Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 moja ale hore dušik je ak zmizol po uschnuti to neries mne zo zaciatku na 3 testoch tiez zmizol a teraz som v 13 tt
@maciatko950 to je ta tvoja foto kde vidim tu ciarocku teda aspon ja ju tam vidím 😉
@nina4 aj ja som ju tam videla @maciatko950
@maciatko950 mne sa tam daco mari, ale slabucke velmi...Ako pisu baby, skus testovat poobede 😉...Drzim stale palceky, nech MS nepride tento rok uz vobec!
@klarini17 skoda, ze nema lepsiu fotku na dennom svetle, alebo na bielom podklade...No nieco sa mi tam zda, ale je mozne, ze ozaj len zda...Kamoska nech testuje este dnes, alebo zajtra...Inak poradit neviem...Pripadne, ked jej bude dlhsie meskat MS, nech skoci k svojmu Dr. na krv 😉...Drzim palceky 🙂
@gabcca 100% tehu blahoželám 😉
@gabcca krásny tebe testy obyčajné nič neukazovali ? Sa mi n chce listovať spätné 🙂 každopádne gratulujem
@maciatko950 dakujem
@bluebell0412 dakujem
@luta13
@nina4
@bluebell0412 vy ste baby take super akú značku testu ešte je dobrá ? A kedy poobede testovať ?🙂 Kiežby to vyšlo 🙂
@luta13 ona nie je moc na testovanie a falosne poplachy len ju zmiatlo ze meskaju ked nikdy nemeskavaju. dnees uz ma 3 den meskania a v sobotu si chce spravit rano este testik ked bude v klude doma a nebude sa ponahlat z roboty a d roboty. doktora si zhana noveho. tiez som ju poslala nech ide dalsi tyzden vybavovat a nech jej aj hned krv zoberie🙂 dakujem za odpovede ten test je aj tak vecer robeny tak nebol z takeho "dobreho" mocu 😉 ja tomu verim, zdravotne problemy nema, tak neviem si to inak vysvetlit. snazia sa uz par mesiacov

@bluebell0412
@bluebell0412
@nita216 dobre skúsim 🙂 🙂nita včera som robila poobede a tiež nič teda baby že slabý 🙂 ale pridám spolu včerajší a dnešný a uvidíme ale každopádne ďakujem za nádej a nazor