Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
dakujem vam vsetkym ze ste drzali palceeee ;))) strasne verim ze nam to vyjde az do konca... po troch rokoooooch bozeee tfuj tfuj tfuj
@lemoni86 z celého srdiečka - samozrejme potichučku - gratulujem, nech to spolu dotiahnete do úúúúúplného a hlavne šťastného konca 😀
@simonkazga dakujem krasne 🙂)
cafte baby... testik z dnesneho rana o trosicku silnejsi... vecer som zas neodolala velkemu poharu vody a polke zlteho melonu ... chodila som do 12 curat jak blazon... rano uz o stvrtej som sa zobudila ze pojdem ocikat test, ale nakoniec som sa este rozhodla ze to vydrzim, prehadzovala som sa do tej tristvrte na sest...aj teplotu som si zmerala bazalku, tak o pol piatej rano bola 36,85... o tristvrte na sest uz 37,05 ta hadam je to ok... aj manzel mi vravi ze som radiator teraz 😀 inac brucho ma zatial neboli... vecer sa mi straaasne tocila hlava este, som rozmyslala ze to moze byt z liekov, ale tie uz beriem od OPU a nic mi nebolo..a tiez som este okolo desiatej vecer bola hladna kus,dala som si banan a po polhodke uz v posteli som dostala brutalny vlci hlad...az ma tak strasne naplo, taky stav som este nezazila asi, ale nejak som to predychala a po chvilke to preslo, no dufam ze nebudem mat nejake silne nevolnosti 😕 😀 ... a ak hej tak snad prezijem 😝 😅 a vy sa ako mate?
bre ranko baby, tak dnes rano takto... inac som 21 dpo.... dufam ze je to ok a ze to stupa ako ma... mala som stale take slabohnede vytoky.. kvazi spinenie... piatkove hcg bolo 38... chcem ist dnes na gyndu pre istotu nech mi pozrie ci mam tam babo alebo vacok aspon.. myslite si ze uz ma v pohode skontroluju? dnes som 4 +6 tt cize piaty tyzden
skus.. rano.... mal by silniet...... 🙂 len tomu ver a bude.. a mas aj nejake priznaky?
@lemoni86 ahoj, ako sa drzis?
teda nenapisala som, ze ten zlty je ovulacny 🙂 ak niekto nevie..
@denuss ano, mas to tam 🙂

@lemoni86 tesime sa , super spravicka, tak tisko gratulujem a nech vsetko ide tak ako ma :*