icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaberuska
15. apr 2017

@karmela hej, ukazuje mi 4+2, čiže som v prebiehajúcom 5 týždni :D Dúfam, že som to konečne správne pochopila :D 🙂

nikuskaberuska
15. apr 2017

@monic1804 krásne čiaročky 🙂 Gratulujem 🙂 Koľkí si DPO?

patka33
15. apr 2017

@karmela aha dnes by som mala byt 6dpo tak este pockam 🙂

barborapavlikova
15. apr 2017

@sofija18 ďakujem moja.musi veď sme si povedali že budeme voziť spolu.takze čakám na na pozitívne info 😘

barborapavlikova
15. apr 2017

@karmela no ja som jej (MS) už kyvala bielym sateckom Z okna že ju dlho neuvidim 😀 celkom sa teším aj obávam čo A či bude všetko ako má byť V utorok U lekárky.budem vás informovať

karmela
15. apr 2017

@nikuskaberuska áno moja správne si to pochopila 4+2 tt je začiatok 5tt 😉 Ja dnes 4+1

karmela
15. apr 2017

@barborapavlikova určite bude všetko v poriadku musí byt len takto budeme pozitívne myslieť 😉 Ja idem vo štvrtok alebo piatok.Tak držím palčeky nech babuliatko už pekne vidieť a čakáme potom dobre správy ja sa určite tiež ozvem 😉

lucynecka
15. apr 2017

Dievcata, znova posielam - prvy a druhy ste videli, treti zvrchu ju robeny vcera, 2 dni meskanie a uplne spodny dnes rano, 3 dni meskania. Myslite, ze je v poriadku, ak ciarocka od vcera nezosilnela?

karmela
15. apr 2017

@lucynecka je to v poriadku máš pekne testiky ja som mala neskôr silnejší test večer oproti ranu..nebojaj 😉

butterfly333
15. apr 2017

@monic1804 krasny testík blahoželám 🤰

nina4
15. apr 2017

Dievcence zelam Vám krasne Veľkonočne sviatky a rozumnych kupacov 😉

monic1804
15. apr 2017

@nikuskaberuska popravde neviem presne pretoze mi strasne skakali teploty tento cyklus, ale mala by som byt cca nieco okolo 20dpo.

misscelaneous
15. apr 2017

@karmela dakujem, takto to vyzera ako by tam ozaj nieco bolo 😀 zajtra rano skusim digitalny. Vcera rano bol negativny tak uvidim.

domci1203
15. apr 2017

Ahojte zienky🙂 poradte mi prosim nieco proti zrejme jarnej unave🙂...lebo uz treti den by som spala a spala:D nejake vitaminove doplnky alebo ja neviem nieco poradte🙂

olylili
15. apr 2017

@domci1203 vitamín B a horčík je proti únave

domci1203
15. apr 2017

@olylili vdaka🙂...tak po sviatkoch zbehnem do lekarni🙂....mohla by som aj teraz,ale ked vidim ako ludia saleju tak radsej nikam nejdem😀

olylili
15. apr 2017

@domci1203 veď ako pred apokalypsu😂 ja som si stále sumivy kupovala do práce aby som nezaspala 😀

domci1203
15. apr 2017

@olylili aj ja si asi kupim sumivy. Lebo vcera sme boli v tescu a mala som pocit,ze asi zaspim zarovno chodzou😀 a aj som sa strojila,ze behnem do NR do velkeho tesca do lekarni si kupit,ale to je hotovy kabaret co dokazuju ludia😀 to ada horsie ako pred apokalipsou som zvedava co to bude ked od 1juna ma platit zakon,ze pocas sviatkov budu obchody zatvorene😀

olylili
15. apr 2017

@domci1203 ja mám každý rok tiež na jar také stavy že spím na nohách teraz ma to na počudovanie obišlo 😀

domci1203
15. apr 2017

@olylili ja toto som zaznamenala prvykrat😀 asi som unavena z toho,ze sa mam ucit tolko toho na statnice😀

olylili
15. apr 2017

@domci1203 nooo môže byť tak horčík je dobrí aj na činnosť mozgu zabiješ dve muchy jednou ranou 😀

domci1203
15. apr 2017

@olylili toho budem potrebovat na najblizsi mesiac aj pol asi na kila😀

olylili
15. apr 2017

@domci1203 no nech sa páči 😀

gabcca
15. apr 2017

@karmela nie lebo teraz su aj sviatky preto to je najhorsie keby bol normlany den tak aj sa ku svojmu dostanem kazdy druhy den

tomciatko
15. apr 2017

Ahojte baby ja som dnes robila znovu test a znovu slaba ciarka ako je trosicku silnejsie ale moc nie...mrchu som nedostala iba take spinenie...tak ja uz neviem

olylili
15. apr 2017

@tomciatko daj všetky testy na porovnanie

luta13
15. apr 2017

@amelie2017 Gratulujem k tehulkovaniu a prajem vam obom vela zdravicka 🤰😘

luta13
15. apr 2017

@barborapavlikova krasne testiky uz 😉...No priznaky nesleduj, co ma prist pride, ci uz Ti bude byvat zle, alebo budes prispata atd 😉...No uzivaj vsetko a po kontrole sa ozvi, ako ste dopadli 😘

luta13
15. apr 2017

@monic1804 Tvojho Dr. s jeho vyjadrenim si dobre pamätam - je to debil!!!...No ten bude cumiet "ako vol na nove vrata"...Daj nam potom vediet, ako si dopadla u neho a co on na to 😂...Gratulujem k tehotenstvu a uzivaj vsetko...Krasny testik s kolajami do sveta 🤰😘

luta13
15. apr 2017

@misscelaneous Vidim ducha a verim, ze bude silniet...Drzim palceky, testuj zas o 2 dni a hod potom foto oboch testikov na porovnanie 😉