icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
15. apr 2017

@lucynecka Testiky nadherne, no testuj kazde 2 dni, inak sa Ti budu zdat ciarky dost podobne, ci nie silnejuce...Verim, ze za 2 dni budu // este silnejsie...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉🤰😘

luta13
16. apr 2017

@tomciatko nezufaj a hod nam sem vsetky testy pod sebou odfotene...Verim, ze bude vidiet rozdiel 😉

nikuskaberuska
16. apr 2017

Krásne tmavnú, čo poviete? 😊

butterfly333
16. apr 2017

@nikuskaberuska krásne su gratulujeeem 🤰

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska určite áno sú to krásne silnejúce testiky 😊😍

nikuskaberuska
16. apr 2017

@butterfly333 Ďakujem 😊

barborapavlikova
16. apr 2017

@luta13 ďakujem.jasne ozvem sa 🙂 som celkom napätá ako to dopadne. Mala by som byť V utorok 4+6tt tak neviem či aj niečo uvidí.ale aj sa teším 🙂

luta13
16. apr 2017

@nikuskaberuska nadherne //...Tesime sa tu s Tebou...Uzivaj vsetko - zaciatky su najkrajsie, vsetko prve je zazracne 😉❤

luta13
16. apr 2017

@karmela Krasnu nedelu mamina Ti prajem...Ako vyzera aktualny testik? 😘

nikuskaberuska
16. apr 2017

@luta13 ďakujem, ste tu všetky strašne zlaté 😊 Som veľmi zvedavá, kedy mi začne vidieť bruško lebo som chudá a kamošky mi hovorili, ževraj na chudých je to vidieť skôr 😊 Tak uvidíme 😃

candies
16. apr 2017

@cvikla12 ahoj moja tak si predstav ze ja som pocula to svoje ❤️😂😂 vravim ze kašlem na to ze babo je este asi male,a vecer sme ležali v posteli a tatinko buduci vraví ze no daj brucho skúsim ja a si predstav ze nasiel skoro hned 🙂 srdiecko bilo rychlo ako kolibrikovi bolo to este pocut trosku slabo ale bolo to ono 🙂 takze ocko pocul srdiecko skor ako mamina no skvele 😂😁 dnes som zacala 12tt tak uz zo mna pomaly aj opadáva stres a začnem si to uz hadam užívať 🙂

luta13
16. apr 2017

@nikuskaberuska ja ked som zostala prvykrat tehulka, tak som mala 54kg (mam 158cm) a bola som vcelku stihla...Bolo mi vidiet zväcsujuce sa brusko uz v prvom trimestri, neboj aj Tebe bude mozno vidiet skor, kedze si stihla...Uzivaj vsetko, rob si spomienkove fotecky bruska, ja som pri prvom robila len zopar zaberov - nemala som vtedy normalny fotak, len taky obycajny slaby v mobile 📱, tak mam to zachytene aspon na tych zopar foto...Pri druhom som mala normalny fotak, takz fotila som kazdy mesiac viac zaberov - no pri druhom som zacinala so 66kg a brusko bolo vidiet uz v 2.mesiaci - 14DPO som uz nezapla nohavice 😉

luta13
16. apr 2017

@candies ale Ti to ubehlo ten prvy trimester, prednedavnom si tu len testiky davala s //...Super, ze tatino pocul prvy srdiecko, aspon sa povytesoval 😉...Moj prvy syn zas zacal ako prve hovorit "TATA", potom az neskor "MAMA", takze u nas sa tatinko vytesoval...Druhy syn hovori "MAMA" uz davnejsie, no "TATA" ani za svet, tak zas tatinko je smutny z toho 😂 ...Ale povedala som mu, ze ved "prvy syn najprv Tebe hovoril a tak je to vyrovnane" 😉...Uzivaj vsetko 😉

nita216
16. apr 2017

@nina4 jeej ako ti uz bezi!teraz pozeram ze si v 14tt!ved nedavno si otehotnela!ako sa citis?ppkojne prezitie sviatkov!

nikuskaberuska
16. apr 2017

@luta13 Ja mám 163 cm a 54 kg a tým, že som športovkyňa tak mám úplne ploché brucho ale už teraz sa mi zdá, ako keby som mala trošku zväčšené podbruško 😊 Fotky si určite

nikuskaberuska
16. apr 2017

@luta13 * plánujem robiť 😊

candies
16. apr 2017

@luta13 boze sama tomu neverim ze tri mesiace prešli fakt naozaj nedávno som testiky dávala a teraz uz mi vyhuplo aj brusko aj ked som mala vzdy vacsie kedže nie som najchudsia :D ale toto uz nie je len tuk hihi a mate to pekne podelene 🙂 Moj sa tešil velmi ze pocul ❤️ Ale dúfam ze prve slovo bude mama 😂

maryemmq
16. apr 2017

Ahojte kocky, tak mrska dorazila 😢 pockame co skonci a snazenie moze pokracovat 😔

cvikla12
16. apr 2017

@candies moja to je super že ste našli a za týždeň už bude ozaj hlasno počuť. U nás to tak bolo 😉

karmela
16. apr 2017

@luta13 krásnu nedeľu aj Vám celej rodinke 😍😘tak moje aktuálne testiky sú takéto 😍

misscelaneous
16. apr 2017

@luta13 @karmela dakujem opat za podporu. Dnes rano test ipat negativny, zacala som aj spinit. Pred menstruaciiu sa mi to predtym nestavalo nikdy, iba tento cyklus som raz spinila 18-22 den cyklu, pozitivny ovu test som mala 30 den cyklu, 41 den cyklu som mala ten kremovy lepkavy a tahavy vytok a dnes 43 den cyklu spinenie. Nie je tam krv. Beriem inofolic uz druhy cyklus cize u mna stvrty mesiac. Ach taka som sklamana opat, som mala taky pocit ze by to mohlo vyjst a mala by som konecne vianocny zazrak 🙂 moj najoblubenejsi sviatok :/ no radsej uz nedufam.

karmela
16. apr 2017

@misscelaneous a nemohol ti inofolic rozhádzať cyklus niekde som čítala že niektoré kocky popri ňom špinia..držím ti palčeky aby Sa čím skôr zadarilo babatko

misscelaneous
16. apr 2017

@karmela vidis, to je mozne. Odporucila mi ho doktorka, mam podozrenie na pcos, tak ze ak sa uz tento mesiac nezadari mam prist 3 den cyklu na hormonalny profil. Odkedy ho beriem aspon mam ovulaciu. Aj ked neskoro ale predsa. Brala som tento mesiac aj matersku kasicku ako si mi poradila 🙂 preto mam take vysoke ocakavania asi :D

butterfly333
16. apr 2017

@karmela nádherné testiky moja. A krasne sviatky tebe aj tvojej rodinke.

karmela
16. apr 2017

@butterfly333 ďakujem krásne aj tvojej rodinke krásne sviatky a nech Sa na teba nalepí babuliatko čím skôr už tento rok odtiaľ budú všetky tehulky

karmela
16. apr 2017

@misscelaneous tak vraj na toto je dobrý inofolic ešte nezúfaj zadarí Sa uvidis..Ja som Mat.kasicku užívala mesiac ešte sa mi zvýšila potom mesiac absolútne nič..Držím ti palčeky

nina4
16. apr 2017

@nita216 moje zlatko co ja ale ty aha 19 tt 😍 to uz babatko dava o sebe dobre vediet.Coskoro za prehupnes za polovicu 😍
Ja akurat zajtra začinam 15 tt velmi sa tesime .Minuly tyzden sme si zohnali ten Angelsound ja ten klud neviem ani popisat ked pocujeme srdiecko toho vtácatka našho.

karmela
16. apr 2017

@candies moja nezáleží či sme chudé či kyprejsie 😉 Ja kým som pri malej nepribrala na 69kg nejak som neotehu chudsia..A teraz tiež presne taká váha asi moje telo vie čo potrebuje 😂 Potom po pôrode pochudnes😉

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska neboj brusinko bude rast a bude určite vidieť..mne bolo pri malej vidieť už v 8tt dosť vykuklo..a teraz mi vykuka ale nieje to tým že už vidno tehu 😂

candies
16. apr 2017

@karmela ale Ja som este nepribrala nic :D len brucho zo dňa na den fuk von...ale ja sa uz tesim ked budem mat riadne tehotenské brucho mne sa to strasne paci 🙂))) a jasne ze to je jedno ake budeme a dufam ze po tehu budem chudsia ako pred :D