icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
8. apr 2017

@karmela jeeeeeej,super gratulujem a nech len tmavne druhá čiarka a úspešne tehuľkuješ 😉🤰

chantalka86
8. apr 2017

Jeej @karmela tak si na dobrej ceste 🙂 dzim palceky nech je vsetko ok ;)

miriamn76
8. apr 2017

😍 krasne moja gratulka velika☺☺☺😘

karmela
8. apr 2017

@miriamn76
@chantalka86
@adria88 ďakujem babule 😊😘

butterfly333
8. apr 2017

@karmela no super krasne to ukazuje blahoželam prajem všetko dobre. 😘😘😘

butterfly333
8. apr 2017

@karmela a už ti meška?

cvikla12
8. apr 2017

@karmela jeeee vyzerá to sľubne. Želám ti nech pekne tmavnú a ty sa budeš tešiť s drobčeka 😉

trblietava
8. apr 2017

@karmela tak zacala som brat inofolic..nic viac.to nevadi po laparke zistime kde je hacik a tak mi nasadi ak bude treba nieco.a co to vidim?jeeeej 😍 blahozelam tehulka no vidis, teraz ked si netestovala prislo to 🤰 silno sa tesim 😘 uz meska ms?

karmela
8. apr 2017

@butterfly333 nie ešte nemešká budúci týždeň pondelok utorok ju snáď neočakávam a testy budú dúfam naďalej silnieť..predvčerom bol už jemný dúšik a potom aj na ostatných testoch..už som si myslela že mám halušky že vidím 🙈 Ďakujem aj tebe želám coskore dve čiarky na teste

butterfly333
8. apr 2017

@karmela verím že budu pekne tmavnut prajem ti to z celeho ❤

karmela
8. apr 2017

@trblietava no fakt tento mesiac som nebrala nič ani kys listovu ani testy no fakt to asi príde keď stym žena moc neráta..hoci veľmi dobre viem pochopiť všetky nato sa nedá nemyslieť stále dúfame že sa zadarí a ja to zo srdca želám každej jednej

karmela
8. apr 2017

@cvikla12
@trblietava ďakujem pekne 😊😍

trblietava
8. apr 2017

@alilka neviem preco tak rozhodol..mozno je to aj dobre nech sa na to pozrie zblizka kde je problem a ja to uz budem mat za sebou 🙂 a nezistili tam nic?a tie dierky zmiznu? 😀 moja tak drzim palceky nech sa zadari a nech sa zotavis a budes fit.kedy sa mozete snazit? Budes chodit na pozorovania?

maciatko950
8. apr 2017

@karmela jeeej gratulujem 🙂

karmela
8. apr 2017

@trblietava mojko tie dierky ostanú take jazvicky no ja verím že sa čím skôr zadarí 😉

trblietava
8. apr 2017

@karmela to je super ze si sa na to prestala sustredit podla mna aj to pomohlo 😉 len ja na to musim mysliet koli vysetreniam a ked bude po vsetkom a vsetko ok dufam aj ja dokazem vypnut a pride to.tesim sa na to a tesim sa z teba nech ciarocka silnie 🙏 a co muzicek? Vie o tom?

butterfly333
8. apr 2017

@trblietava aj mne robili laparku aj hystero minuly rok v aprili a v maji som ostala tehu. Mne ju robili uz 2x čiže ja mám 5dierok na bruchu a pupku. Ale v pohode nieje to tak strašne.

trblietava
8. apr 2017

@karmela to nevadi, verim ze to bude stat za to a dakujem si zlata ❤

sofija18
8. apr 2017

@karmela si moj víťaz!!! Veľmi sa s tebou teším držka moja hubata ❤😘😍moc moc moc držím palce aj moji slimaci 😂( ti nemajú palce tak držia ulity 🙈🐌) ❤❤❤❤❤mam ta moc rada 😘

trblietava
8. apr 2017

@butterfly333 a co ti zistili?a hystero je co? Super ze sa vam hned zadarilo 🙂 chcete dalsie babo?

bluebell0412
8. apr 2017

@karmela super ☺ myslím ze môžme blahozelat

alilka
8. apr 2017

@trblietava vtedy to bolo 5 rokov do zadu nezistili laparkou nic..ale nakoniec na hematologii zistili pricinu..mam trombofiliu..takze teraz som si pichala injekcie do brucha,zadarilo sa na treti mesiac len zial bolo to mimomaternicove..ale nevadi,uz je to za mnou..🙂 ideme dalej..snazit sa mozme uz teraz len neviem ako mi bude reagovat cyklus..zatial meram bt aj robim ovu testy..mala by som byt asi 10 alebo 11dc,od operacie som si to tak zaznacila a ovu zatial nebola..pijem alchemilku a tak sa snad zadari co najskor a uz do stastliveho konca..🙂 noo u teba neviem ci laparkou zistia ci mas ovu..nemerala si BT alebo ovu testy??

ikonica
8. apr 2017

@karmela jeeeeeeej co to tu vidiiiiim.... drzim silno palce nech ciarka tmavne a nech ide vsetko pekne po poriadku ako maaaaaa 🙂))) tesim sa s vami 🙂)))

trblietava
8. apr 2017

@alilka podla toho co pises a ako to zvladas si silna zena ❤ prajem vam nech sa zadari a pekne do konca nech ste v poriadku 🙂 a kolko dnove mavas cykly? Mozno este len pride ovu. Ja ked nezabudnem tiez pijem alchemilku 😀 u mna budu zistovat priechodnost vajecnikov.a ovu testy zacinam robit 1.krat v tomto cykle zacnem asi na 10ty den dnes som 8DC a od buduceho zacnem merat BT tiez verim ze to pomoze 🙂

lela123
8. apr 2017

@karmela jeej, no super dlhšie ta tu sledujem, tak dúfam, že to bude o.K. Držím palce. Od kolkeho dňa po ovulke si začala testovať 🙂🙏

butterfly333
8. apr 2017

@trblietava ano zadarilo no v 7tt to aj skončilo. Nezistili nič ze všetko v poriadku. A hystero to ma pozerali od spodu maternicu.

butterfly333
8. apr 2017

@trblietava no našli tam cystu a myom.

alilka
8. apr 2017

@trblietava tak musim byt silna inak by som sa uz davno zlozila..ja som predtym 4x potratila a teraz este toto..cykly mavam tak 28-30..ovu som predtym mavala na 16dc..tak uvidim ci to pojde aj teraz tak..🙂 ked BT nemeras este mozes zacat..vies ze ovu este nebola tak kludne meraj..🙂

candies
8. apr 2017

@zunajda ja normalne fungujem mam posledný mesiac skoly pred sebou...vraj ano a je to uplne normalne ze zo ma vela žien. Ja sa na mojho dr mozem na 100% spoľahnúť čože kvoli tomu nerobím žiadnu paniku 🙂 urcite sa neboj ale ja osobne ak zo neohrozuje moj alebo zivot bábätka nedala by som si do toho sprtat

simona_simi
8. apr 2017

Ahojte baby. Poradíte mi ako je toto možné ? Ovulačné dni mám za sebou. V pondelok som mala úplne silnú čiarku. Potom ustupovala. Horný test je včerajší a dolný dnešný 🙂 menzes mám dostať presne o týždeň sobotu ... tieto testy sú Ovulačné oba !!