dieta doma zena ma..🙂 ano ta tuzba je silna,ale podla mna ina..🙂 cize ja osobne zastavam jej nazor a nevidim nic co by napisala,ze by to niekoho malo "boliet"..🙂

butterfly333
4. apr 2017

@alilka ved Hp mám spraveny robia mi ho každy rok ten je v poriadku.

kotatko1232
4. apr 2017

@ejuska2586 moja dakujem ale neriesim to..ja som to myslela ako ty.....chcela som ju podporit ako kazda tu podporujeme druhu ale niekto to zle pochopil a nemienim sa tu hadat....tebe verim a drzim palceky ze sa to podari a hlavne to dotiahnes uplne do konca..😘😘

alilka
4. apr 2017

@butterfly333 ale ostatok??..o tu insiminaciu si sa jej nepytala??predsa je to jednoduhsi zakrok a neporovnatelne lacnejsi..

ejuska2586
4. apr 2017

@kotatko1232 Ďakujem moja. Ale to si ešte počkám asi. Len vo štvrtok ideme na vyšetrenie, potom ešte mesiac až mesiac a pol budeme čakať na výsledky. A ak budú dobré, potom sa budeme snažiť. Ak nie, budeme sa musieť najprv liečiť.

@alilka Ono je v podstate jedno, ako kto berie tú túžbu. Pointa, a aj to, prečo sa ma to dotklo, bolo to, ze Kotatko ju chcela podporiť a ona sa hneď urazila a oborila. A to mi nepríde správne. Máme si tu pomáhať a podporovať sa a nie si slovami ubližovať. Preto som jej len v dobrom napísala, nech nepíše tak tvrdo, lebo môže niekomu svojimi slovami ublížiť.

butterfly333
4. apr 2017

@alilka ano pýtala no povedal že ked mám málo vajíčok že to nieje pre nas že je to ako pohlavný styk to nepomože.

alilka
4. apr 2017

@butterfly333 tak neviem..🙂 nijako mi len nejde do hlavy,ze ako ze mas malo vajicok ked ovu mavas..aj teraz ti ju potvrdil..🙂 a ty co na to??date sa na to umele,,?

butterfly333
4. apr 2017

@alilka ved to ovu mávam pravidelne vždy ju cítim aj bt meriam ovu testy robím no neviem čo dalej čo stým som zvedavá zajtra na výsledky Amh

alilka
4. apr 2017

@butterfly333 ved viem,ze ty s ovu problem nemas..preto mi to pride divne..a nerozmyslala si ist niekam do CAR?

butterfly333
4. apr 2017

@alilka myslíš do centra? no asi tam kde robí moj gyn do gyn five nitra

alilka
4. apr 2017

@butterfly333 hej hej do centra som myslela...mozno by ti pomohli aj bez umeleho..🙂

butterfly333
4. apr 2017

@alilka a ako mi pomožu jedine to umele mi povedal

biba12
4. apr 2017

@butterfly333 žena sa rodí s určitým počtom vajíčok. Nie je možné ich počet navýšiť. Je to napr. aj v tomto článku. Snáď Ti to trošku pomôže.
http://mamaaja.sk/clanky/snazilky/vplyv-veku-na...

butterfly333
4. apr 2017

@biba12 Ano to viem že saich počet nedá zyýšit no viem že je niečo na podporu a kvalitu vajíčko.minulý rok som mala Amh 2,8

olylili
4. apr 2017

@alilka moja
@domci1203 ak sa môžem vyjadriť tak moja túžba bola úplne rovnaká ako pri prvom tak aj pri druhom aj treťom takže nesúhlasím že je to iné ...

lela123
4. apr 2017

@olylili aj ja neviem, čím to je. Teraz ak sa mi podarí, tak to bude moje štvrté a tiež nechápem, ale ja by som už túžiť ani nemala aj kvôli veku, ale túžba je.
Asi to znova bude tým, že každé dieťa je originál a keď sa pýta sem, tak len cez našu túžbu nás osloví. 😉Ale všetko musí byť s mierou

olylili
4. apr 2017

@lela123 veď áno aj keby to bolo desiate stále je tá túžba silná a všetko okolo toho jedinečné veď ja sa tak teším akoby som čakala prvé 😀

biba12
4. apr 2017

@chuchu86 ahoj, tak ako?

butterfly333
4. apr 2017

@biba12 noo super článok dakujem ti som si to naštudovala tak niečo z toho snád pomože zameriam sa na ovocie a zeleninu.

karol221
4. apr 2017

Ahojte 🙂 tak jsem zkusila další test bohužel ne od stejné značky a byl dělaný včera odpoledne 🙂 co myslíte? Mohlo to vyjít?

karol221
4. apr 2017

Ten nahoře je včera dělaný a ten dole před dvěma dny

gabcca
4. apr 2017

@karol221 urcite ano, gratulujem, co ja by dala aspon za take // ako mas ty

olylili
4. apr 2017

@karol221 jasné aj pekne tmavne😉

gabcca
4. apr 2017

@karol221 kolko si po? Kolko ti meska?

adria88
4. apr 2017

@karol221 si tehuľka, gratulujem 🙂

ria294
4. apr 2017

@butterfly333 no tak vidíš ovu ešte len bola. V tvojom prípade si skôr myslím, že ak tvoje AMH je cez dva to značí o ovarialnej rezerve, tiež sa hodnota AMH porovnáva aj s fsh . Ty môžeš mať na tvoj vek este dosť vajíčok, ale vekom klesá ich zrelosť kvalita. Tak ovu u teba chodí pravidelne, lebo vaječníky pracujú dobre, ale vajíčka môžu byt prázdne. Lebo hodnota AMH nevypovedá o kvalite vajíčok, tak nikto nevie, kolko vajíčok je este plodných a to či vo folikul bolo zrelé vajicko sa da zistit, len pri odbere oocytov. Na tvojom mieste by som ak sa teda ináč neda skúsila soft stimulku s malými davkami hormónov, urcite nie klasické ivf. Ak budem mat čas napíšem ti viac do ip. Na kvalitu vajíčok je aj angust castus, melatonín, l-carnosine, inozitol, vitamín E+c, zinok, D3.