Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte babulky...ako ste si poradili ked ste mali nadchu, bolesti hlavy nos cely upchaty? Citim ze ma boli cely clovek ☹
@mdanka ak máš inhalátor, skús inhalovať vincentku, mojim deťom to na nádchu a kašel pomáha. AK nie, môžeš sa naparovať, morskú soľ do nosa. Cesnak strúčik, prípadne cibuľku papať, mne to vždy rýchlejšie prejde. A keď bude najhoršie môžeš jeden paralén 500 mg denne. Homeopatiká sú aj na nádchu, kašeľ.
V piatok mi u dr brali krv a vsetky hormony v norme 🙂 a predtym bol mierne zvyseny testosteron..moze sa zvysit neskor pocas cyklu?
@karmela to je sranda.vcera krásne viditeľná A dnes si môžem oči Z jamiek vyocit. Skúsim po práci večer čo bude.dakujem za podporu dievčatá :-*
@trblietava to je super sprava, ze mas hormony v poriadku🙂 este zistit preco mas take dlhe cykly..
Uz si po ms ked ti brali krv? Ako si spokojna s dr? 🙂
@matik7 dakujem 🙂 ja nemavam kazdy cyklus taky dlhy...podla mna vtedy ked neni ovulka alebo neviem no. Posledne 2 cykly po sebe boli hrozne ms december a januar nic tak februar a marec nic 😕 bola som 2 dni po ms na krv.a s doktorom som zatial velmi spokojna uz len ten pristup a konecne iny nazor ze rok je uz dost na to ze nie som tehotna a idemw to riesit 🙂 a predosla dr by vzdy len cakala vraj niekedy az po 2 rokoch to riesia..lenze ked mavam 55dnove cykly tak nieco nie je ok a proste sa neupokojim a nebudem cakat...a ty ako moja?
@matik7 a zajtra sa idem objednat na laparoskopiu
@trblietava no moja super že výsledky sú Ok..sa teším no a na úpravu cyklu skús ten agnucaston moja ja ho väčšinou Radim mne pomohol aj pri snazeni je dobrý plus na ovulaciu
@bluebell0412 krásny testík mooc gratulujem a prajem všetko dobre.🤰
@bluebell0412 juuj naozaj sa teším z toho že sú tale krásne teraz úspešné ti prajem prísť do cieľa 🙂😘
@butterfly333 dakujem ☺
@maciatko950 dakujeeeem 😚
@misscelaneous dost kratka doba od pozitivneho ovu testu,urcite treba este niekolko dni pockat a potom skusit test 🙂
@misscelaneous ahoj zatiaľ nevidno podľa mňa nič skús o dva dni drzim palce nech máš ciarocky po ktorých túžiš
Ahoj baby,chcela by som sa opýtat ci máte skusenosti s Dr Višnovským,chcela by som s nim ist prekonzultovat moj problem ,myomy ,chceli by mi urobit hyserektomiu:-/Vraj je dobrý a operuje v Mt
@misscelaneous ja tam vidim slabuckeho dusika🙂
@miriamn76 tu chodís gyn do HC k Breštanskemu?? Ja tam tiež chodím. No nemaš to dost daleko?
@mamana4
@maciatko950 dakujem baby. Tiez myslim ze je skoro no ja tam fakt volaco vidim, ale je pravda ze ja chcem vidiet. Neviem vydrzat :D
@archanjel007 dakujem, tiez tam nieco vidim no ja uz vidim ciarky aj mojmu muzovi na cele, aj ked to moze byt z toho kolko penazi vysolim za testy :D
@misscelaneous je tam cosi vidiet,ale ci je to dusik,ci je to len kanalik,nevieme.musis skusit este nejaky test,na porovnanie 🙂
@butterfly333 ahoj my sme tam boli iba na sono 😀
@bluebell0412 krásne gratulujem ale nás tu pribúda pekne 👶 pekné tehulkovanie prajem
@luta13 Ahojik tak dnes sme boli V poradni všetko V pohode sme zdravé rastieme bude to Vivien 🙂
@ariana195195 ďakujem veľmi pekne ☺
@misscelaneous niečo slabucke tam vidím aj ja
@butterfly333 Zlatko no pozri dnes test a bt..Ten 10dc mi tam ovu test chyba..Neviem teraz z toho vyst 😲😲
@bluebell0412 parádny testik super tak pekne tehu želám a hlavne bez problémov 😉

@barborapavlikova ahoj niečo tam vidím síce slabo ale je skús tak ako ti radila
@karmela aby si skúsila testnut v priebehu dňa držím palce