Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 fakt pomaličky silnie aspoň ja mám taký názor tak nech to pekne pokračuje držím palce
@karmela dakujem..najhorsie je ze MS som uz nemala od februara cize neviem presne kedy by som mala dostat MS..ale od ovulky zvikne dosjt na 13-14 den ci??
@monic1804 ked si mala min.mesiac 41dnovy cyklus,tak sa ti to kludne mohlo posunut aj tento mesiac a v podstate ti meska len par dni-2,3 a preto na utz nemuselo byt nic vidno.Tomu by aj zodpovedali slabsie testiky. 😉 U mna to presne takto bolo.Cykly som mavala 33dnove,no zrazu mi prisli na 40.ty DC a dalsi cyklus som otehotnela a taktiez ovu bola v tomto cykle neskor. 🙂
@kotatko1232 no každá baba to má od 12-16 dňa že dôjde ms mne väčšinou na 14dpo už pekne došla..ty si nemala vôbec ms ??? 😳 Od februára? A ten dhupaston stále berieš?
@butterfly333
@alilka baby držím Vám palce nech ste čím skôr tehulky od začiatku až do šťastného konca.Vidim že obe máte podobný problém hoci sa do toho vôbec nerozumiem..
@kotatko1232 Trošku som ti to upravila - teraz je to pekne vidiet
@kotatko1232 paci sa
@alilka len či ma ona zoberie lebo ja patrim k nej a v HC je len ona. Inde nechcu brat.
@butterfly333 tak napr.u nás je len klasická hematologia kde chodím .Ale v KE je centrum hemostazy a trimbozy.a tam mi tie vysetrenia krvy robia omnoho obsirnejsie...Neviem kam chodíš ty ..😊 tu mi dnes napr spomínala že predtým som mala aj protilátky aj autoimunitné..Teraz už chvála Bohu nemám a aj preto môžem vysadiť prednison,ktorý som brať musela..Ten čo ta tvoja gynda "vysmiala"..Ja mám až teraz "povolenie" snazit sa bez neho 😊
@karmela ďakujem..Snáď sa opäť rýchlo zadarí a už stastlivo 😁
@archanjel007 waw super..vy ste carodejnice dievcatka @ejuska2586
cize je to tmavsie ako vcera?? co myslite??
@karmela nie tie tabletky uz neberiem dost dlho...vo februari som pila alchemilku caj a od vtedy sa mi to rozhadzalo...chcela som ist ku doktorovi zajtra ale mala uz bude doma cize asi nejdem nikam....a uvidim ale na WC chodim za den aj 10x😂
@nikusiak9. Tak uvidime,som sama zvedava ci som uz "prepracovana z paličiek",Alebo jej budu tmavnut tusim zajtra ma dostat
@dasaa ahoj moja tu je testik zo vcera a aj dnes..baby mi ho upravili trosku 🙂
@kotatko1232 ano je to tmavsie ako vcera
@archanjel007 No tak teda som zvedava co bude zajtra...v piatok idem do Madarska cize ked dojdem v Utorok tak skusim spravit testik ak mi nedojde MS co ju ani necakaaaam 🙂
a verim že už budem 🤰 konečne
@kotatko1232 prajem ti to z celeho srdca🙂
@archanjel007 dakujem..ty si uz v 9tt??jej a kedy ti vychadza termin??kedy si bola ty prvy krat u Gynek...
@kotatko1232 tak to je tiež príznak keď chodíš častejšie na wc 😉
@kotatko1232 to aj ja idem na wc za den aj 10x a v noci 2x každu noc no je to na nervy.
@karmela ano..to som aj pri malej stale chodila na WC tak dufam ze sa to uz konecne podarilo tak ako tebe 😘
@butterfly333
Ahoj ty si tiez v Ocakavani??
@kotatko1232 nie v 8 tyzdni tu to zle pocita u lekara som bola v 7 tyzdni a uz nam bilo srdiecko teraz idem na konci aprila to uz budeme 10 tyzden zacinat tak verim ze pekne rastieme🙂
@archanjel007 tak ano...ja som podla tabulky co som pozerala na Nete 6tt+6 ale od ovulky som len 2tt tak neviem...
Ahojte, neviem ci tam vidim dusik alebo len kanali? Alebo vobec nic? 😕
@archanjel007 8+0-1-2-3-4-5-6 je 9 týždeň tehotenstva dobre to píše

@butterfly333 aspirín??A to je na tehu vhodné?Veď zmen hematologiu..Ja som bola dnes v KE tam mi povedala ostať na fraxiparine,to isté aj moja gynda a aj hematologicka tu u nás v MI..Čiže 3lekarky bez problémovi napísali fraxik počas snazenia..Nechápem tu tvoju..Veď keď raz máš problém tak ho máš 😈😈