Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dufam ze mas.pravdu a bude to ok.
BAbule prosim co pomáha na bolesť krížov ? Ja dnes Umieram ! :( a neviem co si mozem dat ...ledva stojim na nohach je to hrozne!!
@gabcca na oboch niečo vidím držím palce nech silnie
@candies mala som to tiez cele tehotenstvo a nepotesim ta, doteraz mam problem s krizami. Zaberala mi na chvilu horuca sprcha no to mimo tehu, v tehotenstve by som sa tomu asi radsej vyvarovala. Ako nezaberie to hned, no po troske mi pomahalo mierne cvicenie, urcite nelezat. Na youtube alebo na nete sa daju najst cviky, po troske pomaly by ta tomohlo uvolnit. Mavala som aj migreny v tehu a gynekolog mi povedal ze normalne mozem ibuprofen ( radsej brufen ako ibalgin, ten je bez ruzoveho svinstva), nesmie sa brat az v poslednom trimestri lebo niektore zlozky znizuju kontrakcnu schopnost maternice. A ze ak ich nebudem jest ako lentilky, neublizia. Porad sa s lekarom urcite.
@lela123 dakujem vyskusam na noc
baby stehi mi dnes vybrali,nachystane mam doma 25 ovu testov a ideme na to..:D no som zvedava ci vobec ovu bude..🙂 a ked hej tak na ktorej strane..🙂
Tak už aj test na cukor máme za sebou a dopadol na výbornú som šťastná👏🤰👶
pardoooooon stehY..:D :D :D
@gabcca bolo veľa tej krvi bola čerstvá? Lebo ak si 11dpo mohli by to byť aj uhniezdovanie
@bluebell0412 nie len v tom výtoku trochu nic hrozne.
@gabcca tak to by nemal byť problém takk ako ti lela napísala ak sa ti to nebude poznávať konzultuj s dr a možno uz ani nič nebude podľa dnešných testov si myslím ze tehu si 😉 100%
@bluebell0412 dakujem velmi pekne bola somsom aj teraz na.wc ale uz nic nebolo no budem si davat pozor
@gabcca no veľmi držím palce aby uz ani nič take nebolo 😉
@bluebell0412
@lela123 dakujem baby

Upravila som vam fotecku je to tam 🙂