icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
14. apr 2017

@olylili to bolo asi v cca 6tt však?

olylili
14. apr 2017

@karmela určite to bude tým ja pri prvej v 7tt pri drhej v 11tt a teraz skôr 5+4 ale už bilo srdiečko

karmela
14. apr 2017

@olylili jeeeej tak dlho si vydržala pri prvých dvoch tá obdivujem..tak ja budem akurát koniec 5tt keď pôjdem k dr až normálne rozmýšľam či jej nenapíšem kým nemám žiadne problémy že pôjdem až toho 24.4. To budem aspoň 5+4tt 😂 Len sa už neviem dočkať a zase chcem aby bolo babo už vidieť

nikuskaberuska
14. apr 2017

@karmela mňa tiež len chvíľkami pobolievajú kríže, som unavená a cítim také zvláštne ako keby "bublinkovabie v podbrušku 😃Neviem ako inak by som to nazvala 😃

olylili
14. apr 2017

@karmela veď to čakanie najhoršie 😀 pri druhej to bolo že vtedy som mala problém s cystou tak mi ms často meškala a ani sme sa nesnažili pri nej nám to nejak ušlo a hovorila som si že zase mešká zase cysta a sestra veď urob len tak test a bum pozitívny idem k dr. a tam sa už mrvila veľká 11 tyzdnova žabka 😀

karmela
14. apr 2017

@nikuskaberuska áno áno dobre si to nazvala bublinkovanie..ja sa cez noc budím a Cez deň som ako mechom buchnuta 😃

karmela
14. apr 2017

@olylili jeeeej tak to sa Vám krásne zadarilo nečakane a že cysta 😊 A to bolo miminkom 😍 No uvidím ako sa budem cítiť najbližšie dni ale verím že všetko bude Ok,keď tak má zavolá zase o týždeň neskôr 😉

olylili
14. apr 2017

@karmela to áno keď bude všetko v poriadku stačí neskôr drobec do vtedy pekne vykliči 😊👶

gabcca
14. apr 2017

@karmela a ake si mala prve hcg?

nikuskaberuska
14. apr 2017

@karmela ja presne tak isto :D

maryemmq
14. apr 2017

@luta13 skusim vydrzat kym mi nebudu meskat, ale moooc ma to pokusa 🤐🙂

maryemmq
14. apr 2017

@dasaa dnes som 27DC

karmela
14. apr 2017

@gabcca ja som ešte nebola u dr po veľkej noci sme dohodnuté že prídem..a pri malej sa napamatam aké bolo je tomu 8r..ty kedy ideš najbližie zase na odber? Vieš mihla si mat nízke hcg kvôli tomu že si bola skoro ale ja si myslím že dr tá zbytočne vystrašil tou vetou že je nízke veď testy ti pekne ukazujú

karmela
14. apr 2017

@nikuskaberuska ja už som dnes stihla zdriemnuť na 20min má zlomilo 😂 Teraz peciem maskovy syrek a potom hajde ľahnúť k telke..

karmela
14. apr 2017

@olylili ak budem vedieť vydržať tak pôjdem až neskôr k dr neviem sa dočkať kým to zrniečko moje uvidím na obrazovke a budem počuť srdiečko 😍

olylili
14. apr 2017

@karmela ti verím najkrajší pohľad 😊

olylili
14. apr 2017

Dievčatá a zajtra čo papate?

sofija18
14. apr 2017

@olylili ja idem spraviť masovú roladu(mleté mäso,uhorka,vajko,slaninka,syr,kapia) a k tomu ryžu. Ostalo asi na necelé 2 porcie segedinu s knedľou tak popapame aj to 😉

olylili
14. apr 2017

@sofija18 hmmm mňam dala by som si ja teraz čo nezožere mňa zožerem ja 😂 ja tiež idem robiť roladku

nikuskaberuska
14. apr 2017

@karmela ja som v noci spala 10 hodín a poobede som zalomila na hoďku :D

gabcca
14. apr 2017

@karmela ano to si hovorim sj ja ze som aj n neskôr otehotnela preto bolo nizke. Dalsi odber vo stvrtok ale vyskedky budu az v pondelok :(

olylili
14. apr 2017

@gabcca bože veď tu keď ti vezmú krv na HCG tak za dve hodiny máš výsledky to oni tam čo robia kam to posielajú?😱

gabcca
14. apr 2017

@olylili lebo on je sukromnik, najlepsi v celom okrese,všetky pristroje je ma spickove, a preto on krv posiela do ineho specialneho labaka, preto ked on posle,druhy den vysetria a hned poslu no ja sa ich dozviem o dva dni

alilka
14. apr 2017

@simici18 aaavh dievča zlaté ,zvozili tá v tvojej otvorenej téme ako malé dieťa 😲 pod sem k nám,tu ti baby pekne poradia 😉 hlavu hore 😊

olylili
14. apr 2017

@gabcca ja mám tiež súkromníka a má zmluvu s konkrétnym labakom no výsledky má hneď a hneď mi aj sestrička volá aj teraz čo som bola na glukoze

gabcca
14. apr 2017

@olylili tak asi on ma inaksiu zmluvu, neviem no ja verim ze vsetko bude v poriadku, uz sa aj mala tesi na surodenca, tak myslím pozitivne

olylili
14. apr 2017

@gabcca len zase nervaky toľko čakať

alilka
14. apr 2017

@tonjadabik2 ahoj..Teraz si mi "olajkovala" príspevky.. Príspevky ktoré vo mne vzbudili ozaj zvláštne pocity 😞😞😞 sebaľútosti?Aaa nieee až taká niesom,aleee..Také fakt iné pocity 😊😑

dasaa
14. apr 2017

@maryemmq zajtra si budeš robiť test ?

gabcca
14. apr 2017

@olylili to ano najhorsie to čakanie neskutocne dlhe