Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@candies Ja som objedná na 26.4. a to by som mala byť 5tt+6 😊 Čiže už by malo byť niečo vidieť, nie?
@nikuskaberuska tak zatiaľ som si ani ja nedala do profilu že čakám babo len včera na chvíľku a hneď má hodilo do decembroviek 😊Tak veríme že nám dr potvrdia tehotenstvo 😍Držím palčeky ozvy sa potom
@karmela ty sa chystáš hneď po sviatkoch? 😊 Veríme ❤️
@nikuskaberuska urcite podla mna bude nieco vidno 🙂 uvidis 🙂 budem drzat palceky
@karmela a aj tebe 🙂)) ty si teraz v ktorom tt?
@karmela rano :(
@nikuskaberuska no v štvrtok piatok idem..mala som ísť po týždni meškania a vtedy budem 10-11 deň tak verím že už niečo bude vidieť 😍
@misscelaneous hmmm moja a koľko dpo?
@candies ďakujem 😊 To čakanie je najhoršie :/
@karmela Ja by som tiež najradšej išla už po týždni meškania ale "veľmi príjemná" sestrička u mojej doktorky mi povedala, že mám prísť najskôr až po 2 týždňoch meškania :/
@nikuskaberuska ach tak máš príjemnú fakt sestričku to sú múdrejšie niektoré ako dr..Ja som rovno písala dr je veľmi zlata mame až taký priateľsky vzťah by som povedala ale sestrička je tiež zlata hoci pyskata ale my si rozumieme lebo aj ja som 😂
@nikuskaberuska zlato ale ty budeš už isto vidieť miminko u mna to nemusí byt ešte iste či bude vidieť aj mimino
@karmela Doktorku mám zlatú ale tá sestrička vážne katastrofa 😂
@karmela Ak bude vidieť u mňa tak určite aj u teba. Ja k nej idem keď budem 5tt+6 a ty tiež tak nejako nie?
@nikuskaberuska vezmi jej čokoládu keď pôjdeš uvidis ako zmäkne 😂 Ale horkú nech jej skvasi ústa 😂
@karmela Dobrý nápad 😂😂 Ozaj, odkiaľ si? 😊
@nikuskaberuska no ty ideš o 3-4dni neskôr moja..a aj to robí divy mne v pistok vychádza presne začiatok 6tt a štvrtok koniec 5tt
@karmela a myslíš, že tie 3-4 dni zavážia?
@nikuskaberuska ja som z Košíc moja 😉
@nikuskaberuska no niekedy áno moja ja neviem presne kedy prebehla ovu iba podľa pocitov
@karmela 13 dni po pozitivnom ovu teste :(
@misscelaneous moja zatiaľ mi je ľúto ale nesilnie..ale nevzdávaj sa prajem ti čím skôr si nájsť // na tehu teste..A možno ešte nieje nič stratené
@karmela Ja z Bratislavy 😊
@karmela ja viem asi aj presne deň, kedy sa zadarilo, tak uvidím, či ho doktorka potvrdí 😊
@nikuskaberuska tak to máš super moja..ja neviem kedy lebo laskovali sme dosť veľa 😊
@nikuskaberuska už jednu babulku z BA odtiaľto poznám tiež zlata babula 😊
@karmela ozaj, kde si našla tie decembrovky 2017? Lebo mne to nejde nájsť
@nikuskaberuska mojko kým si nezadas do profilu termín pôrodu a na chvíľu daj uložiť zmeny nevyhodí ti..až hneď potom ti prúde ip že si automaticky zaradená medzi Decembrovky 😉 Skús ja už som tam prispela 😉

@karmela ja sa tiež snažím myslieť pozitívne ale bude to pre mňa také uistenie 😊