icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
6. apr 2017

@sofija18 nevidím na tých testoch druhu čiarku. Ako dlho sa snažíte ?

gabcca
6. apr 2017

@nina4 a ty si spinila.na zaciatku?ako dlho?

miriamn76
6. apr 2017

@gabcca ak ta to upokoji ja zajtra koncim 12 tyzden a stale sem tam spinim doky povedal ze sa nemusim obavat ze to moze byt ztoho ako sa roztahuje maternica. Sem tam raz za den mam taky slabo hnedy vytok. No beriem duphaston asi od puateho tyzdna. Skus skocit k lekarke skor aby si mala klud na dusi

sofija18
6. apr 2017

@maciatko950 no ja neviem 🤔

sofija18
6. apr 2017

@karmela ty decko moje 😂😂😂😂😂no nic.... čakáme co bude ďalej 😂

candies
6. apr 2017

@sofija18 No moja mne sa tam tiez nieco vidi Hm?volnym okom nevidno lepsie nic naozaj?

sofija18
6. apr 2017

@gabcca neboj nic mojko.... mimi sa zakutrava v brušku preto to spinenie. Držím moc moc palce!!!! Zaslúžiš si to. 😘 No ja testy jak sneh 😂tak tento mesiac zas nic

alilka
6. apr 2017

@ikonica aj ja chodim k dc.Hulikovej..minuly tyzden som bola na krv a 12.4 idem na vysetrenie..🙂 ona je ozaj zlata ta doktorocka..🙂 mne tam zistili pred 5timi rokmi preco stale potracam..🙂 a ty si druhy cyklus po kyrete a snazite sa aj napriek tomu??

sofija18
6. apr 2017

@karmela ty uz ich tam maaaaas 👶❤😘😍

sofija18
6. apr 2017

@looola 7 rokov..... 1xMA dvojcata

sofija18
6. apr 2017

@candies voľným okom nevidím ani prd 😂

candies
6. apr 2017

@sofija18 🙄To je neskutocne! Uz... normalne som nasrata 😀Aj za teba....a na umelé nerozmýšľate ist?

looola
6. apr 2017

@sofija18 to je veľmi dlha doba 🙁, musíš mat veľa síl aby si to zvládala. Aj ste zisťovali kde je problém ?

sofija18
6. apr 2017

@candies ja ked doberiem lieky v júni, mam ísť za dokym a dohodnúť sa co ďalej-ak teda dovtedy neotehotniem- co pochybujem 🙊ale pôjdeme asi za jeho kamarátom pánom primárom a on sa nám bude ďalej venovať. Pravdepodobne skúsime IUI.... len nechápu prečo nám to nejde prirodzene ked sme v poriadku 😓

sofija18
6. apr 2017

@looola vieš, mam okolo seba vela dobrých ludi ( aj tu kocky na MK 😘❤) co ma podporujú a pomáhajú mi psychicky....ale ja som od malička taká priebojna....práveže nevedia.... všetky testy a výsledky mame v poriadku

alilka
6. apr 2017

@sofija18 mas komplet vysetrenia??stitna,hematologia,imunologia,genetika,protilatky?..partner spermiogram??..

sofija18
6. apr 2017

@alilka Ano... vsetky.....

alilka
6. apr 2017

@sofija18 to je divne..🙂 ja by som na tvojom mieste uz davno riesila IUI a ked by to neslo tak IVF..obdivujem ta ze si to nechala tak a neriesila..

candies
6. apr 2017

@sofija18 príroda je nevyspytateľná .... mam jednu kamosku ktorá tiez zdrava manžel tiez zdravý a uz dva roky nic...som Jej bola zaniest minule tie moje vitamíny zázračne :D nech skúsi ....tiez je zúfalá chudatko a ty 7rokov!ty si neskutočná naozaj....ake si znamenie?ta tvoja trpezlivosť to je obdivuhodne..🙂

nina4
6. apr 2017

@gabcca v tomto tehu na 14 DPO iba jeden den a potom v 6tt a to sa uz tahalo z hruba 2 tyždne take trochy aj som ležala v nemocke aj davali kanavit inj. Na dva dni zabralo a potom ako ma pustili domov tak vecer zas a ako beriem ten citron mam klud len fakt sa setrim som doma a kolko sa mi da ležim

sofija18
6. apr 2017

@alilka vieš, zas ja som skôr za prirodzenú cestu.... nie hned sa blaznit za umelým... smaozrejme ked nebude iné východisko tak to podstupime....nejak sme to nechávali na prírodu a nefixovali sa na to.... hlavne po tom potrate. Kedže umelé aj nieco stojí, musíme to cele premyslieť a zabezpečiť.( a to pri tom nemusí vyjsť.....)

alilka
6. apr 2017

@sofija18 ano ja chapem..ale 7 rokov je ukrutne dlha doba v tomto smere..IUI drahe nieje..stoji to do 100e v Ke myslim ze nejakych 50e..a umele uz ano to je drahe,ale aj tak..kolko mas rokov?ja by som isto 7 rokov necakala..:D ja by som ani nevydrzala aj keby som chcela..😝

sofija18
6. apr 2017

@candies
Veru ze máš pravdu....spoluziackina sestra sa snažili 15 rokov, aj výsledky naprd.... tak šetrili ďalšie dva roky na umelé a týžden pred nástupom na kliniku to odvolali nakoľko ostala tehotná 👍a bum ani nevedeli ako a kedy.... proste verím ze aj pre mna tam aspoň jedno je 😘. Ja? Ja som blizenec 😂🙊🙈

sofija18
6. apr 2017

@alilka IUI nemyslím ale umelé... plus liečba pred tým.... ja budem mat v máji 30 rokov..... ja uz som si tak nejak zvykla 🙈co ti ja viem? Vsak uvidim co v júni povie doktor

candies
6. apr 2017

@sofija18 ved to som uz toľkokrát čítala :D ze ked išli uz na umelé tak otehu alebo ked to vzdali alebo ked adoptovali ... :D ten hore sa s nami ludmi pekne zábava 😀Urcite ma aj pre vas anjelika 🙂 raz to pride !!!ja v tom verim 🙂 a 15 rokov??? Omg to ako vydržali???

archanjel007
6. apr 2017

@sofija18 mozno to vyznie hlupo ale mne sa podarilo otehotniet po milovani drz nohy hore aspon 10 minut a nechod na wcko ani ked sa ti chce ani do sprchy ;)🙂

karmela
6. apr 2017

@sofija18 zlatko moje ja verím že ms nedôjde a objavia sa // a budem sa veľmi tešiť stebou 😘

sofija18
6. apr 2017

@archanjel007 vykonávame 😘😘😘ale ďakujem moc 😘

sofija18
6. apr 2017

@karmela my ideme do toho spolu 😘😘😘

cvikla12
6. apr 2017

@gabcca neboj určite budete aj s bábätko v poriadku verím v to