Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 no popravde ani neviem koľko som dpo. Zajtra mam dostať MS.len nerozumiem prečo bol ráno slabý A poobede už silnejší.
@kythos21 co nejdes na pohotovost a nepovies im to co tu pises oni ti skor pomozu a ukaz im aj vzorku co si tu dala.Ps:trosku je to nechutne

Caute, mam otazku a potrebujem poradit. Robila som si test.. a neviem sa z toho vysomarit.. je mozne ze je opacne?? Ukazuje mi jednu tmavu ciarku co znamena negativny no ale za tou ciarkou je jedna strasne slabucka.. ze ci sa moze stat ze je opacne vlozeny??? Skuste mi dat rady popripade sa niekto na to pozriet.. vdaka
@kythos21 Zeny, vy uz niektore nemate sudnost, co je vhodne dat na internet a co nie?! Ved stacilo napisat, ze spinis...
@butterfly333 tam som to poslala no zda sa mi ze v cakarni je daky iny ale dakujem☺
@miriamn76 no veru iny nemám.
Baby viem ze toto je tema duch na teate ale mozno by ste mi vedeli pomoct..moze byt folikul velky 3 cm?alebo som zle rozumela?ide totoz o to ze som dnes bola n kontrole bo v maji idem na umele oplodnenie..beriem zatial antiku kvoli cyklu..dr sa dnes cudoval aky mam velky folikul ze ci som nezabudla zjest tabletku..nezabudla ale ma napadlo ze som raz celu noc prevracala.tak ci to moze byt ovu
@barborapavlikova to je normalne,niekomu takto silneju testy 🙂
@peppermint az mi od zaludka bolo zle ked som videla tu foto
@kythos21 ako prepáč ale toto je uz na mňa moc naozaj mi je teraz zle...minule sa tu uz písalo ze takéto fotky "takého to typu" sa tu nehodia...a znova supnes zas....sorry ale su tu baby ktore poradia vedia co je krvácanie vedia co je vytok atď chápu určitým veciam a vedia poradiť aj bez pridania detailnych fotiek z wc...niekedy treba rozmýšľať co deň ideš dávať niekedy keď chceš radu stačí situáciu opísať a nie týždeň fo týždeň zverejňovať takéto fotky!!!
A v tomto prípade ti najlepšie poradi tvoj dr alebo pohotovosť.....
Vážne, takéto fotky si nechajte fakt pre gynekológov... nie je to nič príjemné na pohľad a fakt hnusné to takto zverejňovať...
Babyyyy, ale no taaaaak...faaaakt!!!!! To musíte zase sem dávať použité vložky, toaleťaky????? Viem, že sa bojíte, ale...Ja som tiež v 12tt krvácala kvoli hematomu a ešte mesiac špinila a nedávala som sem tieto veci. Radšej to konzultujte dr, uvedomte sa, je to hnusné a nepatrí to sem!!!!
@maciatko950 no pomaličky silnel ale ja som robila jeden doobeda jeden večer večerný bol silnejší trolinku
@gabcca ahoj určite sa neboj....toto som mala ja pred týždňom na usg nebolo vôbec ale vôbec nič vidieť videla som aj ja krv potvrdila tehu a dnes po týždni som si tiež urobila test...mne kázal po veľkej noci prísť na kontrolné usg takže dúfam uz drobec bude aj zo ❤ určite to aj u teba tak bude len naozaj to vyšlo skoro☺
@karmela ďakujem krásne a napodobne takisto aj tebe ☺
@kotatko1232 hned som utekala na wcko
@bluebell0412 dakujem aj sestricka ked mi brala krv vravela ze.Este skoro na sono aby bolo tam nieco vidiet. Teraz cakat do stredy na vysledky ci je to tehu potvrdene.
@kythos21
@kotatko1232 v 7 tyzdni tehu po prezreti mk som stravila 5 minut na wcku viem ze sa bojis ale toto je otaxka na lekara .mne to skor pride ako h...o

@kotatko1232 počkám teda do štvrtka a ráno urobím...ale pobolieva ma v podbrusku, asi príde mrcha...