Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili jeeeej tak dlho si vydržala pri prvých dvoch tá obdivujem..tak ja budem akurát koniec 5tt keď pôjdem k dr až normálne rozmýšľam či jej nenapíšem kým nemám žiadne problémy že pôjdem až toho 24.4. To budem aspoň 5+4tt 😂 Len sa už neviem dočkať a zase chcem aby bolo babo už vidieť
@karmela mňa tiež len chvíľkami pobolievajú kríže, som unavená a cítim také zvláštne ako keby "bublinkovabie v podbrušku 😃Neviem ako inak by som to nazvala 😃
@karmela veď to čakanie najhoršie 😀 pri druhej to bolo že vtedy som mala problém s cystou tak mi ms často meškala a ani sme sa nesnažili pri nej nám to nejak ušlo a hovorila som si že zase mešká zase cysta a sestra veď urob len tak test a bum pozitívny idem k dr. a tam sa už mrvila veľká 11 tyzdnova žabka 😀
@nikuskaberuska áno áno dobre si to nazvala bublinkovanie..ja sa cez noc budím a Cez deň som ako mechom buchnuta 😃
@karmela ja presne tak isto :D
@gabcca ja som ešte nebola u dr po veľkej noci sme dohodnuté že prídem..a pri malej sa napamatam aké bolo je tomu 8r..ty kedy ideš najbližie zase na odber? Vieš mihla si mat nízke hcg kvôli tomu že si bola skoro ale ja si myslím že dr tá zbytočne vystrašil tou vetou že je nízke veď testy ti pekne ukazujú
@nikuskaberuska ja už som dnes stihla zdriemnuť na 20min má zlomilo 😂 Teraz peciem maskovy syrek a potom hajde ľahnúť k telke..
Dievčatá a zajtra čo papate?
@karmela ja som v noci spala 10 hodín a poobede som zalomila na hoďku :D
@tonjadabik2 ahoj..Teraz si mi "olajkovala" príspevky.. Príspevky ktoré vo mne vzbudili ozaj zvláštne pocity 😞😞😞 sebaľútosti?Aaa nieee až taká niesom,aleee..Také fakt iné pocity 😊😑

@olylili to bolo asi v cca 6tt však?