icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
9. apr 2017

@miriamn76 mojko takze fotecku nemáš škoda ale videla si babo že je Ok tak sa teším len tak ďalej pokračujte posielame 😘

missellis
9. apr 2017

Baby zacinam verit ze sa zadarilo 🙂 Bolia ma prsia, spinim, toci sa mi hlava a som 22 dc - 7 alebo 8 dpo, tyzden pred ms, verim ze implantacne spinenie pretoze toto sa mi nikdy nestava, spinim len cez ovulku co som aj spinila, testovat budem az o tyzden a dam vam vediet 🙂

adria88
9. apr 2017

@missellis super, čakáme a tešíme sa na Tvoj výsledok 🙂

adria88
9. apr 2017

@missellis bt nemeriaš?

domci1203
9. apr 2017

@sofija18 ahoj moje😘 celkom dobre stresujuco a hekticky sa mam😀 a ty?🙂 ako nieco nove?🙂

trblietava
9. apr 2017

@alilka jaaj tak lebo som si vsimla ze kocky sem pridavaju grafy a ja som taky technicky antitalent 😀 mozno staci aj normalne zapisovat pre zaciatok 🙂

alilka
9. apr 2017

@trblietava lepšie to bude do grafu..Tam ti to pekne zobrazí..Tu aplikáciu si len stiahni a tam máš všetko 😁😁tu máš foto ako vyzerá graf kde bola ovu a aj ako vyzerá tá aplikácia..Ten ružový kalendár 😁😁

alilka
9. apr 2017
trblietava
9. apr 2017

@alilka aha tak ten kalendar mam mi nainstalovala kamoska 😀 idem to pohladat dakujem 🙂 tymi srdieckami sa znaci laskovanie? 😝

cvikla12
9. apr 2017

@miriamn76 nám to tam nepísal asi ani nepozeral 😲 to sú tie chromozomi?

alilka
9. apr 2017

@trblietava áno áno 😁😁

trblietava
9. apr 2017

@alilka haha 😀 zlatee 🙂 vcera vecer som robila ovu test a 2.ciarka bola celkom pekne viditelna a dnes som spravila poobede a je slabsia.to mi asi nebude nemusi postupne tmavnut ci?

alilka
9. apr 2017

@trblietava každému inak..Niektorým tmavne pekne postupne..Niekomu nie .Ja osobne väčšinou nemávam skoro žiadnu čiarku vždy len v jeden deň je naraz pozitívny a potom už zasa ciarka nikde 😁

miriamn76
9. apr 2017

@cvikla12 ano ale to neznamena ze babo je chore no je tam predpoklad to vyhodnocuje pc a moj vek tam zohrava dost vela. Uvidime ake budu vysledky z krvi

trblietava
9. apr 2017

@alilka no super tak sa dozviem co z toho som za pripad ja 😀 pozri horny vecerny spodny dnes poobede

olylili
9. apr 2017

@cvikla12 nt musíš mať zapísané aj v tehu knižke sa mrkni ja to tam mám

trblietava
9. apr 2017

@alilka ale aspon vies ze bola ovu aj podla grafu to je hlavne 😍 ten moj spodny test este aj tak sfoteny jak vycenzurovany 😂 nic nevidno este aj mokry

barborapavlikova
9. apr 2017

Kočky prosím vás O menšiu radu.zda sa mi to? Robeny teraz poobede. MS má prísť V piatok

suesue1983
9. apr 2017

@barborapavlikova No myslim že už nepride)gratulujem 😊

nina4
9. apr 2017

@barborapavlikova nezda je tam .teraz uz len nech tmavne

trblietava
9. apr 2017

@barborapavlikova myslim ze to su // 🙂 drzim palce, ms meska?

alilka
9. apr 2017

@trblietava hej vidieť na ňom že je ešte mokrý..😁😁 ja som včera netestovala som zabudla 😁😁 takže dnes skúsim aký bude..Len musím počkať kým sa mi naplní mechúr 😂😂

alilka
9. apr 2017

@barborapavlikova a je ruzova tá druhá ciarka?😊 Vyzerá ako kanálik 😊 ci sa mi len zdá?

gabcca
9. apr 2017

@barborapavlikova uz nepride, aj ja som mala taku na zaciatku slabu tieto testy su dobre

adria88
9. apr 2017

@barborapavlikova nezdá sa ti to, gratulujem 🙂

cvikla12
9. apr 2017

@miriamn76 ja viem a aj tie krvné testy zkresluju 😉držím palčeky aby ste boli obaja zdravučkí

barborapavlikova
9. apr 2017

@alilka áno Je ružová. Sprv sa mi zdala tenká A nijaká.ale zruzovela.

trblietava
9. apr 2017

@alilka mechur je dolezity to ano 😂 ja som s testovanim este len zacala ale nevedela som sa dockat kedy spravim test ne to zabudnut 😂 inak s ovu testom to nie je ako s tehu? Ze ked sa do niekolkych minut nezobrazia // hned tak to co vide potom nebrat do uvahy..ale asi nie ked ich lepim..ach sibe mi 😀

barborapavlikova
9. apr 2017

Neviem to dobre odfotit.skusim ráno než pôjdem do práce ešte jeden.dufam že bude tmavšia ako teraz poobede

maciatko950
9. apr 2017

@barborapavlikova krásne ju vidno držím palceky nech silnie ms už mešká ?