Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 Mne sa nieco zdalo na Tvojom teste, no je to velmi slabucke, ak tam daco ozaj je...Takto sa mi to podarilo upravit trosku...Velmi Ti drzim palceky, nech dusicek silnie a nech si za 2 dni najdes silnejsieho ducha, ktoreho nebudem musiet hladat ocami 😉
@bluebell0412 vidis to tu lepsie, ci ani nie?
@luta13 áno...ach tak mi nesibe ☺ pozerám približujem a fakt od zaciatku tam čosi vidím
@olylili to su fotky stiahnute z netu - su to vsetko zabery zo 4D utz. a su to deti fajciarok, vsetky si nejak chrania tvaricku pred vyparmi, ci ako to nazvat, ktore matka fajcenim inhaluje do maternice a toto je studia jednej vedkyne, ako take dieta fajciarky vyzera...Takze takto dajako sa tvaria babätka v brusku, ked zena tehulka fajci!!! 😖
@bluebell0412 Ja tiez som si myslela, ze som jediny blbec, ktory ma vidiny 😉...Takze uz len drzat palceky, nech jej ciarka tmavne 😉
@luta13 to sme viacerí 😀 držím držím poriadne nech mravné ešte aj keď mrcha nedosla o to viac ☺
@luta13 *tmavne
@bluebell0412 no ved rozmyslala som, ake slovo si chcela napisat 😂...Pekny vecer Ti prajem 😀...ja idem krmit deti, su hladne na umretie 😉
@luta13 😀😀😀 ďakujem napodobne prajem utekaj nech nečakajú😡
@luta13
@bluebell0412 baby moje toľko energie vlievate :-* mne sa zdalo al vravím si že to asi nič není mám dojem že niektorí dusikovia sa nedajú zachytiť 🙂 minule luta vravela že ladax sú spoľahlivé že neduchuju 🙂 tak som skúsila a uvidíme ešte mám jeden v zálohe spravím asi ráno tento čo som dala bol poobede okolo 17robeni 🙂 ešte raz vaam ďakujem idem krpca uspať a asi sa uspim tiež 😂😂😂😂
@maciatko950 ja verím ze tento.mesiac to tam.je a ta mrchana uz nepride ☺rano cakam foto áno su dobre niekomu testy úkazy viac ráno niekomu vecer (mne skôr vecer) a zas všetko aj záleží ako stúpa ich držím veeeelmi palce 😙
@maciatko950 *hcg
@alilka
@butterfly333
@maciatko950
Tak som ani nevydrzala do rana a urobila som si dalsi test teraz. Tu je to viditelnejsie? Som 26dc a mam dost ms v sobotu ☺️Myslite, ze to vyslo? Ak hej, dufam ze vydrzime dokonca!
@janulinka211 daj foto
@janulinka211 super gratulujem a prajem všetko dobre.
@butterfly333 to uz ani nie je duch, ze?
Baby je ten digi test clerblue spolahlivy?manzel ma presviedca ze to je skoro ze by tak ukazal. Myslite ze som naozaj tehu?
@gabcca Ahoj. Ano, je spolahlivy. Detekuje podla mnozstva tehotenskeho hormonu v moci.
@ejuska2586 takze sa mozem spolahnut?bol drahy tak by nemal klamat. 🙂
@janulinka211 to uz mas peknu druhu ciarku 🙂 blahozelam 🙂
Tak holky dávám vám sem fotku úplně všech testiků, myslím, ze sami uvidíte ze na prvních dvou skoro není nic vidět tak snad vám to pomůže, ze i z takového nic se může neco vyklubat 🙂 první od zhora je dělaný v sobotu ráno,druhy v neděli v poledne, třetí v pondělí odpoledne, čtvrtý v úterý odpoledne a poslední dva jsou dneska večer 🙂

Ahojte...dlho som sa neozvala...takže chcem sa vás žienky opýtať som cca v 11-12tt , keďže mám tie kŕčové žily v maternici mali sme časté návštevy u dr..ktorý mi dal magnézium že týždeň dva krát denne a potom iba jednu tabletku..dneska strašne ma začalo pichať v ľavom vaječniku :( máte niektorá skúsenosť?