icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
10. apr 2017

@karmela dakujem 🙂 skusim sa na to opytat doktora.inak tie ovulacne testy robim 2x do dna poobede o 14tej a vecer o 19tej, vecer stale silnejsia ciarka oproti poobednej.aj ty si tak mala?

butterfly333
10. apr 2017

@alilka podla mna je to slabe ta ovu ešte len bude.

karmela
10. apr 2017

@trblietava áno aj ja som tak mala večer silnejší ako počas dňa mojko

maciatko950
10. apr 2017

@karmela ahoj moja na teba mám otázočku na pepino testoch ti druhá čiarka vobec nesilnela ? 🙂

trblietava
10. apr 2017
sticker
barborapavlikova
10. apr 2017

No kočky už som tu zase.pred 20 min.robeny.fotene je po limite.velmi pomaly nabehla čiarka.resp.zacala sa črtat možno po minúte A pol? No je ružová.oproti ranu je "silná"

barborapavlikova
10. apr 2017

Pre porovnanie zelený Z rána A prvého moču A ruzovy teraz

romanaveronika
10. apr 2017

Ahojte zienky, potrebujem vašu radu....je toto duch alebo ten kanalik? Vidíte tam niečo? Ďakujem🙂

kotatko1232
10. apr 2017

@romanaveronika ahoj dusik😉

romanaveronika
10. apr 2017

@kotatko1232 ja som dávnejšie mala mamatest a podobné a bol to plány poplach, toto je One Step, tak neviem, či sa mám predcasne tešiť....😔

tomciatko
10. apr 2017

@karmela no skusim si kupit aj ja ten mamatest lebo teraz fakt neviem ci som alebo nie 😂😂ako svet sa nezruti ak nebudem ale tato neistota je na prd...aky ma obal ten mamatest?

gabcca
10. apr 2017

Baby dnes som bola u lekara, na ultrazvuku este nic nevidel povedal ze to je skoro, zobral mi krv na hcg. Pred chvilou som spravila tehu test ci silnie. Co myslite bude to tehu aj.ked nevidno nic na.sone?podla ms by bola v 5tt a od ovu ubehli 3tt

adria88
10. apr 2017

@gabcca neboj sa ty nič, si tehuľka a basta 😉

gabcca
10. apr 2017

@adria88 dakujem dufam ze bude vsetko v poriadku

tomciatko
10. apr 2017

@gabcca podla mna si jasna 😂😂😂 aby som ta ukludnila mne babo nasli az v 9 tt a.furt tvrdili ze hormonalna.porucha ....a hormonalna porucha ma uz 9 rokov 😂😂😂

olylili
10. apr 2017

@gabcca jeeej už máš krásny test ty si nič nepocitaj keď máš nepravidelnú ms len sa stresujes ja som to mala tiež rozhadzane mne v 5+4 bolo vidno bit aj 💗tak som musela otehotnieť oveľa skôr a aj teraz maly je oveľa väčší na daný týždeň tak klidek krvicka a hodnota HCG už bude určite pekná a môžeš sa začať tešiť 😉

mamana4
10. apr 2017

@gabcca u kazdeho je to individualne 🙂 test mas pekny 🙂 tak len to chce chvilku trpezlivost 🙂

gabcca
10. apr 2017

@mamana4 dakujem

gabcca
10. apr 2017

@olylili dakujem verim.silno ze drobcek je tam len sa nechce este ukazat

olylili
10. apr 2017

@gabcca ale samozrejme on podrastie a hneď vykukne 😊👶

gabcca
10. apr 2017

@olylili neviem sa dockat, snad vysledky potvrdia tiez tehu

alilka
10. apr 2017

@butterfly333 viem že sú slabé..Teraz som bola u dr a tá mi povedala že vraj zbytočne testujem ,že prv mi teraz klesnú tehu hormóny, rozkrvacam sa a až vtedy mi akoby začne cyklus..Ale minulé mi vravela inak..Dnes som 12ty deň od operácie..Tak ja uz neviem čo si myslieť..Hlavne že testujem ako durna,meram BT a teraz mi povie toto..??..Som strašne sklamaná z toho..Nie dosť že mi šanca klesla o 50% ešte aj mám zasa čakať ani neviem ako dlho..A potom zasa či bude vôbec ovulovat ten správny vajecnik..No fakt som z toho momentálne strašne sklesla 😞😞😞

olylili
10. apr 2017

@gabcca určite už test ti to pekne potvrdil 😊

misscelaneous
10. apr 2017

@mamana4
@bluebell0412 dakujem baby :D

kotatko1232
10. apr 2017

@romanaveronika women secret duchuju...tie by nemali..kolko si dpo??

romanaveronika
10. apr 2017

@kotatko1232 vo štvrtok by som mala dostať menzes...a dnes ráno takýto test...

kotatko1232
10. apr 2017

@romanaveronika pred MS je zbytocne robit testy.

kotatko1232
10. apr 2017

@romanaveronika ale aj tak to je veeeelmi slabucke...

lela123
10. apr 2017

@barborapavlikova dost rozdiel.Na tom zelenom takto ani nevidno.kolko dni si po

miriamn76
10. apr 2017

@butterfly333 moja nevies nahodou ti emailovu adresu k brestanskemu co ma napisanu v cakarni? Robil mi sono mladsi a mam mu este poslat vysledky z krvi a zabudla som si to opisat. Dakujem