Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monic1804 krásne čiaročky 🙂 Gratulujem 🙂 Koľkí si DPO?
@sofija18 ďakujem moja.musi veď sme si povedali že budeme voziť spolu.takze čakám na na pozitívne info 😘
@karmela no ja som jej (MS) už kyvala bielym sateckom Z okna že ju dlho neuvidim 😀 celkom sa teším aj obávam čo A či bude všetko ako má byť V utorok U lekárky.budem vás informovať
@nikuskaberuska áno moja správne si to pochopila 4+2 tt je začiatok 5tt 😉 Ja dnes 4+1
@barborapavlikova určite bude všetko v poriadku musí byt len takto budeme pozitívne myslieť 😉 Ja idem vo štvrtok alebo piatok.Tak držím palčeky nech babuliatko už pekne vidieť a čakáme potom dobre správy ja sa určite tiež ozvem 😉
@monic1804 krasny testík blahoželám 🤰
@nikuskaberuska popravde neviem presne pretoze mi strasne skakali teploty tento cyklus, ale mala by som byt cca nieco okolo 20dpo.
@karmela dakujem, takto to vyzera ako by tam ozaj nieco bolo 😀 zajtra rano skusim digitalny. Vcera rano bol negativny tak uvidim.
Ahojte zienky🙂 poradte mi prosim nieco proti zrejme jarnej unave🙂...lebo uz treti den by som spala a spala:D nejake vitaminove doplnky alebo ja neviem nieco poradte🙂
@olylili aj ja si asi kupim sumivy. Lebo vcera sme boli v tescu a mala som pocit,ze asi zaspim zarovno chodzou😀 a aj som sa strojila,ze behnem do NR do velkeho tesca do lekarni si kupit,ale to je hotovy kabaret co dokazuju ludia😀 to ada horsie ako pred apokalipsou som zvedava co to bude ked od 1juna ma platit zakon,ze pocas sviatkov budu obchody zatvorene😀
Ahojte baby ja som dnes robila znovu test a znovu slaba ciarka ako je trosicku silnejsie ale moc nie...mrchu som nedostala iba take spinenie...tak ja uz neviem
@amelie2017 Gratulujem k tehulkovaniu a prajem vam obom vela zdravicka 🤰😘
@barborapavlikova krasne testiky uz 😉...No priznaky nesleduj, co ma prist pride, ci uz Ti bude byvat zle, alebo budes prispata atd 😉...No uzivaj vsetko a po kontrole sa ozvi, ako ste dopadli 😘
@misscelaneous Vidim ducha a verim, ze bude silniet...Drzim palceky, testuj zas o 2 dni a hod potom foto oboch testikov na porovnanie 😉

@karmela hej, ukazuje mi 4+2, čiže som v prebiehajúcom 5 týždni :D Dúfam, že som to konečne správne pochopila :D 🙂