icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karol221
4. apr 2017

@olylili
@gabcca to se mi ani nechce věřit, ze by to tak rychle vyšlo 🙂 dneska mám teprve druhy den zpoždění 🙂 kolik jsem dpo to netuším :/

ria294
4. apr 2017

@butterfly333 a čo sa týka výberu car, to by som si tiež zvážila kam ist, lebo by som napísala do viacerych a podľa toho čo mi odpisu, by som sa riadila. Z vlastnej skúsenosti by som nešla do veľkých dávok hormónov, moj prípad po stimulke som sa dávala dohromady 5 mesiacov, ale ja mam problém s nízkym AMH 🙄

karol221
4. apr 2017

@adria88 dekuju moc snad bude všechno v pořádku 🙂

gabcca
4. apr 2017

@karol221 tak to je super tesim sa s tebou

adria88
4. apr 2017

@gabcca ahoj, ako pokračuješ? čakáš do toho piatku, či príde ms?

gabcca
4. apr 2017

@adria88 ahoj ano cakam ale nedávam si velke nádeje. Testy boli čisté ani naznak tak to nevyzera dobre

karol221
4. apr 2017

@gabcca dekuju 🙂

a myslíte ze je ještě brzo se objednat k dr. Na potvrzení?

adria88
4. apr 2017

@gabcca no videla som, že ti nejaké dušíkovali, to boli mamatesty? ale aj tak držím palce, veď raz to musí už výjsť...

olylili
4. apr 2017

@karol221 lekárovi môžeš zavolať ale objedná ťa asi za take dva týždne ešte je veľmi skoro

butterfly333
4. apr 2017

@ria294 super moja tak budem velmi rada ak mi o tom napíšeš niečo bližšie.😘

gabcca
4. apr 2017

@karol221 ano urcite este skoro pockaj aspon dva tyzdne ked nebudes mat ziadne problemy, nic by este nevidel na sone

gabcca
4. apr 2017

@adria88 dusikovali mi gravitesty. Takze tym uz neverim

karol221
4. apr 2017

@olylili ja myslela jen na odběry jelikož jsem kuřák( ted od te první //čárky nekourim) i přítel a doma se kouří tak aby se ještě neco špatného nestalo

olylili
4. apr 2017

@karol221 tak už treba opustiť od zlozvykov aj keď tehotenstvo nie je potvrdené lekárom ale len testom

lela123
4. apr 2017

@olylili presne 🙂😉

karol221
4. apr 2017

@olylili to mas pravdu taky uz nekourim ani nemám chuť 🙂

olylili
4. apr 2017

@karol221 to je dobre ja našťastie nikdy ani cigarety ani káva ani alkohol príležitostne dobré vínko alebo šampus 😊

karol221
4. apr 2017

@olylili tak to te obdivuju 🙂 alkohol též nepiju ale jak říkáš sklenka dobrého vina jednou za cas neuškodí 🙂

archanjel007
4. apr 2017

@kotatko1232 ja si myslim ze ked zena uz ma jedno dieta tak uz sa stala mamou co je nadherny pocit samozrejme ze ak tuzite po druhom tuzba je stale rovnaka lebo deti ma svoj rodic rovnako rad ale na druhej strane treba chapat aj dominiku ze sa snazi urobit preto vsetko aby bola mamou a chce zazit ten pocit ona este nezazila to krasne ked ti vlozia to male do ruky a ako sa vravi vtedy je to laska na cely zivot..a ma aj pravdu ty si ten pocit uz zazila ..budme prajne jedna druhej a radme si navzajom ved vsetky chceme to iste byt mamou;)a mat pri sebe zdrave deturence8

kotatko1232
4. apr 2017

@archanjel007 Ahoj.nechapem naco sa to tu riesi co som napisala....pochopila to zle ako som myslela ok.koniec staci....ja v kazdej prajem mat aj 100deti....nemusi to tu kazdy riesit ....

archanjel007
4. apr 2017

@kotatko1232 ja nic v zlom len ju poznam trosku viac a viem ako jej natom zalezi😉

archanjel007
4. apr 2017

@kotatko1232 mne si napriklad ti osobne velmi pomohla si ma nastavila na pozitivne myslenie zaco som ti velmi vdaxna😍

gabcca
4. apr 2017

S tymito testami aku mate skusenost?

kotatko1232
4. apr 2017

@archanjel007 ved ok.mne tu tiez zalezi na niektorych babenkach a rada im pomozem a podporim ich ked to potrebuju..ale tak ja NIKDY nemyslim nic zle...

nicole_01
4. apr 2017

@gabcca robila som si ich 3a nwbol tam ani len slabucky naznak mam ist k u gyn.len zatial sa bojim coto moze bT

cvikla12
4. apr 2017

@karol221 pekný testik gratulujem 😘

cvikla12
4. apr 2017

@karol221 ja som tiež prestala fajčiť hneď v deň keď som sa dozvedela že som tehu.

gabcca
4. apr 2017

@nicole_01 uvidis vsetko bude ok. Drzim palce, citala som ze vela zien ukaze test po vynechani aj dva týždne, tak aj ja si davam take nadeje stale

bluebell0412
4. apr 2017

@maciatko950 ahoj tak ako? Stále čakáš? Netestovala si?

missellis
4. apr 2017

Ahojte baby, je normalne špiniť 2dpo? Vzdy spinim cez ovulku a aj pred. Splnila som 10 dc, to bolo pred, ovu testy negat, potom piatok bol pozitivny, nedelu som zas slubila (myslim ze som ovulovala sobotu v noci alebo nedelu rano) a dnes utorok, co som 2dpo alebo 3dpo som spinila. Moze ist o to ze ovulujem az teraz alebo moze to byt nejaka zvyškova krv? Trvalo to len asi hodku a bolo zoho malo, bledoruzove