Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Konecme to tu niekto napisal. Lebo jedneho casu chodila aj na apku ladytimer ja ju odtial poznam. Tam na jej dusikov nereagoval.nik tak uz dlho tam nebola ani nechodi. 🙂.....sofinkaviktorka nebola tiez ona? Lebo aj ta tu lovila duchov kazdy mesiac pravidelne. Neviem o co islo alebo ide tej zene,ale takmer ma.tu isla ukamenovat ked som napisala tu ze tuzba po prvom dietati sa lisi od tuzby po druhom.
@kudusko
@alilka
Kedysi som si na jej adresu dovolila podotknut, ze tehotenske priznaky 3 dni po oplodneni niesu mozne a div som nebola ukamenovana aka som bezcitna k "tehulke" tak sa jej zamerne vyhybam, lebo to co tu predvadza nema nic spolocne so zdravym rozumom a ziaden argument pre nu neplati.A mohla by sa vyjadrit aj ona, preco sa prezentuje ako velka snazilka, necha sa tu lutovat, ked vo svojom blogu pise, ze druhe dieta nechce.
@myskahryzka a kto je to?
@myskahryzka presne ja si pamätám aj keď si jej písala potom nepísala a každý mesiac sa toť u opakuje však ona to má ako zábavku alebo úchylku?😨
@alilka dakujem🙂 ja uz radsej nereagovala vtedy lebo to nemalo zmysel. Ale ako davat sem fotky tehi testov a od inych zien je trosku smutne. Kazda z nas co sme tu tuzime po babatku ci uz prve alebo druhe dieta. Ale ako davat sem grafy BT ktore sa daju lahko vymysliet a fotky inych je psycho. A mat viacej nickov tu nechapem vobec. Ale ako jej vec ale na co ked loz ma kratke nohy.
@myskahryzka ale zlato ona sa ma ako vyjadrit ked ju tu nik neoznaci??..a ona chuderka nevie,ze to sa pise o nej..😅😝😝
@domci1203 a to jej spamovanie celej temy kazdy den aku ma BT ..ved dobre nech da graf,ale dalsi den nemusi ,staci napisat,ze dnes som mala tolko a tolko..🙂 no proste normalna nieje ocividne..len viem,tu baby ozaj praju a komentuju jej to a ani netusia ze tie testy niesu vobec jej..🙂 toto nepochopim ani ja naco ma niekto viac nickov..ved ked som tu tak sa nehambim pisat o kade com..vsetky tu tahame za rovnaky koniec..kazdej ide o to iste..🙂
@alilka Velmi dobre ona vie, ze sa tu o nej pise. Ale je ticho ako kazdy mesiac, ked po vsetkych moznych tehu priznakoch, cez bolesti az po nevolnosti a siahlodlhe debaty o jej vytokoch, dostane kramy presne na cas.
@kudusko 🖒 Neviem, ale asi je nepochopena, alebo potrebuje patrit do nejakej komunity a snazilkovska komunita je aktivna kazdy den.. tak sa pridala sem 😉
@kudusko Sviatok je zajtra, nie? To sa trosku sekla 😀😀😀
No kto by to asi bol- KOTATKO to je. Od minuleho roka ju evidujem ked som este aj ja bola snazilka a mesiac co mesiac bola tehotna. A bud sa to skoncilo biochemickym potratom alebo uz neviem ani cim. Uz je to vyslovene trapne, nechat sa tu mesiac co mesiac podporovat a klamat ostane zeny, ktore jej dopraju. Podla mna ani nevie co je to merat bazalnu teplotu, nedivila by som sa keby kradla este aj cudzie grafy. TAK A NAPISALA SOM TO a nech sa teraz tu do mna obuje kto chce aka som necitliva a hruba ale uz sa to neda citat, ved to uz je hanba zenskej populacie, aby tu robila jedna zena debilov z dalsich 100 zien !!!
@olylili Urcite nie. Dnes si nemohla byt 😀😀😀😀 Dnes su vsetky zatvorene.
@adria88
@alilka
@kudusko
@myskahryzka konecne niesom jedina ktora to tu vidi
@alilka ved presne tak 🙂 stacilo pridat cislo kolko mala teplotu ale u nej nie bazalnu ale tu druhu ci ju nema nad 38,8 ked tu pisala co pisala🙂....a presne sme tu snazilly roky vid moja @sofija18 ta sa roku snazi. Kazda z nas by sme tu mohli davat falosne tehu fotky ale nedame lebo mame parny pocet v hlave a inteligencia este funguje🙂...

@karmela ale ved vsetky sme tu tuziace po babatku..🙂 len nevidim dovod naco klamat kade tade..a posat pod viacerymi nickami..