icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jjuulliisskkaa
6. apr 2017

Ahojte kocky🙂 chcela by som sa zapojit do diskusie🙂
Od novembra som chodila na folikulometriu, s vysledkom anovulacne cykly. Podla hormonalneho profilu mam vsetko ok, nemam pco.
Na dalsi cyklus mam predpisany clostil spolu s duphastonom. Je podla vas sanca ze otehotniem? Velmi tuzime po babatku, uz 10mes sa snazilkujeme

cvikla12
6. apr 2017

@gabcca juj moja kľud to zbehne ako voda uvidíš. 😘

gabcca
6. apr 2017

@cvikla12 ano to viem len ta zvedavost 🙂

gabcca
6. apr 2017

@karmela dakujem

nina4
6. apr 2017

@maciatko950 ja som mala Top test a snažila som 2 hodky predtym nepit a poobedny som mavala tiez krajsi ako ranny siiiiilno držim palceky nech za par dni sú krasne // 😘

maciatko950
6. apr 2017

@nina4 skúsim ešte teraz pred obedom moc som nepila tak skúsim či radšej neskôr?

cvikla12
6. apr 2017

@gabcca je viem je to hrozné to čakanie. Ale vyplatí sa to 😉

gabcca
6. apr 2017

@cvikla12 to je jasne. Hlavne sa stale bojim aby sa nieco nestalo. Aby bolo vsetko ok.byA som mala take tehu aj druhe ako bolo prve bola by som nesmierne stastna

adria88
6. apr 2017

@gabcca neboj, dočkala si sa a všetko pôjde ako má 😉 ver tomu a užívaj tehu🤰

bluebell0412
6. apr 2017

@maciatko950 k som mala One step...top test aj gravitest ono je to teoreticky jedno si myslím ....mne tiež pri druhom aj teraz poobede alebo večer sa ukázali krajšie // ako ráno myslím na teba 😉

gabcca
6. apr 2017

@maciatko950 skus kupit ten digi test. Mne tamtie ukazovali iba slabu čiarku alebo ziadnu a na digi hned ukazalo + 1-2

maciatko950
6. apr 2017

@bluebell0412
@gabcca no keď ho zoženiem kúpim..
@nina4
@luta13
Tak baby tu sú tie testy z tých modrých neviem ktorý je včerajší 🙂zelený a ten ďalší sú robené dnes 🙂 podľa mňa nevidím nič ale možno nezávislé oči lepšie posúdia ms nikde a mám vodovod biely výtok slabý 🙂

bluebell0412
6. apr 2017

@maciatko950 ja ta sklamem mám iný názor ako ty....😀 ja tam jednoducho duchov vidím skús naozaj ešte testnut mrcha nič?

maciatko950
6. apr 2017

@bluebell0412 zatiaľ nie a ani pocity na ňu nie sú len sa objavil biely vodnaty výtok bez zápachu

bluebell0412
6. apr 2017

@maciatko950 ja mám výtok asi od 12dpo ale to u mna je bezne pti kazdom.jednom tehu som ho mala
Uz nepríde...

nina4
6. apr 2017

@maciatko950 este pockaj aj ked viem,ze sa to laksie pise ale verim ze mrchuša nedojde

nicole_01
6. apr 2017

luta13 Pekny den tak bola som ugyn. A ten ma fakt prekvapil stym ze nebolo ziad e vysetrenie iba odber krvi neoboznamil ma s nicim iba povedal "pre istotu si davajte pozor " ako to mam chapat to neviem :o

sofija18
6. apr 2017

@gabcca gratulujem moc moc! Tak si sa dočkala 😘držím palce nech je uz vsetko v poriadku a ty si užívas tehulkovanie 😘❤🐥

alilka
6. apr 2017

@sofija18 ahoj a s tebou to je ako teraz?uz kolko dpo si?

sofija18
6. apr 2017

@alilka ahoj mojko 😘😘😘no ja nic.... dnes 29dc a akože 13 DPO ale podla mna nic z toho... zas raz... testy biele jak sneh 😂

alilka
6. apr 2017

@sofija18 joooj ..:/ ja tam sice nic nevidim,ale ja som dost naslepla v takych to..🙂 kde baby vidia ja vobec ..:D ale nadej tam este je..🙂

karmela
6. apr 2017

@sofija18 stredný test tam vidím niečo slabunke moja kuk a lady max sa mi tiež niečo marí tak zo srdiečka želám nech tmavne zlatíčko strednú foto som len stmavila

maciatko950
6. apr 2017

@sofija18 na vrchnom je podľa mňa slabá ružová ciarocka
@nina4 no ja ešte čakám v podstate nič iné neostáva 🙂 😁😁😁😁

karmela
6. apr 2017

@maciatko950 držím palce nech sa vykľuje druha čiarka a nech silnie

karmela
6. apr 2017

@nicole_01 aby si nepila nefajčila neskakala lebo je možné tehotenstvo 😉

maciatko950
6. apr 2017

@karmela ďakujem a ty ako 🙂

gabcca
6. apr 2017

@sofija18 dakujem moja velmi pekne, vcera som trochu mala krv, dnes od rana nic az teraz take spinenie, ale sestricka vravela ze to moze byt v case menzesu. Tak ak sa to nezhorsi budem rada aj tebe drzim palceky

gabcca
6. apr 2017

@cvikla12 mala si aj ty nejake spinenie na.zaciatku?je to v poriadku?ja som mala vcera , potom dnes rano nic az teraz ked som bola na wc trosku spinim. Volala som doktorke povedala ze moze to byt v case ked by mal byt menzes co sedi.

karmela
6. apr 2017

@maciatko950 ja čakám čo sa bude diať a dúfať že o 4-5 dni sa nedočkám ms ale // tak ako aj ty aj @sofija18 😉

ikonica
6. apr 2017

dnes som bola na hematologii a doktorka bola strasne zlata (docentka Hulikova) a odporucila mi dat si spravit este stitnu a alergologiu na histaminovu intoleranciu a potravinove intolerancie... tak na stitnu som sa objednala - termin mi dali az o mesiac, a na alergo skusim ist zajtra... tak uvidime kam nas to posunie... na hemato idem o mesiac a spravi mi aj test na syndrom lepivych dosticiek.... obvodna sa moc krutila ked mi mala vypisat na odporucanie hematologicky listky na endo a alergo, ale nakoniec mi ich dala 🙂 momentalne (ne)ocakavam druhu mrchu po kyrete... vcera rano som si robila pre istotu test pred vysetrenim na hemato, ale ani dusik nebol... celkovo nejak som neverila, ze to tento cyklus vyjde, aj ked sme mali tutmutu okolo ovulky.. skor pred, ako po... tak sa budeme snazit dalej... ani priznaky nie su ako boli minule... len pobolievanie v podbrusku, ale to je len predzvest ms... vsetkym drzim paluchy nech si najdete // a tie co ste si ich uz nasli, tak nech je vsetko aj dalej v najlepsom poriadku 😘