icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sindy9
7. júl 2014

dakujem za odpoved nejako koncom tyzdna behnem k doktorovi dufam ze sa uz konecne podarilo 🙂

ajkacovi
8. júl 2014

Dievcata ktore ste na fb zalozila som novu stranku: duch a ine fotky tehu testov, keby ste chceli 🙂

dius222
8. júl 2014

ahojte dievčata, pred 10min som si robila test viem je poobede, viem mam pred MS-mam ju dostat cca za 2dni, takze je to skoro, rano si hned pojdem dalsi spravit ale vidite tam nieco?ja tam teda v realy vidim len neviem ci su to vidiny z toho ze to tak strasne chcem alebo co..prsia ma bolia len neviem ci z MS alebo z tehu ako som mala pri prvej dcerke..

angels882
8. júl 2014

vidím 🙂 gratulujem

kita666
8. júl 2014

Ahojte baby, co poviete na moje testiky?

melanka21
9. júl 2014

Krasne ranko bambulky, tak z nasho ducha krasneho tu mame uz podla utz 14 tt 🙂 Vcerajsie NT meranie dopadlo na jednotku, podla lekara je to chlap ako lusk, ale 1. augusta ma objednal znova na sono a na tripple testy tak povedal, ze uz to len potvrdi 🙂 teraz to bolo tak na 90 percent , ale trcalo tam cosi 🙂 pupocnik to nebol, lebo ho ma drobuliatko okolo krku 🙂 Vsetky vysledocky mame super a sme vacsi o 2 dni 🙂 tesime sa. vsetkym snazilkam drzime palusky :* drzte sa.

zvolsiinylogin
9. júl 2014

@melanka21 ahoj, mozem sa ta opytat? po vcerajsom nesetrnom vysetreni ma zacalo boliet brucho, a dnes ma uz bolia okolo klbov a slabiny.....mala si niekedy taketo bolesti? neviem, co si mam mysliet...
a babetko je pekne, gratulka

melanka21
9. júl 2014

@zvolsiinylogin ak nekrvacas nespinis , malo by byt vsetko v uplnom poriadku, tiez mavam krce a dost silne, niekedy si musim lahnut potom prejde, ale dost casto to mavam. Ty si ako dopadla u lekara? Srdiecko bolo uz?

zvolsiinylogin
9. júl 2014

@melanka21 ano, dnes som 7 plus 2...kontrola za dva tyzdne - 23.7....inac rano som mala trochu spinenie ale s utrosom to preslo, chvalabohu.... 😠

melanka21
9. júl 2014

@zvolsiinylogin no tak ak ta dnes kontroloval dr. a srdienko bolo tak sa neboj len sa setri, vyloz nohy a nic nerob 🙂 gratulujem 🙂

zvolsiinylogin
9. júl 2014

@melanka21 TO BOLO PRED TYZDNOM....ale dakujem 🙂

melanka21
9. júl 2014

@zvolsiinylogin jaj :D nejako mi nedochadza :D len oddychuj 🙂 vsetko bude dobre 🙂

blcha76
10. júl 2014

@melanka21 To sú krááásne fotky 🙂 🙂 🙂 , zlatučké bábätko 🙂 . Držte sa!

melanka21
10. júl 2014

@blcha76 Dakujeeem krasne 🙂

quacatko
10. júl 2014

Ahojte snazilky 🙂 , myslite, ze je to to co si myslim? 😎

katkatonkova
10. júl 2014

@melanka21 jeeej...to je nááádhera...gratulujem...a ako dlho ste sa snazili...my sa treti mesiac...ale uz mame svoj vek ja 35 a mm 38...tak snad aj nam sa takto pekne zadari ako tebe....este raz gratulujem...

melanka21
10. júl 2014

@katkatonkova Dakujem velmi pekne 🙂 v tomto pripade ti poviem a poradim len jedno, presne to iste co poradil lekar aj sestre lebo jej manzel ma uz po 35 a tiez sa im nedari, mozno niekto toho nazoru nieje ale aj my sme to takto urobili a vyslo nam to hned na druhy cyklus lebo prvy som len vysadila antikoncepciu. Hned ako skonci ms na nejaky 10 DC skuste sexikovat kazdy den az po nejaky 20 az 22 DC, alebo ak sa ti to zda byt vela tak len si odsleduj ovulaciu, ale ta niekedy presna byt nemusi, niekedy aj ovulacne testy niesu presne, tak si treba poistit tie dni 🙂 budem Vam drzat palceky 🙂 A este raz dakujem velmi pekne 🙂

katkatonkova
10. júl 2014

Supeeer...tak dneska sa ma mm na co tesit...mne asi pred dvoma dnami vysiel celko pozitivny ovu a dnes tiez.....tak neviem...aj ked posledna ms bola dost divnaaa,,,,mavam ju normal 5 - 6 dni...a tato tak 3 - 4 dni a za celu dobu som minula cca 5 vloziek...a to podotykam ze neboli az tak moc spinave...asi uz starnem....alebo je to z toho inofolicu....

katkatonkova
10. júl 2014

@melanka21 Supeeer...tak dneska sa ma mm na co tesit...mne asi pred dvoma dnami vysiel celko pozitivny ovu a dnes tiez.....tak neviem...aj ked posledna ms bola dost divnaaa,,,,mavam ju normal 5 - 6 dni...a tato tak 3 - 4 dni a za celu dobu som minula cca 5 vloziek...a to podotykam ze neboli az tak moc spinave...asi uz starnem....alebo je to z toho inofolicu....

melanka21
10. júl 2014

@katkatonkova no tak sup do toho kazdy den a mas to poistene 🙂

siska765
10. júl 2014

@melanka21 waaau krasne fotocky,ja mam ist 25.7. na poradnu to by som mala byt tiez v 13 tt ,a to musim poziadat doktora aby mi urobil taketo 3D sono alebo automaticky urobi?jasne ze za foto sa plati a asi aj za to 3D vysetrenie ze?drim Vam palceky 😉

melanka21
10. júl 2014

@siska765 Dakujem krasne 🙂 a vsetko samozrejme zalezi od lekara , ak ma na to vlastny pristroj a moze NT merat tak ti to spravi on , nie vsetci lekari maju na to opravnenie. Ak samozrejme nema tak ta urcite posle niekam do centra alebo k inemu lekarovi, plati sa za to ale u kazdeho lekara je cena individualna 🙂a tiez aj to ci ti fotky a videa da alebo nie 🙂 drzim palceky nech mas tiez taketo peknucke 🙂

siska765
10. júl 2014

@melanka21 no v cakarni som si vsimla ze ma napisane aj ze ponuka 3D vysetrenia a spominal ze ked pridem bude nejake vysetrenia robit ale ake uz si nepamatam

melanka21
10. júl 2014

@siska765 no tak potom urcite nieco dostanes 🙂 ozvy sa potom 🙂 drzte sa

janaochi
11. júl 2014

@melanka21 ahoj, testla som ani neviem, koľko dní po ovu, ani neviem, či vôbec ovu bola 😀 , ale urobila som to kôli tomu, aby som videla ako vyzerá tento test, keď je negat. Tak takto.18DC

janaochi
11. júl 2014

je to test od Lauritky.

Inak babuľky ako sa máte? Nič nové?

melanka21
11. júl 2014

@janaochi a vyzera negativne 😀 teda to vobec nie 😀 to co je za test 😀 😀 😀 😀 ??????????????? 😅

kristinka28
11. júl 2014

@janaochi ahoj v negative sa nieco vidi aj tak na oko,,neviem ci je to ruzovy nadych alebo kanalik,, 😒 ,ale drzim palce nech silneje 😉

janaochi
11. júl 2014

@melanka21 to je od lauritky, ale ja vôbec neviem koľko som DPO, lebo som sa tento cyklus nas ala a nechala so to tak. No ja mám krátky cyklus. Testla som len pre zábavu, že veď som zvedavá ako bude vyzerať negat. test, aby som potom mohla porovnať,,,kdyby neco".

janaochi
11. júl 2014

@kristinka28 ty ako, dievča? Kedy testuješ?