Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 co ty vies ...mozno sa zadarilo prave teraz...
tak dufam ze to bude nadalej tmavnut a bude nieco z toho 🙂
@gabcca krásne tmavnu verím že bude všetko v poriadku. Držím palčeky.
@butterfly333 dakujem aj ja kazdu chvilu myslim ze co bude. Preco je zatial take male.hcg a co.dr.vravel.
@olylili ako?ms som mala poslednykrat 15 februara u lekara som bola 6.4 vravel ze som 7 tyzden bol stvrtok a zajtra by mi mal zacat 8 tyzden...
@archanjel007 ak počítam podľa ms tak dnes si 8+0 to je ukončený 8tyzden a začína ti bežať 9-ty
@kotatko1232 pocita sa to odo dna meskania ms kedy si mala dostat.
@olylili ked som bola u lekara vravel ze som 7 tyzden a babo malo 7.7mm a mam prist 28.4 ze mi zacne 10 tyzden?
@archanjel007 no podla zase Apky...mi uz meska 5 dni...ale naposledy MS som mala vo febrari 23.2 🙂 tak ja neviem no
@olylili ked som bola u lekara 6.4 aky tyzden som bola?
@archanjel007 bola si 7 a nejaké dní to sa ráta že ti beží 8tyzden
@archanjel007 bola si 7+1 to je ukončený 7 týždeň a jeden deň z ôsmeho
@olylili tak preto vravel ze teraz som 7 tyzden aj babo malo taku velkost teraz som mimo
@olylili velkost 7.7mm sme mali dost? Na taky tyzden vravel lekar xe je spokojny aj bilo nam srdiecko ;)

@kotatko1232 nie moja som 9dpo no snažime sa už 3r pochybujem žeby sa zadarilo. No tebe pekne silneju testiky držím palce.