Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domci1203 No jasne.. clovek uz radsej nereaguje na jej perly. Ale prsty ma svrbia stale, ked ju citam. No uz som poucena, ze s ludskou blbostou sa neradno chytat za pasy.
@myskahryzka baby a teraz sa obula Donna píše mi ip a ja jej keď ma niečo nech sem píše nie? Tu je jej ip. Kopírujem. : sa uvedom co tu pises!!! na dedine su poniekte lekarne zavrete..lebo neviem kto povedal ze byvam v meste!
@kchan
@domci1203
@myskahryzka
@alilka
@olylili
@adria88
@kudusko toto..😅 len som sa jej uz k tomu nechcela vyjadrovat..vies potrebuje dievcata drzat co najdlhsie v tom aka je ona tehotna..lebo dnes nieje otvorena lekaren a potom idu do madarska..tak test urobi az po velkej noci aj to by este potom pisala o tom ,ako sa boji ho urobit,aby to oddialila..ved uz dnes ju aj prsia zacali cele boliet a od rana jej je na grc..:D a hlavne naposledy ked davala test s prtenom ta ciarka co bola na teste isla aj nizsie nez len po teste..to si vsimla @myskahryzka -bystre to ziena..😉
@myskahryzka ked je prepnuta nepomoze jej ani svätena voda z kostola🙂
2 ip. Kopírujem 😀no comment. fotoportrét
kotatko1232
Príjemcovia: kudusko
nie nepotykali a co...moja ty sa chod dat liecit
@kudusko
Ale ved kludne napis sem @kotatko1232
a zapoj sa do diskusie. Povedz nam, ako je to s tymi lekarnami a tak..
@kotatko1232 nepis mi ip keď niečo máš píš tu po 2 ti to píšem sem a už tu neklam dievčatá lebo ťa nahlasim som moderátorka a ešte chvíľu budeš písať bludy tak už nebudeš mať kde písať stačilo ťahať tu baby za nos!!!! Uvedom sa už!!!
@kotatko1232 preco pises cez IP?🙂 preco nenapises sem?🙂>ci uz si v Madarsku a je tam zle trosku spojenie?🙂
@myskahryzka je to smutné to správanie a o to viac že je matkou a takto sa správať bože 😔
Baby ona po prichode z Madarska urcote napise ze dostala bohuzila ms a neudrzalo sa to. Nechcem aby to vyznelo posmesne, lebo z takychto veci sa sranda nerobi, ale inak sa to napisat neda
@myskahryzka
@kudusko
@domci1203
@khan baby nemoze teraz napisat,ved urcite grca na zachode tak jej je zle z toho tehotenstva..zaraz dvojicky cakat bude..😅😂😂 a lekaren je zavreta tak ani nemoze nic proti tomu grcaniu kupit..😅
Sa to tu dobre zvrtlo babule 😨 Keď to nejde, tak to nejde, ale nebudem si tu dokreslovať čiarky aby silou mocou som bola "tehotná" aj bez HCG omg, kde sme????? 🙄 furt nad tým rozmýšľam, na čo? nedá mi to pokojaaa 😅
@kchan Presne. Nechcem byt hnusna, ale pochybujem, ze sa vobec snazia o dieta. Ved na inom fore pise, ze muz ju posle na potrat, ak zas otehotnie..
@kotatko1232 no teraz za dva týždne čiže v 16tt a od 18tt každý týždeň až do konca tehotenstva
@karmela waw super pekne tmavne..taaak drzim palceky...kedy sa chystaa ku Dr.??
@myskahryzka bože mne keby to môj mužík povedal tak rozvod si to neviem predstaviť oni sa asi našli
@karmela moja krásne testíky pekne to tmavne držím palčeky do štastneho konca.🤰
@myskahryzka este minuly rok ked som aj ja bola v snazilkach tak pisala o tom, ze jej muz dalsie dieta nechce, ale ze ona nanho spravi "kulehu" aby sa "urobil do nej" a ked som ju pred casom konfrontovala preco klame a pridava cudzie testy, nech si najprv sadne s muzom a normalne mu povie ze si velmi zela dalsie doeta a nech sa nejako rozumne dohodnu, tak mi napisala ze on uz babatko dalsie chce.. A teraz zas pise do nejakej temy ze nechce muz dalsie dieta??? Ved ta zena patri na sedenia u psychiatra, doma ma dieta a takto sa sprava 🙏 😏😔
@cvikla12 aha tak hlavne aby bolo babenku dobre a zvladli by ste to az do konca...😘
@olylili
@butterfly333 ďakujem babulky..😘😘 zvrtla sa tu téma na @kotatko.🙀
@alilka 😁😁😁😁😁😁 Ty si blazon

@myskahryzka len pre moje pekné oči lekárnička otvorila 😀