Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikuskaberuska krásne su gratulujeeem 🤰
@nikuskaberuska určite áno sú to krásne silnejúce testiky 😊😍
@butterfly333 Ďakujem 😊
@luta13 ďakujem.jasne ozvem sa 🙂 som celkom napätá ako to dopadne. Mala by som byť V utorok 4+6tt tak neviem či aj niečo uvidí.ale aj sa teším 🙂
@nikuskaberuska nadherne //...Tesime sa tu s Tebou...Uzivaj vsetko - zaciatky su najkrajsie, vsetko prve je zazracne 😉❤
@luta13 ďakujem, ste tu všetky strašne zlaté 😊 Som veľmi zvedavá, kedy mi začne vidieť bruško lebo som chudá a kamošky mi hovorili, ževraj na chudých je to vidieť skôr 😊 Tak uvidíme 😃
@cvikla12 ahoj moja tak si predstav ze ja som pocula to svoje ❤️😂😂 vravim ze kašlem na to ze babo je este asi male,a vecer sme ležali v posteli a tatinko buduci vraví ze no daj brucho skúsim ja a si predstav ze nasiel skoro hned 🙂 srdiecko bilo rychlo ako kolibrikovi bolo to este pocut trosku slabo ale bolo to ono 🙂 takze ocko pocul srdiecko skor ako mamina no skvele 😂😁 dnes som zacala 12tt tak uz zo mna pomaly aj opadáva stres a začnem si to uz hadam užívať 🙂
@nikuskaberuska ja ked som zostala prvykrat tehulka, tak som mala 54kg (mam 158cm) a bola som vcelku stihla...Bolo mi vidiet zväcsujuce sa brusko uz v prvom trimestri, neboj aj Tebe bude mozno vidiet skor, kedze si stihla...Uzivaj vsetko, rob si spomienkove fotecky bruska, ja som pri prvom robila len zopar zaberov - nemala som vtedy normalny fotak, len taky obycajny slaby v mobile 📱, tak mam to zachytene aspon na tych zopar foto...Pri druhom som mala normalny fotak, takz fotila som kazdy mesiac viac zaberov - no pri druhom som zacinala so 66kg a brusko bolo vidiet uz v 2.mesiaci - 14DPO som uz nezapla nohavice 😉
@candies ale Ti to ubehlo ten prvy trimester, prednedavnom si tu len testiky davala s //...Super, ze tatino pocul prvy srdiecko, aspon sa povytesoval 😉...Moj prvy syn zas zacal ako prve hovorit "TATA", potom az neskor "MAMA", takze u nas sa tatinko vytesoval...Druhy syn hovori "MAMA" uz davnejsie, no "TATA" ani za svet, tak zas tatinko je smutny z toho 😂 ...Ale povedala som mu, ze ved "prvy syn najprv Tebe hovoril a tak je to vyrovnane" 😉...Uzivaj vsetko 😉
@luta13 Ja mám 163 cm a 54 kg a tým, že som športovkyňa tak mám úplne ploché brucho ale už teraz sa mi zdá, ako keby som mala trošku zväčšené podbruško 😊 Fotky si určite
@luta13 * plánujem robiť 😊
@luta13 boze sama tomu neverim ze tri mesiace prešli fakt naozaj nedávno som testiky dávala a teraz uz mi vyhuplo aj brusko aj ked som mala vzdy vacsie kedže nie som najchudsia :D ale toto uz nie je len tuk hihi a mate to pekne podelene 🙂 Moj sa tešil velmi ze pocul ❤️ Ale dúfam ze prve slovo bude mama 😂
Ahojte kocky, tak mrska dorazila 😢 pockame co skonci a snazenie moze pokracovat 😔
@luta13 @karmela dakujem opat za podporu. Dnes rano test ipat negativny, zacala som aj spinit. Pred menstruaciiu sa mi to predtym nestavalo nikdy, iba tento cyklus som raz spinila 18-22 den cyklu, pozitivny ovu test som mala 30 den cyklu, 41 den cyklu som mala ten kremovy lepkavy a tahavy vytok a dnes 43 den cyklu spinenie. Nie je tam krv. Beriem inofolic uz druhy cyklus cize u mna stvrty mesiac. Ach taka som sklamana opat, som mala taky pocit ze by to mohlo vyjst a mala by som konecne vianocny zazrak 🙂 moj najoblubenejsi sviatok :/ no radsej uz nedufam.
@misscelaneous a nemohol ti inofolic rozhádzať cyklus niekde som čítala že niektoré kocky popri ňom špinia..držím ti palčeky aby Sa čím skôr zadarilo babatko
@karmela vidis, to je mozne. Odporucila mi ho doktorka, mam podozrenie na pcos, tak ze ak sa uz tento mesiac nezadari mam prist 3 den cyklu na hormonalny profil. Odkedy ho beriem aspon mam ovulaciu. Aj ked neskoro ale predsa. Brala som tento mesiac aj matersku kasicku ako si mi poradila 🙂 preto mam take vysoke ocakavania asi :D
@karmela nádherné testiky moja. A krasne sviatky tebe aj tvojej rodinke.
@butterfly333 ďakujem krásne aj tvojej rodinke krásne sviatky a nech Sa na teba nalepí babuliatko čím skôr už tento rok odtiaľ budú všetky tehulky
@misscelaneous tak vraj na toto je dobrý inofolic ešte nezúfaj zadarí Sa uvidis..Ja som Mat.kasicku užívala mesiac ešte sa mi zvýšila potom mesiac absolútne nič..Držím ti palčeky
@nita216 moje zlatko co ja ale ty aha 19 tt 😍 to uz babatko dava o sebe dobre vediet.Coskoro za prehupnes za polovicu 😍
Ja akurat zajtra začinam 15 tt velmi sa tesime .Minuly tyzden sme si zohnali ten Angelsound ja ten klud neviem ani popisat ked pocujeme srdiecko toho vtácatka našho.
@nikuskaberuska neboj brusinko bude rast a bude určite vidieť..mne bolo pri malej vidieť už v 8tt dosť vykuklo..a teraz mi vykuka ale nieje to tým že už vidno tehu 😂

@lucynecka Testiky nadherne, no testuj kazde 2 dni, inak sa Ti budu zdat ciarky dost podobne, ci nie silnejuce...Verim, ze za 2 dni budu // este silnejsie...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉🤰😘