icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
8. apr 2017

@luta13 Ďakujem moja 😘❤

ejuska2586
8. apr 2017

@ikonica Uplne s tebou suhlasim. Ja som na tom tak isto. No nastastie mam super gynekologa a ten mi dava papiere na vsetky vysetrenia. Ale tuto reprodukcnu sme si museli aj tak zaplatit. Ale tak snad nam to pomoze k nasmu uzlicku stastia...

vilma30
8. apr 2017

@simona_simi Vsak to je v poriadku, oba testy su negativne. LH pocas cyklu kolise.

ikonica
8. apr 2017

@ejuska2586 silno silno drzim paluchy 🙂

mne akurat dosla navsteva.. druha mrcha po kyrete.. ale tento dalsi cyklus sa posnazime trochu viac 🙂

karmela
8. apr 2017

@trblietava mojko popravde ja som na miminko myslela vždy len tento mesiac som si povedala že idem bez testov bez všetkého a uvidíme či sa zadarí.Tebe držím palce nech laparka dopadne dobre 😉

karmela
8. apr 2017

@ikonica
@bluebell0412
@sofija18
@lela123 ďakujem Vám všetkým babulky želám Vám tie čo ešte nemajú // nech si ich čím skôr nájdu a tehulkuju pekne.. @sofija18 aj ja tá mám moc rada my sme obe strelené papule 😘

ikonica
8. apr 2017

@karmela snad o mesiac pridam // aj ja 🙂 pohodove tehulkovanie zelam 🙂

karmela
8. apr 2017

@lela123 ďakujem vieš ja neviem ani vlastne koľko dpo som kedy bola ovu len odhadom tipujem že posledný marcovi víkend a začala som testovať asi po týždni a nič a potom zase a už sa mi niečo Marilo..@miriamn76 a @sofija18 videli dusikov a ja som neverila až neskôr keď tmavli..

karmela
8. apr 2017

@ikonica želám ti to zo srdca a každej jednej babulke čo si želá mat miminko či prvé či druhé až po šieste ❤️

danielak84
8. apr 2017

Caute babulky.Uz dlhšie sledujem tuto diskusiu a rozmýšľam nad tým co je to DPO.Myslim si ze je to den predpokladneho oplodnenia,ci sa mýlim?

zuzu1122
8. apr 2017

@danielak84😅musím ti poďakovať za pobavenie. DPO je deň po ovulácii. Dúfam, že si sa neurazila, to by som bola nerada.

adria88
8. apr 2017

@danielak84 ee, dni po ovulácii 😉

danielak84
8. apr 2017

@zuzu1122 nie,vôbec som sa neurazila.Aspon už viem co to znamená.Dakujem.

gabcca
8. apr 2017

@simona_simi skus tehu testik

biba12
8. apr 2017

@karmela hoho, tesim sa s Tebou 🙂

ereska
8. apr 2017

@karmela mojko blahozelaaam z celeho ♡ a prajem bezproblemove tehulkovanie

trblietava
8. apr 2017

Zacinam 1.krat testovat cyklus ovu testami 😀 tolko radosti dufam prebehne ovu asi som zacala skoro na 8DC ale nevedela som sa dockat 🙈

karmela
8. apr 2017

@ereska
@biba12 babulky ďakujem pekne sa veľmi teším fakt teraz som spravila digi a vyšlo + 1-2 😍😍😍😍
@ereska želám ti nech si aj ty čím skôr tehu a hlavne do úspešného konca

karmela
8. apr 2017

Som cela happy ešte to potiahnuť úspešne do konca..@sofija18 ty potvora tak som sa ho bála spraviť keby nie ty naberiem odvahu až v termín ms

sofija18
8. apr 2017

@karmela 😛😛😛😛😛😛lebo ty by si bola schopná ísť ešte orať pole 😂😂😂🙈🙈🙈 to preto som ta nahuckala aby si sa uz šetrila a dával si pozor ❤❤❤❤

biba12
8. apr 2017

@karmela no a ostala už iba @chuchu86 z Vašej trojice ;) ešte si počkám na ňu ;) strašne sa z Vás tesim dievčatá @ miriam76

chuchu86
8. apr 2017

@karmela - gratulujem ti zo srdca, nech všetko dopadne dobré.
Nech ste obe zdravé 😘😉

@biba12 - ďakujem ti pekne, že myslíš na mňa
Mrcha už skončila ešte clostil mám na 2 dni, budúci týždeň by mal byť plodný tak uvidíme.
Ďakujem ešte raz 😂😍😘

miriamn76
8. apr 2017

@karmela ale mam radost moja ze ti to uz konecne vyslo😘@sofija18 tebe prajem nech sa ti uz konecne zadari☺

miriamn76
8. apr 2017

@chuchu86 veru moja tak tfuj tfuj tfuj aby si sem aj ty dala tie krasne //😘

chuchu86
8. apr 2017

@miriamn76 - ďakujem Ti moja.
Dúfam, že sa dočkám // .

Drzkajte sa 😁

karmela
8. apr 2017

@biba12 ďakujem veru ešte @chuchu chyba ale verím že nás dobehne už čoskoro aj zo @sofija18 zlato ty moje orne pole už sa budem šetriť fakt..

@miriamn76 aj ja sa teším zlaticka moje ty zajtra sono tak čakáme krásnu fotecku uvidis všetko bude Ok 😘

chuchu86
8. apr 2017

Babi pravda je taká, že každá z Nás by si to zaslúžila, myslím prežiť tých krásných 9 mesiaćov očakávania, ked si ľahnete a niekto Vám v brušku začne kopať o stošesť. 🙂

Všetko možné vyskúšame, tlačíme do seba hormonálne tabletky, vitamíny aby sme sa mohli vôbec vidieť na testoch krásne // .

karmela
8. apr 2017

@trblietava kľudne testuj určite máš viac testikov držím palčeky

miriamn76
8. apr 2017

@karmela mojenky hned ako pojdeme odtial dam vediet☺

karmela
8. apr 2017

@chuchu86 veľmi pravdivo a pekne si to napísala