Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@chantalka86 aj ja som mala takeho ducha po limite, teraz ma 3 roky. Drzim palce, aby to bol aj tvoj pripad
@chantalka86 Vydrž do rána a sprav si z prvého ranného moču. Tam isto bude vidieť rozdiel.
@chantalka86 mne po limete tiež ukazalo čiarku,už som ho išla po hodine vyhodiť,sklamaná a nahnevana. A naraz tam čiarka a pekne viditeľná. Teraz zarezáva v postielke tá moja čiarku po limite 😀 takže uvidíš,daj tomu čas
@karmela, takto vyzera za denneho svetla. Rano som ho fotila za sera
@chantalka86 aj ja som mala po limite a predsa som bola tehotná 😁 a viem že množstvo báb má neraz po limite a sú normálne tehotné 😁 držím palce 😉
@luta13 co myslis?? ci zase nic??
@kotatko1232 na spodnom vidim 🙂
@kotatko1232 ja tam nevidím nič..Ale daj normal fotku na svetle dennom 😊
@chantalka86 ouuu rapidy robia hnusne kanáliky tak dúfam že to nieje on..držím palce keď budeš znova testovať
@chantalka86 na takomto teste som mala ciarku,o ktorej som si myslela,ze je kanalik 🙂 uz to bol dusik,pretoze na dalsi den vybehla v limite a bola viditelnejsia 🙂drzim ti palce.
@kotatko1232 ahoj, ja tam nič nevidím. SKús lepšiu foto, je veľmi tmavá.
@dusana12 ja som mala podobný, vyššie som ho dala...baby vravia, že dusik, ale začala som trošku spinit, ráno som nevydrzala a testla a nič tam nevidím...asi dostanem mrchu...keď žena chce, tak vidí kadečo☹
@kotatko1232 tiez tam nič nevidí
@kotatko1232 nemas normálnu fotku na dennom svetle?takto nevidno nic, mozno si mylis tu predelovaciu co je zalepene.
@kotatko1232 Teraz to pozeram na mobile vonku a je to vidiet. Drzim palce, nech tmavnu testy.
@gabcca ved to som robila rano.bohuzial mame zamračene 😂 cize lepsie sa neda odfotit.😉
@ejuska2586 dakujem no tak teda som zvedava ci bude tmavnut alebo falosne dusiky...
@kotatko1232 drzim ti palce aby ti testi tmavli, skús o dva dni
@gabcca dakujem...a ty si ako natom??
@luta13 dakujem 🙂 vidim ze ty si najvacsi lovec duchov v tomto fore :D dakujem krasne, dobre sa na tu fotku pozera :D
@kotatko1232 ja dobre, cakam zajtra vysledky z krvi vcera som si robila testy ci to ide hore neviem ci si videla ak nie tu su 🙂 dufam ze krv potvrdi tehu a vsetko bude ok
@gabcca jeej super a kolko si dpo?? kedy si si prvy testik robila???
@kotatko1232 dakujem, ja som podla ovu testou najprv zistila lebo mi tri dni pred ms zacali tmavnut, ms meska 6 dni, na sone este vcera nic nebolo vidno preto cakam na zajtra na vysledky z krvi. A prvy test som robila 8 dpo

@karmela Žiaľ nie, len túto jednu mi poslala. Veď uvidíme o pár dní. Ale tiež sa mi tam zdá niečo jemné. Bodaj by to bolo ono.