Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 ja som mala Top test a snažila som 2 hodky predtym nepit a poobedny som mavala tiez krajsi ako ranny siiiiilno držim palceky nech za par dni sú krasne // 😘
@nina4 skúsim ešte teraz pred obedom moc som nepila tak skúsim či radšej neskôr?
@maciatko950 k som mala One step...top test aj gravitest ono je to teoreticky jedno si myslím ....mne tiež pri druhom aj teraz poobede alebo večer sa ukázali krajšie // ako ráno myslím na teba 😉
@maciatko950 skus kupit ten digi test. Mne tamtie ukazovali iba slabu čiarku alebo ziadnu a na digi hned ukazalo + 1-2
@bluebell0412
@gabcca no keď ho zoženiem kúpim..
@nina4
@luta13
Tak baby tu sú tie testy z tých modrých neviem ktorý je včerajší 🙂zelený a ten ďalší sú robené dnes 🙂 podľa mňa nevidím nič ale možno nezávislé oči lepšie posúdia ms nikde a mám vodovod biely výtok slabý 🙂
@maciatko950 ja ta sklamem mám iný názor ako ty....😀 ja tam jednoducho duchov vidím skús naozaj ešte testnut mrcha nič?
@bluebell0412 zatiaľ nie a ani pocity na ňu nie sú len sa objavil biely vodnaty výtok bez zápachu
@maciatko950 ja mám výtok asi od 12dpo ale to u mna je bezne pti kazdom.jednom tehu som ho mala
Uz nepríde...
@maciatko950 este pockaj aj ked viem,ze sa to laksie pise ale verim ze mrchuša nedojde
luta13 Pekny den tak bola som ugyn. A ten ma fakt prekvapil stym ze nebolo ziad e vysetrenie iba odber krvi neoboznamil ma s nicim iba povedal "pre istotu si davajte pozor " ako to mam chapat to neviem :o
@maciatko950 držím palce nech sa vykľuje druha čiarka a nech silnie
@karmela ďakujem a ty ako 🙂
@maciatko950 ja čakám čo sa bude diať a dúfať že o 4-5 dni sa nedočkám ms ale // tak ako aj ty aj @sofija18 😉
dnes som bola na hematologii a doktorka bola strasne zlata (docentka Hulikova) a odporucila mi dat si spravit este stitnu a alergologiu na histaminovu intoleranciu a potravinove intolerancie... tak na stitnu som sa objednala - termin mi dali az o mesiac, a na alergo skusim ist zajtra... tak uvidime kam nas to posunie... na hemato idem o mesiac a spravi mi aj test na syndrom lepivych dosticiek.... obvodna sa moc krutila ked mi mala vypisat na odporucanie hematologicky listky na endo a alergo, ale nakoniec mi ich dala 🙂 momentalne (ne)ocakavam druhu mrchu po kyrete... vcera rano som si robila pre istotu test pred vysetrenim na hemato, ale ani dusik nebol... celkovo nejak som neverila, ze to tento cyklus vyjde, aj ked sme mali tutmutu okolo ovulky.. skor pred, ako po... tak sa budeme snazit dalej... ani priznaky nie su ako boli minule... len pobolievanie v podbrusku, ale to je len predzvest ms... vsetkym drzim paluchy nech si najdete // a tie co ste si ich uz nasli, tak nech je vsetko aj dalej v najlepsom poriadku 😘

Ahojte kocky🙂 chcela by som sa zapojit do diskusie🙂
Od novembra som chodila na folikulometriu, s vysledkom anovulacne cykly. Podla hormonalneho profilu mam vsetko ok, nemam pco.
Na dalsi cyklus mam predpisany clostil spolu s duphastonom. Je podla vas sanca ze otehotniem? Velmi tuzime po babatku, uz 10mes sa snazilkujeme