icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko1232
11. apr 2017

@mamana4 podla grafu sedi pekne...ale tak az ked som mala 36,8 som bola 1dpo 🙂

dasaa
11. apr 2017

@kotatko1232 držím
Pršteky aby sa ukázali krásne //😊

chuchu86
11. apr 2017

@alilka - a nerozmýšľala si, že si zmenis lekárku?

Ja som zmenila hneď ako som potratila a dobré som to urobila, neľutujem to.
Nám lekár povedal že by sme mali počkať aspoň 3 mesiace.
Ale už som čítala príspevky, že otehotneli hneď po kyretazi s donosili zdravé bábo.
Držím ti palce 😉😊😘

adria88
11. apr 2017

@dusana12 nie sme tu všetky nonstop 🙂 a ako písala bembaa, sú tu baby, čo sa skamarátili... neber všetko osobne.... samozrejme, že chceme poradiť a tak ďalej.. ja som tiež zažila všeličo tu na mk, no radšej som to neriešila... držím palce, nech si nájdeš druhú čiarku... ❤

alilka
11. apr 2017

@chuchu86 práveže moja je dosť vychýrená odborníčka..Tu lepšej niet takže nemám na výber..Aj ja som s ňou spokojná len teraz, neviem čo s ňou je 😊 no vám poradili čakať lebo ty si mala kyret..Mne kyret nerobili tým pádom mi do sliznice nezasahovali,len diagnosticku vzorku vzali no a ostatok okolo mimomaternicoveho..Preto sa už my snažiť môžme 😁

karmela
12. apr 2017

@dusana12 ahoj neber to osobne fakt každá baba odtiaľ chce väčšinou každej len dobre 😉 Koľko si dpo?

karmela
12. apr 2017

@kotatko1232 na tom spodnom vidím viac tienik tak nech tmavne 😉

nikuskaberuska
12. apr 2017

Dnes ráno takto 😊

gabcca
12. apr 2017

@nikuskaberuska gratulujem

maciatko950
12. apr 2017

@nikuskaberuska gratulujem

ejuska2586
12. apr 2017

@nikuskaberuska Super, gratulujem

olylili
12. apr 2017

Od dnes presne rovných 100 dní do pôrodu a pozajtra začíname tretí posledný trimester pomaly ale isto sa blížime do finále bože ako sa teším na moje chlapčiatko 👶👣💗

patkaamirko
12. apr 2017

@olylili Ahoj moja, no super to ti teda Gratulujem a tíško závidím 😃😃 tiež už chcem mať moju Becku pri sebe ❤❤❤ A bruško mas už aké ? hod fotku 😇

miirka25
12. apr 2017

Ahojte.. viete mi niekto poradit? Robila som si digitalny clear blue.. ukazal mi minus, no rozobrala som ho a ukazal mi jednu silnu a jednu slabu ktora je ale vidiet ze nepotrebujem lupu.. ako by ste si to vysvetlili???

bella1303
12. apr 2017

@miirka25 pri clearblu to tak je..aj zak je bohuzial negativny

mamana4
12. apr 2017

@miirka25 taky test je negativny bohuzial :/ aj ked tam si tie ciarky.

tifinka
12. apr 2017

@nikuskaberuska strasne ti to prajem 😊😘

lienocka1988
12. apr 2017

@trblietava mňa tiež čaká laparka v máji. To budem mať k prvému výročiu svadby ☹ a to som dúfala, že už budem aspoň tehu v takom čase ☹

kotatko1232
12. apr 2017

dnes zase teplotka hore.taak som teda zvedavaa co bude dalej...😉

mamana4
12. apr 2017

@kotatko1232 test si neskusala???? 🙂

nikuskaberuska
12. apr 2017

@gabcca Ďakujem 🙂 Teraz musím čakať 2 týždne na potvrdenie a asi sa zbláznim..

nikuskaberuska
12. apr 2017

@tifinka Ďakujem :*

missellis
12. apr 2017

No, uz spinim zas a som 25 dc tak sa asi spúšťa :( Krcok otvoreny, nízko, hlien ziadny... Test negat 10 dpo, tak zas to nevyslo, zacinam byt naozaj zufala 😥 Este aj pracujem s babatkami a ked som dnes v praci ledva zadržiavam plač, nerobi mi to vobec dobre 😭😭😭😭😭

nikuskaberuska
12. apr 2017

@ejuska2586 Ďakujem 🙂

gabcca
12. apr 2017

Baby bojim sa volal mi doktor ze mam prist, hcg mu ukazalo ale.ze.je vraj .nizke tak neviem pritom testy krasne tmavnu, mam.prist tam ze.ma.pozrie lebo tyzden bude teraz voľno. Co to ma znamenat?ja sa tak strasne.bojim. bola som v pondelok nic nevidel.

monic1804
12. apr 2017

Tak baby bola som u dr.ktory ma presviedčal že testy, ktoré som sem pred par dňami prida, ma oklamali, a ze tehotná niesom. Vraj tehot.est dokáže ukázať aj iné poruchy cyklu ako tehotenstvo, co si o tom myslite?

adria88
12. apr 2017

@gabcca mojko, hlavne nestresuj, viem, že to nie je ľahké, to ti verím, keď ti takto volal Dr., no uvidíš, čo ti povie, ale testy máš ozaj pekné, držím palce, nech je všetko OK a babatko sa ukáže 😉

bluebell0412
12. apr 2017

@monic1804 koľko dpo si?

@gabcca držím palce verim ze máš teraz strach ale verím ze všetko bude dobre...neviem koľko si mala ich (ja neviem ani svoje) ale mala by si byť približne +- pár dní ako ja a ja som dnes 5tt+0 a na začiatku ani hcg nie je veľmi vysoké držím veľmi palce

monic1804
12. apr 2017

@bluebell0412 popravde neviem presne , pretoze mi teploty dost skakali, ale som 43 dc a mala by som byt cca 23 dpo

ejuska2586
12. apr 2017

@monic1804 Ahoj. Tu sa o tom pise, ze pozitivny moze byt aj z niektorych ochoreni http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/tehot...
V kazdom pripade este nejaku dobu vyckaj a ak sa menstruacia neobjavi, vrat sa k lekarovi, nech ta este raz pozrie. Aj on sa moze pomylit.