Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gabcca na tych strednych bolo najlepsie vidiet nieco....ja som zvedava ako dopadnu moje testiky ked budem testovat dalej..dufam ze budu len tmavnut....a dnes si kolko dpo
@kotatko1232 tak.na.tomto spodnom vidim ale fakt skus este o dva dni silno ti držím palceky
@gabcca ja mam zly fon..zle foti.nezaostri poriadne..preto to aj zle vidiet..lebo vidim to aj volnym okom...a tie tvoje stredne testiky su kolko Dpo
@gabcca gratulujem 😊 Ja som si robila dnes ráno a zajtra chcem tiež vyskúšať clearblue 😊
@nikuskaberuska dakujem uz mas krasne ciarky, urcite ti uz ukaze krasne asi + 2-3 ako mne vcera 🙂
@nikuskaberuska mas krasne ciarky takze gratulujem urcite je to.tam. drzim palceky aby vsetko.bolo v poriadku. Ja.cakam vysledky z krvi ci sa potvrdi.tehu
@gabcca ďakujem 😊 Aj ja ti veľmi držím palce 😊 V koľkátom týždni by si mala byť podľa poslednej menštruácie?
@nikuskaberuska ja.som.bola vcera na.krv tak uvidim ako to dopadne. Verim ze bude vsetko ok a mozme to oznamit najsej princezne 🙂

@gabcca a mas aj tie testy skor co si robila?? 8-9dpo..ze ci su tmavsie ...