Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ikonica Uplne s tebou suhlasim. Ja som na tom tak isto. No nastastie mam super gynekologa a ten mi dava papiere na vsetky vysetrenia. Ale tuto reprodukcnu sme si museli aj tak zaplatit. Ale tak snad nam to pomoze k nasmu uzlicku stastia...
@simona_simi Vsak to je v poriadku, oba testy su negativne. LH pocas cyklu kolise.
@ejuska2586 silno silno drzim paluchy 🙂
mne akurat dosla navsteva.. druha mrcha po kyrete.. ale tento dalsi cyklus sa posnazime trochu viac 🙂
@trblietava mojko popravde ja som na miminko myslela vždy len tento mesiac som si povedala že idem bez testov bez všetkého a uvidíme či sa zadarí.Tebe držím palce nech laparka dopadne dobre 😉
Caute babulky.Uz dlhšie sledujem tuto diskusiu a rozmýšľam nad tým co je to DPO.Myslim si ze je to den predpokladneho oplodnenia,ci sa mýlim?
@danielak84😅musím ti poďakovať za pobavenie. DPO je deň po ovulácii. Dúfam, že si sa neurazila, to by som bola nerada.
@danielak84 ee, dni po ovulácii 😉
@zuzu1122 nie,vôbec som sa neurazila.Aspon už viem co to znamená.Dakujem.
@simona_simi skus tehu testik
Babi pravda je taká, že každá z Nás by si to zaslúžila, myslím prežiť tých krásných 9 mesiaćov očakávania, ked si ľahnete a niekto Vám v brušku začne kopať o stošesť. 🙂
Všetko možné vyskúšame, tlačíme do seba hormonálne tabletky, vitamíny aby sme sa mohli vôbec vidieť na testoch krásne // .
@trblietava kľudne testuj určite máš viac testikov držím palčeky

@luta13 Ďakujem moja 😘❤