icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kessica
12. apr 2017

@miirka25 preto ho neni dobre rozoberat ..... 😐

lienocka1988
12. apr 2017

@trblietava očakávam lebo BT klesá a klesá tak sa buď dovalí dnes alebo zajtra ☹ Clostyl je na dozrievanie vajíčok beriem to od 5dc do 9dc ale len po 1tablete . Manžel ma Teratozoospermiu čiže hlavičky nemajú dobrý tvar. Ale zase mal počet trojásobny tak som vydedukovala,že na taký počet to nebude až také zlé veď ja potrebujem len jednu jedinú 😀 Tak uvidíme po laparke čo mi tam objavia za poklady 😀

rebeka211
12. apr 2017

@monic1804 Robila si si odvtedy este nejaky test?Na 23.dpo uz by cosi na utz nieco videl.A nemohlo sa stat,ze ovu bola neskor?

alilka
12. apr 2017

@trblietava áno videla som 😉 tak zatiaľ ti pekne tmavnu 😊 ja idem akurát do KE na hematologiu som zvedavá čo mi tam povie..Bt mám zatiaľ dole,aj ovu slabé. Včera mi gynda povedala vraj musí prísť prv ms a tak mi nabehne normalny cyklus..Ale minulé mi vravela že už sa máme snažiť..Tak neviem čo si teraz myslieť..Ranu po laparke mam stále zapálenú ale aspoň hnis už zmyzol 😊

barborapavlikova
12. apr 2017

@trblietava ďakujem veľmi pekne 😉

sofija18
12. apr 2017

@barborapavlikova si jasná 😂❤😘tak mocisko moc gratulujem ! Hlavne dávaj na seba obrovský pozor.... hlavne nech je vsetko v poriadlu❤😘

trblietava
12. apr 2017

@lienocka1988 jaaj chapem..ved ked dostanes ms neides hned na laparku ked skonci? Ci az po dalsej ms? A kolky cyklus beries clostyl? To je super ked ma velke mnozstvo 😀 ano aj podla mna to je tak 🙂 a neberie nejake vitaminy aj on? Mozno ti tam neobjavia nic 🙏

gabcca
12. apr 2017

Baby hcg je 163,30. Povedal ze.je.to malo este ked od poslednej memstruacie je 5 tt.ale.ze.je mozne ze.som otehotnela neskor ked mam nepravidelné cykly. Dalsia krv vo stvrtok na tyzden. Bojim sa strasne, chcel ma poslat do nemocnice na pozorovanie.hcg ci stupa. Ale teraz by so mnou nic.nerobili.ked idu sviatky. Ja.sa tak.strasne.bojim. ak by som mala.tazkosti tak.mam ist na pohotovost.

karol221
12. apr 2017

Ahojte holky 🙂 slíbila jsem vám, ze se ozvu po první kontrole tak jsem tady 🙂 dělala mi ultrazvuk a je na něm krásně vidět 🙂 tak prikladam fotku 🙂 prý jsem ted 5+5 🙂)

trblietava
12. apr 2017

@alilka ano po trosinke tmavnu 🙏 na hematologiu na krv? Mozno bude aj dobre ked dostanes tu ms nech sa ti da vsetko do poriadku a tak to pride 🙂 hmm tak neviem co teraz..a snazite sa? 😀 hlavne nech sa ti ta rana da do poriadku jooj no videla som ju na fotke dost zle to vyzeralo, dufam sa to zahoji pekne.drzim palce u dr 😘

lienocka1988
12. apr 2017

@trblietava teraz beriem druhy cyklus a ešte ma čaká posledný čiže až keď mi skončí ten cca okolo 15 mája tak sa mám ohlásiť. Ja ovulku mám aj keď mám PCOS tak snáď to až také zle nebude.

alilka
12. apr 2017

@trblietava tak snažíme ,no nedávame pozor 😁😁 no mne kyret nerobili tým pádom mi odporučili že môžem hneď otehu keďže do sliznice nezasahovali .Tak uvidíme čo bude 😁

alilka
12. apr 2017

@gabcca tak ale prečo ťa neposlal len na krv do nemocnice?Veď nemusíš tam ležať len chodiť na odbery..Ja som tiež tak chodila každé 2dni..Kedy si mala presne ovu a koľko DPO si teraz?Máš aj nejaké problémy alebo bolesti alebo niečo?

nikusiak9
12. apr 2017

@gabcca, a ty vies cca kedy si otehotnela? robila si si ovu testy?

barborapavlikova
12. apr 2017

@sofija18 ďakujem moja 😘 .len zatiaľ to nechcem zakriknut. Vieme to len my dvaja A vy kočky tu. Dúfam že bude všetko V poriadku A Danko bude mať súrodenca.

monic1804
12. apr 2017

@rebeka211 naposledy vcera . Vid foto testy robene vcera a predvcerom. Mohlo sa stat ze bola posunuta ovulka, dost mi skakali teploty

maciatko950
12. apr 2017

@barborapavlikova gratulujem

monic1804
12. apr 2017
archanjel007
12. apr 2017

@gabcca neboj moja to je zbytocne ist takto skoro k lekarovi mohla si otehotniet aj pred ms tesne najlepsie je ist ked ti meska 2 tyzdne aj tak nic neuvidi skor len stresuje ta ja som bola od ms mi meskali 3 tyzdne a uz bilo aj srdiecko ked som mu volala povedal ze mam prist tak vtedy uz hned uvidi ci je to v maternici alebo mimo nej takze sa nic neboj kolko ti ms menses?

archanjel007
12. apr 2017

@monic1804 tehotensky testik mas ak ano blahozelam

maciatko950
12. apr 2017

@gabcca ahoj dr má pravdu možno si otehotnela neskôr veď aj Digi ty ukazuje menej ako máš týždne podľa ms to je len orientačné takže pohodička kľud k dispozícii testy silnejú bude aj hcg stúpať len pomalšie mysli hlavne pozitívne držím palce :-*

monic1804
12. apr 2017

@archanjel007 hej mám, ale doki hovori daco ine :(

maciatko950
12. apr 2017

Jej baby krásne sa to tu rozbehlo z //ciarkami každej jednej blahoželám so srdiecka a krásne tehotenstvo vám každej prajem 🙂

barborapavlikova
12. apr 2017

@maciatko950 ďakujem 🙂

maciatko950
12. apr 2017

@monic1804 ahoj a čo tak vymeniť dr? Mojej kamoške dr tvrdil že nie je trhu testy krasne ms nikde no stále odpoveď že nieje tehu a šla inemu a ten že a vy mamička gratulujem končíte 3mesiac takže možno je chyba v dr ....Držím palce

trblietava
12. apr 2017

@lienocka1988 tak to je potom super ze mas ovulku aj pri PCOS 🙂 mozno este aj v rovnaky datum nas objednaju na laparku 😀 ale co vies mozno sa zadari ten 3.cyklus s clostylom este nic nie je stratene 😉

trblietava
12. apr 2017

@alilka no vidis tak paraada 🙂 bodaj by si hned ostala tehu 🙂 drzim palce

monic1804
12. apr 2017

@maciatko950 hej chcem aj to skúsiť, snad sa to rychlo vyriesi 🙂 snad sa zajtra niekde vybavim

rebeka211
12. apr 2017

@monic1804 no,testy mas stale pozitivne.A co ti este dr. povedal?Mas este prist na kontrolu?Krv ti nebrali?

gabcca
12. apr 2017

@alilka nie nemam nic.