icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adria88
13. apr 2017

@lucynecka podarilo 😉 gratulujem🤰

karmela
13. apr 2017

@lucynecka ono to fakt niekedy príde keď to človek najmenej čaká 😉 Super si myslím že sa môžeš tešiť ja som testovala ako besna keď som neverila tiež..a drží má to doteraz..tak veľa šťastia a bezproblemove tehu nech druha cisrocka pekne silnie

karmela
13. apr 2017

@kotatko1232 no aj mna bolia z bokov prsia a dosť..niekedy nie ale keď ležím tak áno..no a test dnešný?

alilka
13. apr 2017

@kudusko ahoj..co to tam bolo vcera s tymi dvoma nickami??som zvedava a neexistuje to uz..:D :D

kotatko1232
13. apr 2017

@karmela 😉 dnes ako naschval mame lekaren zatvorenu....a zajtra rano uz cestujem do BUDAPESTI na dovolenku velkonocnu 😂..

lucynecka
13. apr 2017

Dievcata, velmi pekne vam dakujen. Manzel este nic netusi, ste vlastne prve, ktore to vedia 🙂 chodim sem velmi dlho, aktivne som doteraz neprispievala, vsetko som ale citala a prezivala s vami. Teraz sa smejem sama na sebe, ako som po vysadeni antiky tvrdila, zeee "ja nebudem takaa, ja tomu necham volny priebeh" :D a kazdy mesiac som sa sledovala ako sisi. A kazdy mesiac, aj ked som vedela, ze nie som celkom ok, som si nasla hned niekolko zarucenych priznakov tehotenstva. Ach, ako to uz vsetko teraz chapem. Baby, dakujem, tuto radost ( aj ked este veeelmi opatrnu) prajem uplne kazdej!

karmela
13. apr 2017

@kotatko1232 no tak potom nám daj vedieť keď budeš testovať najbližšie 😉

karmela
13. apr 2017

@lucynecka veru je to krásny pocit pre ženu až lietame od šťastia 😍

kotatko1232
13. apr 2017

@karmela ked budem vediet ist do lekarne hned kupim testik...

cvikla12
13. apr 2017

Ahojte babulky tak dnes sme dostali prvú dávku infuzii a celkom fajn sme to zvládli mala som síce závrate a dosť ma bolí hlava ale pre náš poklad urobím čokoľvek 😉

kudusko
13. apr 2017

@alilka to sa musíš opýtať tej dotyčnej ktorá to vymazala 😂😚😃

karmela
13. apr 2017

@cvikla12 ahojky na aké infúzie chodíš ? Držte Sa hlavne v zdraví 😊

cvikla12
13. apr 2017

@karmela dostávam vysoké dávky imunoglobulínu.

alilka
13. apr 2017

@kudusko myslim,ze by som sa od nej nedostala k ziadnej pravdivej odpovedi..:D preto som sa priamo spytala teba..:D

karmela
13. apr 2017

@cvikla12 máš rizikové viem,to celé tehu budeš chodiť ?

cvikla12
13. apr 2017

@karmela áno ale pre nás poklad som ochotná spraviť čokoľvek

karmela
13. apr 2017

@cvikla12 to verím moja tak sa držte hlavne v zdraví až do pôrodu 😊😘

kchan
13. apr 2017

@alilka určite by si sa nedočkala, už som ju viac krát konfrontovala jej klamstvami, ale ona žije vo svojej bubline ktorej verí. Tak nech si je teda každý mesiac "tehotná", len by ma zaujímalo odkiaľ stále sťahuje tolko testov s dúšikmi 🤔🤔🤔😂😂😂😂😂

cvikla12
13. apr 2017

@karmela ďakujem veľmi pekne si veľmi milá 😘

karmela
13. apr 2017

@cvikla12 nieje Zač všetky tu ťaháme za jeden koniec 😘

alilka
13. apr 2017

@kchan koncne vidim ze niesom sama,kto to vidi..😀 ale ved ine baby to nevidia??..ved ta jej "bublina" uz presahuje svoje rozmedzie..🙂 o co tej zene vobec ide?..kazdy mesiac to tu spamuje kalendarmi s BT a tehu testami z neviem odkial..vzdy ma tie iste priznaky..2 mesice nema ms a teraz otehotnela..sak to je chore uz toto..:D tak ale nech si zije svoje..:D len baby ju tu podporoju a ona si z toho ocividne "prdel" robi..

kudusko
13. apr 2017

@kchan
@alilka však to a baby jej veria ja nemám 15 ani 20 rokov ale som tu už 3 roky a stále tehotná každý mesiac však jej to prajem ale toto je už trapne aj v produkte má májovky 2017 a každý mesiac a termíny a bboati mi vypisuje načo sú tie klamstvá dobré nechápem čo má z toho

olylili
13. apr 2017

@alilka zase tu chodí niekto večne tehotny? 😀

alilka
13. apr 2017

@kudusko presne to a hlavne pred casom pisala o tom ze jej uz druhe dieta nechce a ze ak by ostala tehu ma si ho dat prec..

kotatko1232
13. apr 2017

@cvikla12 tak to je super a kolko tych infuzii musis dostat?? ci to az do konca tehu??

karmela
13. apr 2017

@alilka
@kudusko
@kchan to vážne ? Ja som myslela že je to silne túžiaca žena po druhom bábätku..Aj ja som k ním dlho patrila až sa mi to splnilo..no nič radšej to neriesme možno Sa jež túžba raz splní..ja to želám každej babulke

kudusko
13. apr 2017

@alilka
@olylili ja si to pamätám akože niekomu brať testy no comment a včera píše kože preto má ten nick kolo švagrinej že nech sa do nej nestarám tak ale toto už je choré podľa mna

alilka
13. apr 2017

@kudusko ale ja som to vcera hned otvorila ako si to tu nahodila a uz mi nic nezobrazilo..kam prispievala??a pod akym nickom??

kudusko
13. apr 2017

@karmela
Aj ja som jej písala že jej to prajem ja tiež 3 roky sa snažíme a mám po 40 tka a nehanbím sa to tu napísať nemám prečo ale klamať a brat niekomu testy to sa nepatrí

olylili
13. apr 2017

@kudusko no ľudia sú rôzny niektorých konanie len ťažko pochopiť veď nie tak dávno tu bola kočka čo si dokonca prifarbovala druhu čiarku 😨