icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborapavlikova
9. apr 2017

@maciatko950 ďakujem pekne.nie zatiaľ nie.mam dostať V utorok.som sa pomylila som prv napísala že V piatok ale už teraz V utorok.

alilka
9. apr 2017

Baby moje prepáčte za trocha hnusnu foto ale neviem čo s tým robiť..Toto je moja rána po laparke, očividne mi dr vybrala stehy skôr ako mala..Po týždni..Ale už od stredy ich nemám a pozrite čo mi to zasa robí 😲😲 ešte včera som tam mala chrastu,ale po osprchovani sa mi urobilo toto..Polovička mi to celé vyčistila a zalepil sme to..Dnes som to odplepila a je to ešte horšie ako včera a leukoplast bol celý omokvany..Čo s tým??Som už z toho nervózna 😖😖 neviem či je to hnis alebo tkanivo 😕

olylili
9. apr 2017

@alilka no jednoznačne ranu nelepit ale nechať na vzduchu a stále v suchu začalo ti to asi hnisat

biba12
9. apr 2017

@miriamn76 ten trisomy test určite nie. Zaplatíš si za ti,ale za výsledok nerucia. Čítala som o tom článok, nie je to presne. Dolu na výsledkoch je to aj napísané, že nerucia za výsledok. Bol to rozhovor s gynekológom,keď to nájdem poslem Ti to.

luta13
9. apr 2017

@monic1804 krasne //, gratulujem a prajem pekne a zdrave tehulkovanie 😉

luta13
9. apr 2017

@miriamn76 Ahoj, som rada, ze babätko je v poriadku, no co sa tyka tychto vysledkov, to je pre mna spanielska dedina, ja som vysledky nikdy nestudovala u mna v papieroch, ale vzdy ma len zaujimalo, ci je drobec o.k...No tripple testy mi pri druhom tehu nerobili, pri prvom si uz vobec nepamätam, ci robili, alebo nie 😉....No neboj, vsetko je urcite v uplnom poriadku, si v nadhernom "13"tt....Takze zacinas druhy trimester, najcitlivejsie obdobie mas uz za sebou a teraz Ta uz cakaju len krasne veci, kopanceky atd...No neboj moja, vsetko je tak, ako ma...Boh je s vami a Ty si vynosis svoju vytuzenu malu princeznicku...Pohladkaj brusenko za mna 💃🤰😘

butterfly333
9. apr 2017

@missellis to je super tak držím palčeky nech su //.

luta13
9. apr 2017

@missellis Drzim palceky, nech si o tyzden najdes silne // 😀

renimac
9. apr 2017

@alilka ahoj stalo sa mi to iste, ale skor kvoli necitlivemu vybratiu stehov. Pomohol mi repik, namocila som do neho gazu, prilozila na ranu na 30 minut a potom nechala na vzduchu susit. Vsetok hnis mi vytiahol von.

luta13
9. apr 2017

@barborapavlikova vidim //...Potichucky gratulujem a nech krasne tmavnu 😉...Hod potom oba testy pod sebou odfotene, ked budes najblizsie testovat 😀

amelie2017
9. apr 2017

@alilka inak velmi pomaha aj tvaroh. Znie to divne, ale nadherne vytiahne hnis. Mna pri jednej rane zachranil, bolo to horsie, ako to tvoje.

cvikla12
9. apr 2017

@olylili ja to nemám takto ja to mam zvlášť na papieri od Dr. Co mi robil sono

tomciatko
9. apr 2017

Ahojte kocky...dlho som tu nebola...idem si k Vam poradu..neviem ci mi sibe ale su tam dve ciarky?

zuzicek88
9. apr 2017

@tomciatko zial vidim iba jednu

amelie2017
9. apr 2017

@tomciatko nejaky slabucky dusik sa tam crta. A uz ti meska?

luta13
9. apr 2017

@alilka skus tento roztok, ja som ho davala synovi na urychlenie hojenia rany po mensom zakroku na prste na ruke a celkom fajn sa mu to hojilo (len som mu to preliala cez ranu kazdy den a nechala zaschnut) ...Je to vodicka, ktorou aj v nemocniciach dezinfikuju rany pri operaciach - resp.pred operaciou tym potieraju miesto, kde budu rezat atd...Kupis myslim bez receptu v lekarni, skus sa tam na to informovat, pripadne im ukaz ranu, nech Ti tam povedia, co presne na to pouzit 😉...Skore doliecenie prajem 😘

luta13
9. apr 2017

@tomciatko vidim dusika a drzim palceky, nech tmavne...Testuj zas o 2 dni 😉

alilka
9. apr 2017

@luta13 ďakujem zlatko 😊 betadine používam vždy aj včera pri čistení sme to použili a aj tak nič..Zajtra budem volať s gyndov o výsledky z histologie tak sa jej spýtam co s tým mám robiť..Samozrejma ma to bolí a nechce sa zahojiť. 😉

renimac
9. apr 2017

@tomciatko nooo, aj ja nieco vidim

tomciatko
9. apr 2017

@luta13 som myslela ze mi sibe ze sa mi zda ze sa tam cosi crta 😉 skúsim v stredu...dufam ze bude silniet

renimac
9. apr 2017

@alilka ja som mala doma aj z lekarne kadeco, ale az ten repik ma zachranil. Opakovala som to viackrat denne a dokladne vetrala. Stacilo mi ranu raz dokladne vycistit vatovou tycinkou.

tomciatko
9. apr 2017

@amelie2017 zajtra by mala mrcha prist ...

luta13
9. apr 2017

@alilka skus teda ten repik, ten je fajn taktiez na hojenie ran a je "z prirody" 😉

luta13
9. apr 2017

@tomciatko je ta ciarka doruzova, ked na test pozries?...No snad MS nedorazi vobec 😉

renimac
9. apr 2017

@alilka odkial si? Mam doma cerstvy, by som Ti odsypala.

alilka
9. apr 2017

@renimac ja som z Michaloviec 😊

miriamn76
9. apr 2017

@karmela videli sme kopkalo nozickami mavalo rucickami prsteky sme mu ratali😀. Vsetko je v poriadku iba to sijove prejasnenie vyslo vyssie tak uvidim co bude dalej ake budu vysledky z krvi. @luta13 dakujem babulky snad je nase drobatko zdrave

renimac
9. apr 2017

@alilka jaaaj, tak to asi nie 😂. To kym by ti doslo...

maciatko950
9. apr 2017

@tomciatko ahoj vidím dusika držím palce aby mrcha neprišla skús o dva dni drzim palce ze bude silnejsia ciarocka 🙂

miriamn76
9. apr 2017

@biba12 tie trisomy urcite davat nebudem ak by som chcela take rozsiahlejsie tie stoja az 500 euro. Pockame na tie vysledky z krvi a ako to vyjde potom to riziko.