icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

melanka21
23. jún 2014

@lemoni86 tesime sa , super spravicka, tak tisko gratulujem a nech vsetko ide tak ako ma :*

lemoni86
23. jún 2014

dakujem vam vsetkym ze ste drzali palceeee ;))) strasne verim ze nam to vyjde az do konca... po troch rokoooooch bozeee tfuj tfuj tfuj

simonkazga
23. jún 2014

@lemoni86 z celého srdiečka - samozrejme potichučku - gratulujem, nech to spolu dotiahnete do úúúúúplného a hlavne šťastného konca 😀

lemoni86
23. jún 2014

@simonkazga dakujem krasne 🙂)

lemoni86
25. jún 2014

cafte baby... testik z dnesneho rana o trosicku silnejsi... vecer som zas neodolala velkemu poharu vody a polke zlteho melonu ... chodila som do 12 curat jak blazon... rano uz o stvrtej som sa zobudila ze pojdem ocikat test, ale nakoniec som sa este rozhodla ze to vydrzim, prehadzovala som sa do tej tristvrte na sest...aj teplotu som si zmerala bazalku, tak o pol piatej rano bola 36,85... o tristvrte na sest uz 37,05 ta hadam je to ok... aj manzel mi vravi ze som radiator teraz 😀 inac brucho ma zatial neboli... vecer sa mi straaasne tocila hlava este, som rozmyslala ze to moze byt z liekov, ale tie uz beriem od OPU a nic mi nebolo..a tiez som este okolo desiatej vecer bola hladna kus,dala som si banan a po polhodke uz v posteli som dostala brutalny vlci hlad...az ma tak strasne naplo, taky stav som este nezazila asi, ale nejak som to predychala a po chvilke to preslo, no dufam ze nebudem mat nejake silne nevolnosti 😕 😀 ... a ak hej tak snad prezijem 😝 😅 a vy sa ako mate?

lemoni86
25. jún 2014

a este testiky ..spodny je z rana a ten pred nim je zo vcera 😕

lemoni86
26. jún 2014

bre ranko baby, tak dnes rano takto... inac som 21 dpo.... dufam ze je to ok a ze to stupa ako ma... mala som stale take slabohnede vytoky.. kvazi spinenie... piatkove hcg bolo 38... chcem ist dnes na gyndu pre istotu nech mi pozrie ci mam tam babo alebo vacok aspon.. myslite si ze uz ma v pohode skontroluju? dnes som 4 +6 tt cize piaty tyzden

nikitaf
26. jún 2014

Caute baby, foto som dala do inej temy ale pridam ho aj k vam na posudenie 🙂
Co poviete?

reva6
26. jún 2014

@nikitaf ze je tam duch...... kolky? dc? 🙂 ci ti meska?

nikitaf
26. jún 2014

@reva6 som 26DC ale mavam tak 25-27. skusim zajtra znovu ze co to da. 🙂

reva6
26. jún 2014

skus.. rano.... mal by silniet...... 🙂 len tomu ver a bude.. a mas aj nejake priznaky?

nikitaf
26. jún 2014

@reva6 no praveze ine ako pri dcerke a vo februari ked to nedobre skoncilo. ale trochu ano. toci sa mi hlava a mam taky divny zaludok a nejako viac citim pachy, ale to som zatial pripisovala ms, este sa bojim dufat 😔

reva6
26. jún 2014

@nikitaf presne aj ja som tak teraz pozorujem kus ine veci ako v januari.... ale hadam bude uz dobre... tiez sa bojim dufat kadzy mesiac....

nikitaf
26. jún 2014

@reva6 boze dievca aj ty mas za sebou nepodarene tehu? nejako je toho cim dalej tym viac ☹

melanka21
26. jún 2014

@lemoni86 a to spinenie je take hnede, ze nieje to cira krv??? Mozno len nejaky hematom, no a k dr. skus zabehnut mozno ta skontroluje, len mozno bude len vacok este, srdiecko mozno este nebude, drzim palceky 🙂

reva6
26. jún 2014

@nikitaf hej mam ... mala som zapal nemohol sa liecit cez tehu tak....... :/

nikitaf
26. jún 2014

@reva6 moc ti drzim palce aby ti to vyslo a kedy ocakavas ms?

reva6
26. jún 2014

DAKUJEM ... v utorok az .... :D
@nikitaf

lemoni86
26. jún 2014

@melanka21 nie vobec ziadna cira krv len hnedasty vytok...akurat rano vcera som mala taku tmavu cervenu ale to len na toaletaku...akoby kustik sliznice...idem zajtra na krv tak poviem nwch ma aj pozrie.. ale to idem do caru..snad bude vediet kuknuv aj tam..

melanka21
26. jún 2014

@lemoni86 tak to potom nemusi nic znamenat, ale pre istotu sa nechaj skontrolovat, ziadne spinenie nevesti sice nic dobre, ale ak by to bolo vaznejsie bolo by toho viac. Drzm palce a myslim na teba 🙂

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lemoni86 ahoj, ako sa drzis?

denuss
30. jún 2014

ahojte zienky, vidite niektora mojho dnesneho superminipidi-ducha? 🙂 som 27DC a aj pri dcerke som mala 28DC iba ducha, mala som pockat, len ked uz tak chcem vediet na com som..priznaky mam uz vyse tyzdna..

melanka21
30. jún 2014

@denuss Vidiime vidime 🙂 este par dni a budu kolajnicky 🙂

denuss
30. jún 2014

@melanka21 diky za odpoved 🙂 nevedela som, ci to nevidim len ja...kolajnicky by som brala, snad manzela neporazi 😀 lebo v plane to nebolo..

lubka1983
30. jún 2014

@denuss pekné,peknéé

melanka21
30. jún 2014

@denuss no snad ho nehodi :D ale neverim tomu urcite sa potesi 🙂

denuss
30. jún 2014

teda nenapisala som, ze ten zlty je ovulacny 🙂 ak niekto nevie..

denuss
30. jún 2014

@melanka21 casom sa bude urcite tesit, no na prvu reakciu som velmi zvedava..ale keby daco, mne ,,neuslo" 🙂

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@denuss ano, mas to tam 🙂

melanka21
30. jún 2014

@denuss ved jasne, ze tebe neuslo :D :D :D