Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@gabcca Testy máš krásne. Nebola len neskôr ovulácia? Uvidíš, že všetko bude ok a dnes ti už hádam aj potvrdí tehotenstvo z ultrazvuku. Aj on len chce mať istotu podľa mňa.
@ejuska2586 tak dufam ze vsetko je v poriadku, uvidim uz cakam kedy sa dostanem k nemu, je tu vela zien. Test bol rano dnes uz velmi krasne kolajnice tak urcitw to rastie. Ovu bola v 19 dc
@bluebell0412 ano tak by som mala byt v 5tt @ viem ze pri prvej mi.tiez este nic nebolo vidno. Len mam strach aby nebolo mimomaternicove. Dufam ze bude vsetko tak ako má
@gabcca moja držím palce podľa mňa všetko bude v pohode niekomu hcg stúpa pomaly takže drzkajte sa myslím na vás
@gabcca ale veď ty si ešte krátko tehu tak to HCG ak tomu zodpovedá 😉 nemôžeš ho mat naraz vysoké..Určite to je dobré len lekári pri začiatku tehu pri ešte nízkom HCG neradi podávajú tie pekné správy lebo je to len začiatok..Neviem načo vôbec takto strašia mamičky..Nech ti vezme ešte dnes kontrolné HCG a tak nech sa vyjadri a nie len tak..😊😊
@maciatko950 dakujem dam.vediet co mi povedal doktor, len drzte mi palce aby bolo všetko v poriadku, strasne ma to vylakalo
@gabcca Ak si este len 5 tyzden, tak tam ani vysoke HCG nie je - a hlavne, ak si mala ovu 19DC. Od uhniezdenia moze byt tak tyzden. Nech ti vezme kontrolne krv a uvidi, ako sa to zvysilo za tie 2 dni. Malo by to dvojnasobne stupat.
@ejuska2586 dufam aj ja.ze ano
@gabcca neboj urcite to bude dobre Bengali hned zle pri mimomaternicovom by si mala spinenie krvacanie a zvacsujuce sa bolesti podbruska a testy su pekne sedim place a verim tomu ze vsetko krv poriadku
@gabcca vsetko je * verim
@bluebell0412 dakujem moja drz velmi lebo sa bojim. Tak chcem aby bolo vsetko v poriadku. Aj yak asi este zas neuvidi nic na sone ked ani v pondelok este nic nevidel
@lienocka1988 aj my mame v maji 1.vyrocie a tiez ma caka laparka v maji 😀 to je nahodicka 🙂 mam podobne pocity ako ty...ale beriem to tak ako to je..aj sa tesim ze na co pridu ak mi nieco zistia.ale bolo by dobre aby sme ostali tehu tento cyklus a by nas to obislo 🙂 mas nejaky problem? Ci ides preventivne?
Ake ste mali.hcg v 5tt?
@bluebell0412 s týmto nemáš pravdu 😛😛
@gabcca drzim neboj
Och Neviem tazko je to povedat kazde babo sa inak ukaze mne pred tyzdnom nevidel nic az po velkej noci mam ist
@trblietava ha haaa sranda 😀 a aký máte dátum svadby? My 14.5. Po zmene gynekológa mi zistil PCOS a teraz som druhý cyklus s clostylbegitom no MS očakávam zas a znova :-/ ešte ma čaká jeden cyklus. Manželov spg. nie je najlepší ale zase nie je to až také zlé. Tak som rozhodnuta ísť po laparke do nejakého centra. H
@bluebell0412 ved toho sa bojim co mi povie. Snad je vsetko ok.
@trblietava zlato a ty ako?Ako vyzerajú ovu testy?
@matik7 ahooj 🙂 no ja som bola vcera na pokec s dr ktory mi bude robit laparku, vravel ze ked neviem kedy presne dostanem ms mam prist ked dostanem a objedname hned lebo to sa robi po ms..takze na dalsi cyklus idem v maj.tesim sa ze sa pohneme velmi 🙂 poslem ti foto ako vyzeraju zatial moje ovu testiky 🙂 a tvoje testiky ako? To je supeer ze si bola uz u novej tesim sa s tebou ze sa tiez posuniete dalej 😉 ja som zatial nebola na folikulometriu idem rovno hrr na laparku 😀 ale to ze ma uz tolko mm je dobre? Kedy by mal prasknut pri akej velkosti? Nech nam to uz konecne vide ❤ vsetkym
@gabcca http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... Mozes mat od 18 do 7 340 a si v norme. Ake si mala?
@ejuska2586 neviem este kolko mam. Az ked budem dnu budem vediet. Ja.dufam ze budw to v poriadku
@gabcca Určite. Hlavne sa pokús byť v kľude. Verím, že bude všetko, ako má byť. A už by ti mohol vidieť aspoň vačok v maternici - to je znamenie, že sa dobre zahniezďuje bábätko - na správnom mieste.
@ejuska2586 dufam aj ja. No pri prvej ma tiez strasili a nakoniec sa ukazala len neviem ktory to bol tt vtedy
@lienocka1988 my sme mali svadbu 7.5 🙂 sranda no 😀 preco ocakavas ms? Neocakavaj ju mrchu jednu 😀 ten clostyl ? Ako to funguje vlastne? U mna tiez bolo podozrenie na PCOS ale nevyzera to tak..mas vyssi testosteron? A co zo SPG nemal dobre? To sa da upravit neboj 😉 aj ja som vyslala muza no nastastie ok.po laprke je vyssoa moznost ze ostaneme tehu takze centrum neries zatial podla mna
@alilka ahooj no poslala som foto, a ty sa mi ako mas?
@barborapavlikova jeej blahozelam ❤

@gabcca Neboj sa, určite to bude v poriadku. Veľmi držím palce!