Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka podla mna je to slabe ta ovu ešte len bude.
@trblietava áno aj ja som tak mala večer silnejší ako počas dňa mojko
@karmela ahoj moja na teba mám otázočku na pepino testoch ti druhá čiarka vobec nesilnela ? 🙂

@romanaveronika ahoj dusik😉
@kotatko1232 ja som dávnejšie mala mamatest a podobné a bol to plány poplach, toto je One Step, tak neviem, či sa mám predcasne tešiť....😔
@gabcca jeeej už máš krásny test ty si nič nepocitaj keď máš nepravidelnú ms len sa stresujes ja som to mala tiež rozhadzane mne v 5+4 bolo vidno bit aj 💗tak som musela otehotnieť oveľa skôr a aj teraz maly je oveľa väčší na daný týždeň tak klidek krvicka a hodnota HCG už bude určite pekná a môžeš sa začať tešiť 😉
@butterfly333 viem že sú slabé..Teraz som bola u dr a tá mi povedala že vraj zbytočne testujem ,že prv mi teraz klesnú tehu hormóny, rozkrvacam sa a až vtedy mi akoby začne cyklus..Ale minulé mi vravela inak..Dnes som 12ty deň od operácie..Tak ja uz neviem čo si myslieť..Hlavne že testujem ako durna,meram BT a teraz mi povie toto..??..Som strašne sklamaná z toho..Nie dosť že mi šanca klesla o 50% ešte aj mám zasa čakať ani neviem ako dlho..A potom zasa či bude vôbec ovulovat ten správny vajecnik..No fakt som z toho momentálne strašne sklesla 😞😞😞
@mamana4
@bluebell0412 dakujem baby :D
@romanaveronika women secret duchuju...tie by nemali..kolko si dpo??
@kotatko1232 vo štvrtok by som mala dostať menzes...a dnes ráno takýto test...
@romanaveronika pred MS je zbytocne robit testy.
@romanaveronika ale aj tak to je veeeelmi slabucke...
@barborapavlikova dost rozdiel.Na tom zelenom takto ani nevidno.kolko dni si po
@butterfly333 moja nevies nahodou ti emailovu adresu k brestanskemu co ma napisanu v cakarni? Robil mi sono mladsi a mam mu este poslat vysledky z krvi a zabudla som si to opisat. Dakujem

@karmela dakujem 🙂 skusim sa na to opytat doktora.inak tie ovulacne testy robim 2x do dna poobede o 14tej a vecer o 19tej, vecer stale silnejsia ciarka oproti poobednej.aj ty si tak mala?