Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 tu nejde o nicky, ale o to, že čiarky si dokresľuje atď... ako dobre, chápem, že každá túžime a túžba je neskrotná, bez rozdielu na to, či je to prvé, či osme babatko... ale toto je moc...
Dievčatá prajem Vám krásnu pozehnanu Veľkú noc .... 🙂 Veľa šibačov a vodičky na krásu 🙂 🙂 a velaaaaa lásky keďže je to volnicko 🙂
@cvikla12 ved to bolo take ako na YouTube :D som hľadala návod na nete všade no uvidime o tyzden 🙂 kamoska vravela ze ked jej to robili v nemocnici lebo ona ma cele tehu rizikové tak tiez po par sekundách sa stratilo babo vraj im to vadi .... no uvidime každopádne skúšala som si aj tepnu nahmatať ale podla mna to bol iný rytmus :D hotova veda toto 🙂 a fakt sa da pocut svoje tak nízko vpravo,?? :O to som prekvapená ...a končím 11tt tak mozno nie je zas az tak skoro ci ano?
@adria88 to som nevedela ze dokresluje a to ako robi?
@archanjel00 no bola taká čiarka, že bolo vidieť, že si to dokreslila.... ja neviem, cez photoshop asi.. ale proste nechápem na čo..šak baba raz neni tehotná, tak neni 😂 nechcem to už riešiť ...
@archanjel007 ahoj,keď si napísala že čo si povedala pane márii...prešiel mi mráz po chrbte. Keď som bola po potrete a nedarilo sa druhé tak som zašla do kostola v meste. Panna Mária tam má krásny oltár a taký kútik kde môžeš byť vlastne sama. Nechodím do kostola,len výnimočne ale ten krát ma to tam ťahalo. Povedala som že chcem tiež zažiť aké to je byť matkou,tak ako bola aj ona. Strašne som sa rozplakala,emócie vyšli von.....v ten mesiac som bola tehu ❤......ale viem že všetko bude vtedy,kedy bude mať . 🙂
@mirkovci presne ako si napisala ja to povazujem za dar a zato ze uz som nato pripravena stat sa mamou ;) a velmi sa tesim a chcem len aby sme boli zdravucky ;)
@adria88 ano kaslat nato u nas dnes tak pekne svieti slniecko
@archanjel007 držím palce aby ste to dotiahli do konca v zdravý 😊
@archanjel007
@mirkovci baby ja sa priznám ,ja som veriaca,chodím každú nedeľu do kostola,každý večer sa modlím..No vo väčšine sa snažím 😊 ale riznam sa že skor pýtam Bozicka nech nad dá ten dar stať sa rodičmi 😁 od dnes začnem prosiť aj Pannu Máriu 😊 ja som pred dvoma rokmi mala ťažké obdobie (nechcem to rozvádzať prečo a nebolo to ohľadom túžby po bábätku,trvalo to 14mesiacov),a mne veľmi pomohli modlitby 😊 nakoniec sa všetko v dobré obrátilo 😊 čo si budeme hovoriť..V modlitbe je sila 😊😉
@alilka som veriaca ale nie taká akú by si každý farár prial 😂 tiež som sa modlila k bohu ale v ten deň som išla okolo toho kostola,kde ma mimochodom krstili a akoby ma osvietilo...choď tam...tak som išla. A vtedy ma to napadlo,veď sa pomodli k márii,veď len ona vie aké to je byť matkou. Kto vie v čom to bolo ale mám syna a som nesmierne za neho vďačná
@luta13 to čakanie na potvrdenie od doktorky je najhoršie :/
@nikuskaberuska už si bola u dr? Či sa ešte len chystáš ?
@karmela Objednala ma až na 26.4. na kompletnú prehliadku lebo oni vraj hcg z krvi nerobia tak skoro (včera som začala 4tt).
@nikuskaberuska mne dnes konci 4t a s dr sme sa dohodli že po týždni meškania mám prísť..akože neberú krv? Hmm mne brali aj v prvom tehu no možno sa všetko mení..tak držím palčeky ja sa chystám k dr po sviatkoch okolo 19-20.4.
@nikuskaberuska ale aspoň bude vidieť už babo keď ti správy sono 😉 Ja tiež odkladam koncom týždňa a snáď už bude vidieť aspoň váčok s bodečkou vo vnútri
@karmela no ja som u nej bola na 28dc takže to mi ešte vôbec nemeškala menštruácia ale už 13dpo som mala pozitívny tehu test a ďalšie dni potom už
@karmela čiarky silneli. Tak sme sa dohodli, že mám prísť až keď mi budú dva týždne meškať. Že to by už aj malo byť niečo vidieť.
@nikuskaberuska no ja som si prvý tienik na teste našla 5dni pred ms..tak som písala dr už keď čiarka pekne silnela každým dnom a sme sa dohodli na tom že týždeň po meškaní mám prísť..to aj preto lebo prvé tehu som mala rizikové
@nikuskaberuska tak to budeš už vidieť miminecko 😍
@nikuskaberuska veru ano, cakanie je v tomto pripade nekonecne...Ale vzdy kratsie ako cakanie na //...Uzivaj potom vsetko a daj nam vediet, ako dopadla kontrola 😉
@karmela Dúfam, že už niečo uvidíme 😊 Držím palčeky aj ja tebe 😊 Medzi nami je vlastne rozdiel len týždeň 😊
@nikuskaberuska veru sa stretneme potom aj decembrovkach 😉 Kedy si mala poslednú ms?

@olylili pozri, co som nasla na nete - specialne pre Teba 😂