icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel007
5. apr 2017

Upravila som vam fotecku je to tam 🙂

rebeka211
5. apr 2017

@gabcca Na 11.dpo je pekne vidno // na vsetkyyyyyyyych 👍

lela123
5. apr 2017

@gabcca myslím, že tovar bude o.K 🙂

lela123
5. apr 2017

@gabcca to

tiss11
5. apr 2017

@kythos21 len klud vsetko bude v poriadku. Tiez som to tak mala a uz je vsetko v poriadku. Len musis byt v klude a odpocivat a nenamahat sa 😉

gabcca
5. apr 2017

Dufam ze mas.pravdu a bude to ok.

miriamn76
5. apr 2017

@gabcca urcite si tehulka☺potichucky gratulujem

gabcca
5. apr 2017

Dufam nechcem sa zase sklamat
@miriamn76

candies
5. apr 2017

BAbule prosim co pomáha na bolesť krížov ? Ja dnes Umieram ! :( a neviem co si mozem dat ...ledva stojim na nohach je to hrozne!!

olylili
5. apr 2017

@candies veľa si v tehu nepomozes a bude to len horšie mňa už boli celá panva ani sa na posteli nemôžem otočiť 😁

maciatko950
5. apr 2017

@gabcca na oboch niečo vidím držím palce nech silnie

misscelaneous
5. apr 2017

@candies mala som to tiez cele tehotenstvo a nepotesim ta, doteraz mam problem s krizami. Zaberala mi na chvilu horuca sprcha no to mimo tehu, v tehotenstve by som sa tomu asi radsej vyvarovala. Ako nezaberie to hned, no po troske mi pomahalo mierne cvicenie, urcite nelezat. Na youtube alebo na nete sa daju najst cviky, po troske pomaly by ta tomohlo uvolnit. Mavala som aj migreny v tehu a gynekolog mi povedal ze normalne mozem ibuprofen ( radsej brufen ako ibalgin, ten je bez ruzoveho svinstva), nesmie sa brat az v poslednom trimestri lebo niektore zlozky znizuju kontrakcnu schopnost maternice. A ze ak ich nebudem jest ako lentilky, neublizia. Porad sa s lekarom urcite.

karol221
5. apr 2017

@candies zkus zajít k nějakému fyzioterapeutovi mám velké problémy se zadama i mimo tehu ted mi to přijde horší a vždycky to zabere a ničemu tim neuškodís

archanjel007
5. apr 2017

@lela123 dakujem vyskusam na noc

alilka
5. apr 2017

baby stehi mi dnes vybrali,nachystane mam doma 25 ovu testov a ideme na to..:D no som zvedava ci vobec ovu bude..🙂 a ked hej tak na ktorej strane..🙂

olylili
5. apr 2017

Tak už aj test na cukor máme za sebou a dopadol na výbornú som šťastná👏🤰👶

alilka
5. apr 2017

pardoooooon stehY..:D :D :D

mamana4
5. apr 2017

@gabcca drzim ti velmi palce!!!verim,ze kazdy den bude test krajsi a krajsi 🙂

mawiya
5. apr 2017

@alilka tak super. Inak.otehu mozes aj z vajecnika, kde nemas vajcovod. Nakolko vajickovody nie su pevne prirastene, ale ovulujuci vajecnik si ich v case ovulacie akoby pricucne k sebe. Takze drzim palce, nech mimi skoro pride

gabcca
5. apr 2017

Baby pozrite co som zistila teraz poobede. A ked som bola na zachode mam slabsi vytok s trochu krvi bolo co to znamena? Mam sa bat?

lela123
5. apr 2017

@gabcca no super, je to isté. Ak toho nebude veľa,nemusí to byť nič zlé. Ja som tak mala pri druhom synovi len jednorazové spinenie dva dni pred ms. Ale ak sa budeš báť, tak určite konzultuj s doktorom

bluebell0412
5. apr 2017

@gabcca bolo veľa tej krvi bola čerstvá? Lebo ak si 11dpo mohli by to byť aj uhniezdovanie

gabcca
5. apr 2017

@lela123 dakujem uvidim budem sledovat.

gabcca
5. apr 2017

@bluebell0412 nie len v tom výtoku trochu nic hrozne.

bluebell0412
5. apr 2017

@gabcca tak to by nemal byť problém takk ako ti lela napísala ak sa ti to nebude poznávať konzultuj s dr a možno uz ani nič nebude podľa dnešných testov si myslím ze tehu si 😉 100%

gabcca
5. apr 2017

@bluebell0412 dakujem velmi pekne bola somsom aj teraz na.wc ale uz nic nebolo no budem si davat pozor

bluebell0412
5. apr 2017

@gabcca no veľmi držím palce aby uz ani nič take nebolo 😉

lela123
5. apr 2017

@gabcca aj ja držím palce 🙏

gabcca
5. apr 2017

@bluebell0412
@lela123 dakujem baby

alilka
5. apr 2017