Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 ano mam tam boli slabe ciarky
@gabcca na tych strednych bolo najlepsie vidiet nieco....ja som zvedava ako dopadnu moje testiky ked budem testovat dalej..dufam ze budu len tmavnut....a dnes si kolko dpo
@gabcca a este tato?? 😅😂uz je jasnejsie von..aj slnko zasvietilo
@kotatko1232 tak.na.tomto spodnom vidim ale fakt skus este o dva dni silno ti držím palceky
@gabcca slabucke su...skusim o 2 dni...
@kotatko1232 dnes som u 17 dpo
@gabcca ja mam zly fon..zle foti.nezaostri poriadne..preto to aj zle vidiet..lebo vidim to aj volnym okom...a tie tvoje stredne testiky su kolko Dpo
@kotatko1232 tak nech tmavou. Čosi sa tam črtá... 🙂
@gabcca gratulujem 😊 Ja som si robila dnes ráno a zajtra chcem tiež vyskúšať clearblue 😊
@nikuskaberuska dakujem uz mas krasne ciarky, urcite ti uz ukaze krasne asi + 2-3 ako mne vcera 🙂
@gabcca som zvedavá 😊 Toto by bolo moje prvé 😊
@kotatko1232 upravila som ti na obidvoch mas dusikov blahozelam🙂
@nikuskaberuska mas krasne ciarky takze gratulujem urcite je to.tam. drzim palceky aby vsetko.bolo v poriadku. Ja.cakam vysledky z krvi ci sa potvrdi.tehu
@archanjel007 tu to uz vidno takze tisko gratulujem
@gabcca ďakujem 😊 Aj ja ti veľmi držím palce 😊 V koľkátom týždni by si mala byť podľa poslednej menštruácie?
@nikuskaberuska podla ms by som mohla byt v 5tt
@gabcca ja vo 4tt. A koľkáty DC si bola na krvi?
@archanjel007 jeeej dakujem....
@nikuskaberuska ja.som.bola vcera na.krv tak uvidim ako to dopadne. Verim ze bude vsetko ok a mozme to oznamit najsej princezne 🙂
@archanjel007 mne ms chyba uz od februara...
@kotatko1232 kedy si mala poslednu ms?
@archanjel007 napisledy 27.2
@kotatko1232 a testy su ake?
@gabcca ved si videla...ale ovulka bola neskor
@kotatko1232 ale to nic ovulka mpze byt aj ms
@gabcca tu je graf
@archanjel007 tu je graf vyssie
@kotatko1232 uvidis ze vsetko bude ok. Drzim silno palceky

@gabcca a mas aj tie testy skor co si robila?? 8-9dpo..ze ci su tmavsie ...