Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 to by bolo super.. tak teda som zvedava..
@karmela este skoro ist k lekarovi najlepsie ak ti bude ms meskat dva tyzdne🙂
@kotatko1232 mozes si spokojne urobit test budes mat dusika🙂
@alilka to máš skoro všetko tak ako mám ja. No nechápem prečo mi nepredpisala fraxík.
@alilka a to mám ja horšie ja mám aj homozygota.
@butterfly333 no na teba som čakala čo na to ty,keďže viem že aj ty máš tie mutácie 😉 neviem prečo ti to nedali aj tam môže byť chyba u teba 😊
@alilka no len ked som pisala sestričke tak že oni dopredu nedavaju teda až ked budem tehu. Tak mi kamoška poradila aspirin. Tak ten beriem.
@archanjel007 ja musím ísť skôr moja s dr sme sa dohodli že po veľkej noci ja som mala prvé tehu rizikové od začiatku ale potiahli sme to do začiatku 38tt v zdraví ako tak😉
@karmela dakujem 🙂 krasny uz mas tehu testik ❤
@trblietava ďakujem aj ty taký budeš mat onedlho 😉 Verím tomu že tento rok to dáte všetky babulky tu
@archanjel007 Ano mam ho tam len je slabucky ale silnejsi ako vcera 🙂
@karmela aj ja si to myslim 🙂 🙏 a ako sa citis? Tehotne? 😀
@karmela
jeeeej gratulujeeem držim palčeky 🤰❤
@bluebell0412 aj ja si.myslím. no dr len chce byt presvedceni ze.je vsetko ok. Aj.on sam hovoril ze to moze.byt ze som neskoro otehotnela
@trblietava cítim sa fajn krásne a šťastne.Len neviem prečo cez noc sa budím neviem zaspať a od 4 rana kuvikam niekedy..🙈 A cez deň sa ledva držím na nohách..ale prežijem všetko len nech je miminko Ok 😊 Take sme my ženy 😘
@kotatko1232 ďakujem pekne 😊 Dnes si netestila?
@karmela nieje zac...testla..je to este stale slabe ale silnejsie ako vcera 🙂dufam.. 😅
@kotatko1232 Posli nam foto na posudenie. Idealne vedla tych vcerajsich.
@kotatko1232 a fotecka kde je? Aj ja som pri prvých testoch myslela že mi hrabká na hlavu a mám vidiny
@ejuska2586 tie vcerajsie nemam už tu su dnešne ale zase zla foto 😡musim kupit novy fon ...real je to vidiet silnejsie

Baby dnes som bola na hematologii mám ostať na fraxiparine ..A koľko mám mutácií krvy 😲😲 žeby náhodou to ľahké nebolo 😂😂