Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@patkaamirko nadherna tehulka si a brusko mas akurat - "princeznicka si drzi formu aj v brusenku u Teba"...Pohladkaj ju za mna 😘💃🌷
@gabcca ano, citala som a neboj...Hcg Ti urcite stupa, buduci tyzden budes pozerat s otvorenymi ustami...Testy mas ukazkove, nemaj obavy o nic...Buduci tyzden budu super vysledky a aj na sone uz daco bude hadam vidiet...Teraz si porob doma poriadky, pekne si vyzdob velkonocne pipenky a zajacikov a tes sa zo svojej "plodnej Jari"...Vela zien Ti tu urcite zavidi, ze mas take krasne //, tak bud rada a mysli pozitivne...A usmej sa, verim, ze smutok Ti nesvedci...Prajem krasny den vam obom 😘...Boh je s vami a ver svojmu babätku 😉
@chantalka86 vyskúšaj ešte o pár dní ja som.na 12dpo tento test mala takto ale zas každému inak ukáže
@karmela doma mam :(
@luta13 @gabcca @karmela @bluebell0412 tak dakujem dievcata, skusim este zajtra rano uvidit a neostava mi nic ine nez cakat 🙂 dam vediet ci doslo k nejakej zmene
@luta13 Dakujem ze na nas myslis😍 uteka to strasne rychlo aj mne sa zda. Este nic necitim uz sa neviem dockat kedy zacne kopat. Doktor ho ledva zmera ako tam skakalo som sa smiala keby nebol taky aktivny aj by mi mozno vedel povedat 😀 a 20tt mi povedali ze by mi to mali vediet povedat tak uvidim
@chantalka86 drzim palce teším sa na testik
Baby 1DPO sa pocita den ovulky? Napriklad ked bola ovu 8.aprila tak 1DPO je 9.aprila? Dakujem 🙂
@trblietava áno zlato keď je další deň slabý test tak sa môže rátať 1Dpo lebo ovu prebehne od 24-48h tak približne to je..niekto ráta 1Dpo dva dni po poslednom pozitívnom teste..
@karmela dakujeem 🙂 a niekedy moze aj viac dni ukazovat pozitivny ovu vsak?
@trblietava áno môže tak vtedy rátaš od posledného pozitívneho a lásku pred ovu aj počas aj po 😉
@lucynecka stači len GRATULUJEM???😉
dievočky dnes ma zacali boliet prsia ale len boky a je mi od rana na Grc...dnes by som mala byt 13dpo
@kotatko1232 to vaaazneee??? Po siedmych mesiacoch, hnusnej cyste, milion vysetreniach a mojom tajnom setreni na umele oplodnenie? Ja stale neveriiiim, juuuuuuj! 🙂 dakujem velmi!
@lucynecka ano ano 😉skus testik o 2 dni

@karmela my dve sme dnes dobre - obe sme upravovali testik pre chantalku 😂...No idem robit daco doma uz za chvilku, sedim tu od 7.30h dnes a vcera do 2:00h 😅...Tak ahojky moja mila karmelita 😘