icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

68iva
5. apr 2017

Ahojte...dlho som sa neozvala...takže chcem sa vás žienky opýtať som cca v 11-12tt , keďže mám tie kŕčové žily v maternici mali sme časté návštevy u dr..ktorý mi dal magnézium že týždeň dva krát denne a potom iba jednu tabletku..dneska strašne ma začalo pichať v ľavom vaječniku :( máte niektorá skúsenosť?

luta13
5. apr 2017

@karol221 fotku som zabudla, pripajam dodatocne 😉

olylili
5. apr 2017

@luta13 jeeeeej krásne ktorý TT?

luta13
5. apr 2017

@maciatko950 Mne sa nieco zdalo na Tvojom teste, no je to velmi slabucke, ak tam daco ozaj je...Takto sa mi to podarilo upravit trosku...Velmi Ti drzim palceky, nech dusicek silnie a nech si za 2 dni najdes silnejsieho ducha, ktoreho nebudem musiet hladat ocami 😉

@bluebell0412 vidis to tu lepsie, ci ani nie?

bluebell0412
5. apr 2017

@luta13 áno...ach tak mi nesibe ☺ pozerám približujem a fakt od zaciatku tam čosi vidím

luta13
5. apr 2017

@olylili to su fotky stiahnute z netu - su to vsetko zabery zo 4D utz. a su to deti fajciarok, vsetky si nejak chrania tvaricku pred vyparmi, ci ako to nazvat, ktore matka fajcenim inhaluje do maternice a toto je studia jednej vedkyne, ako take dieta fajciarky vyzera...Takze takto dajako sa tvaria babätka v brusku, ked zena tehulka fajci!!! 😖

nina4
5. apr 2017

@gabcca zlatik odšťav si citron mne to poradila odtiaľto kocka a zabralo ani Ascorutin tak nepomohol ale citron kazdy deň jeden + vitamin C a klop-klop zabera pri 3 a 4 tehu som byvala koli spineniu viac v nemocnici ako doma .

luta13
5. apr 2017

@bluebell0412 Ja tiez som si myslela, ze som jediny blbec, ktory ma vidiny 😉...Takze uz len drzat palceky, nech jej ciarka tmavne 😉

bluebell0412
5. apr 2017

@luta13 to sme viacerí 😀 držím držím poriadne nech mravné ešte aj keď mrcha nedosla o to viac ☺

bluebell0412
5. apr 2017

@luta13 *tmavne

luta13
5. apr 2017

@bluebell0412 no ved rozmyslala som, ake slovo si chcela napisat 😂...Pekny vecer Ti prajem 😀...ja idem krmit deti, su hladne na umretie 😉

bluebell0412
5. apr 2017

@luta13 😀😀😀 ďakujem napodobne prajem utekaj nech nečakajú😡

olylili
5. apr 2017

@luta13 hej presne o tom som čítala

maciatko950
5. apr 2017

@luta13
@bluebell0412 baby moje toľko energie vlievate :-* mne sa zdalo al vravím si že to asi nič není mám dojem že niektorí dusikovia sa nedajú zachytiť 🙂 minule luta vravela že ladax sú spoľahlivé že neduchuju 🙂 tak som skúsila a uvidíme ešte mám jeden v zálohe spravím asi ráno tento čo som dala bol poobede okolo 17robeni 🙂 ešte raz vaam ďakujem idem krpca uspať a asi sa uspim tiež 😂😂😂😂

bluebell0412
5. apr 2017

@maciatko950 ja verím ze tento.mesiac to tam.je a ta mrchana uz nepride ☺rano cakam foto áno su dobre niekomu testy úkazy viac ráno niekomu vecer (mne skôr vecer) a zas všetko aj záleží ako stúpa ich držím veeeelmi palce 😙

bluebell0412
5. apr 2017
gabcca
5. apr 2017

@nina4 a ako dat do vody? Aky pomer? Dakujem za rady, lebo ja som bola pri malej tiez na začiatku v nemocnici dva krat kvoli krvacaniu. Zajtra pôjdem aj k doktorovi

klarini17
5. apr 2017

ahojte mozte sa vyjadrit k tomuto testu? dnes mi ho poslala jedna baba (nie je to moj ja som mala teraz ovu tak snad moje ciarky budu za par tyzdnov🙏)
mala jej prist vcera ms. dakujem za kazdy jeden nazor. plus test je robeny vecer, nie z ranneho.😉

olylili
5. apr 2017

@klarini17 hmmm nič nevidím...A držím prsty

janulinka211
5. apr 2017

@alilka
@butterfly333
@maciatko950
Tak som ani nevydrzala do rana a urobila som si dalsi test teraz. Tu je to viditelnejsie? Som 26dc a mam dost ms v sobotu ☺️Myslite, ze to vyslo? Ak hej, dufam ze vydrzime dokonca!

janulinka211
5. apr 2017

Zabudla som foto🙂

butterfly333
5. apr 2017

@janulinka211 daj foto

butterfly333
5. apr 2017

@janulinka211 super gratulujem a prajem všetko dobre.

janulinka211
5. apr 2017

@butterfly333 to uz ani nie je duch, ze?

gabcca
5. apr 2017

Baby je ten digi test clerblue spolahlivy?manzel ma presviedca ze to je skoro ze by tak ukazal. Myslite ze som naozaj tehu?

ejuska2586
5. apr 2017

@gabcca Ahoj. Ano, je spolahlivy. Detekuje podla mnozstva tehotenskeho hormonu v moci.

gabcca
5. apr 2017

@ejuska2586 takze sa mozem spolahnut?bol drahy tak by nemal klamat. 🙂

mamana4
5. apr 2017

@gabcca urcite neukazuje blbosti 🙂 tiez ho mam odskusany niekolko krat 🙂 drzim palce!!!!nech ide vsetko ako ma!

mamana4
5. apr 2017

@janulinka211 to uz mas peknu druhu ciarku 🙂 blahozelam 🙂

karol221
5. apr 2017

Tak holky dávám vám sem fotku úplně všech testiků, myslím, ze sami uvidíte ze na prvních dvou skoro není nic vidět tak snad vám to pomůže, ze i z takového nic se může neco vyklubat 🙂 první od zhora je dělaný v sobotu ráno,druhy v neděli v poledne, třetí v pondělí odpoledne, čtvrtý v úterý odpoledne a poslední dva jsou dneska večer 🙂