Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gabcca ak ta to upokoji ja zajtra koncim 12 tyzden a stale sem tam spinim doky povedal ze sa nemusim obavat ze to moze byt ztoho ako sa roztahuje maternica. Sem tam raz za den mam taky slabo hnedy vytok. No beriem duphaston asi od puateho tyzdna. Skus skocit k lekarke skor aby si mala klud na dusi
@maciatko950 no ja neviem 🤔
@candies ja ked doberiem lieky v júni, mam ísť za dokym a dohodnúť sa co ďalej-ak teda dovtedy neotehotniem- co pochybujem 🙊ale pôjdeme asi za jeho kamarátom pánom primárom a on sa nám bude ďalej venovať. Pravdepodobne skúsime IUI.... len nechápu prečo nám to nejde prirodzene ked sme v poriadku 😓
@sofija18 príroda je nevyspytateľná .... mam jednu kamosku ktorá tiez zdrava manžel tiez zdravý a uz dva roky nic...som Jej bola zaniest minule tie moje vitamíny zázračne :D nech skúsi ....tiez je zúfalá chudatko a ty 7rokov!ty si neskutočná naozaj....ake si znamenie?ta tvoja trpezlivosť to je obdivuhodne..🙂
@gabcca v tomto tehu na 14 DPO iba jeden den a potom v 6tt a to sa uz tahalo z hruba 2 tyždne take trochy aj som ležala v nemocke aj davali kanavit inj. Na dva dni zabralo a potom ako ma pustili domov tak vecer zas a ako beriem ten citron mam klud len fakt sa setrim som doma a kolko sa mi da ležim
@alilka vieš, zas ja som skôr za prirodzenú cestu.... nie hned sa blaznit za umelým... smaozrejme ked nebude iné východisko tak to podstupime....nejak sme to nechávali na prírodu a nefixovali sa na to.... hlavne po tom potrate. Kedže umelé aj nieco stojí, musíme to cele premyslieť a zabezpečiť.( a to pri tom nemusí vyjsť.....)
@candies
Veru ze máš pravdu....spoluziackina sestra sa snažili 15 rokov, aj výsledky naprd.... tak šetrili ďalšie dva roky na umelé a týžden pred nástupom na kliniku to odvolali nakoľko ostala tehotná 👍a bum ani nevedeli ako a kedy.... proste verím ze aj pre mna tam aspoň jedno je 😘. Ja? Ja som blizenec 😂🙊🙈
@sofija18 mozno to vyznie hlupo ale mne sa podarilo otehotniet po milovani drz nohy hore aspon 10 minut a nechod na wcko ani ked sa ti chce ani do sprchy ;)🙂
@archanjel007 vykonávame 😘😘😘ale ďakujem moc 😘

@sofija18 nevidím na tých testoch druhu čiarku. Ako dlho sa snažíte ?