Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 a čo sa týka výberu car, to by som si tiež zvážila kam ist, lebo by som napísala do viacerych a podľa toho čo mi odpisu, by som sa riadila. Z vlastnej skúsenosti by som nešla do veľkých dávok hormónov, moj prípad po stimulke som sa dávala dohromady 5 mesiacov, ale ja mam problém s nízkym AMH 🙄
@ria294 super moja tak budem velmi rada ak mi o tom napíšeš niečo bližšie.😘
@kotatko1232 ja si myslim ze ked zena uz ma jedno dieta tak uz sa stala mamou co je nadherny pocit samozrejme ze ak tuzite po druhom tuzba je stale rovnaka lebo deti ma svoj rodic rovnako rad ale na druhej strane treba chapat aj dominiku ze sa snazi urobit preto vsetko aby bola mamou a chce zazit ten pocit ona este nezazila to krasne ked ti vlozia to male do ruky a ako sa vravi vtedy je to laska na cely zivot..a ma aj pravdu ty si ten pocit uz zazila ..budme prajne jedna druhej a radme si navzajom ved vsetky chceme to iste byt mamou;)a mat pri sebe zdrave deturence8
@archanjel007 Ahoj.nechapem naco sa to tu riesi co som napisala....pochopila to zle ako som myslela ok.koniec staci....ja v kazdej prajem mat aj 100deti....nemusi to tu kazdy riesit ....
@kotatko1232 ja nic v zlom len ju poznam trosku viac a viem ako jej natom zalezi😉
@kotatko1232 mne si napriklad ti osobne velmi pomohla si ma nastavila na pozitivne myslenie zaco som ti velmi vdaxna😍
@archanjel007 ved ok.mne tu tiez zalezi na niektorych babenkach a rada im pomozem a podporim ich ked to potrebuju..ale tak ja NIKDY nemyslim nic zle...
@maciatko950 ahoj tak ako? Stále čakáš? Netestovala si?
Ahojte baby, je normalne špiniť 2dpo? Vzdy spinim cez ovulku a aj pred. Splnila som 10 dc, to bolo pred, ovu testy negat, potom piatok bol pozitivny, nedelu som zas slubila (myslim ze som ovulovala sobotu v noci alebo nedelu rano) a dnes utorok, co som 2dpo alebo 3dpo som spinila. Moze ist o to ze ovulujem az teraz alebo moze to byt nejaka zvyškova krv? Trvalo to len asi hodku a bolo zoho malo, bledoruzove

@olylili
@gabcca to se mi ani nechce věřit, ze by to tak rychle vyšlo 🙂 dneska mám teprve druhy den zpoždění 🙂 kolik jsem dpo to netuším :/