Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@misscelaneous testik uplne cisty?...No neviem, co na to povedat...Ak nepride MS, skus este testovat...Ak si predsalen nahodou tehulka, to spinenie moze byt roztahovanim maternice...Skus este test za 2-3 dni len tak, ci nahodou 😉...Drzim stale palceky, nech mas na teste co najskor krasne silnejuce // 🙏😘
@luta13 ďakujem pekne poklad..No ja som pri malej po roku a pól vybehala vážila som 103kg keď som šla rodiť krásnych 33-34 kg som pribrala po pôrode 86 a po roku a pól 54kg a teraz od minulého roku sa namna zase pekne nalepilo..mojko zhodis uvidis teraz ešte kojis..ja sa veľmi teším nato ako budem brázdiť cesty s kočíkom ja som s malou prechodila kilometre.Moj chlap na aute a len mi volal ty kokso teraz som vás Míňal tam a už vás minam tu😂
@karmela Noo ja som mam 163cm a mávala som tak 62-63kg potom som bola na operacii so srdcom a v kúpeľoch som pribrala 7kil :( a nejduuu dole :( na zaciatku tehu mínus 2kg a odvtedy taka istá no uvidime kolko počas tehu naberiem :D ako váha ma najmenej trapi hlavne aby bolo male zdravé :DD len sa bojim aby som nebola ako slon hihi
@karmela No ja keď sa poriadne najem, tak mám brucho ako v 6. mesiaci 😂
@candies Na to riadne tehotenské sa už teším aj ja 😊 V koľkátom týždni si? 😊
@nikuskaberuska no zlatko ja detto 🤢😂 s najedeným bruchom
@nikuskaberuska keď si zadáš potom do profilu termín pôrodu hodí tá aj do diskusie Decembrovky 2017 😉 Aj tam potom môžeš pismenkovat z babami..neboj budeš mat krásne tehu bruško maminka
@luta13 takyto
@karmela ja sa v juni vydavam tak sa snazim este vydrzat :D ale pravdupovediac ani nemam zatial potrebuje viac jest :D nastastie...
@nikuskaberuska ja zacinam dnes 12tt 🙂 a ty?
@misscelaneous teraz si ho robila či ráno?
@karmela no ja sem tam jablcko..kavy som vypila zatial za cele tehu tri latte :D ako kavu sm ani predtym nepila casto..jednu dve za tyzden.mne to nerobi dobre, aj dnes mi po slabulinkom latte bolo zle :-/ taka nervozita vnutorna ako keby...a sem tam si dam banan alebo jablcko ... no pojdem si aj teraz dat este asi nieco :D dostala som chut :D
@karmela Plánujem sa tam pridať ale ešte čakám na 26.4. kým pôjdem k doktorke a potvrdí mi (pevne verím a dúfam), že je všetko v poriadku 😊
@candies Ja som ešte len 4tt+3 😊 Kedy si bola prvýkrát na kontrole u doktorky a bolo už niečo vidieť? 😊
@nikuskaberuska mojko sú tam baby čo tiež ešte neboli u dr aj ja sa chystám ešte len koncom týždňa..Ale nič zle si nepripúšťam proste verím že všetko bude dobre a Miminko pekne rastie a ukáže sa..Myslíme pozitívne 😉
@nikuskaberuska ja som bla hned ako som zistila ze som tehu lebo mam nepravidelny cyklus a nebolo vidno nic len malu bodocu a povedal ze z toho bude gestacny vak...potom som sla o dva tyzdne a to mi povedal ze som 6tt+5 a babo malo 7,6mm a bilo mu srdiecko 🙂bolo vidno taku maju chrumku len :D ...potom som bola 8tt+5 a male uz malo 2,06cm 🙂 a teraz idem 28.4. uz budem v 13tt a dostanem uz hadam aj knizku :D 🙂 ty sa kedy chystas?

@candies krasne brusenko 😍