icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela ja sa tiež snažím myslieť pozitívne ale bude to pre mňa také uistenie 😊

nikuskaberuska
16. apr 2017

@candies Ja som objedná na 26.4. a to by som mala byť 5tt+6 😊 Čiže už by malo byť niečo vidieť, nie?

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska tak zatiaľ som si ani ja nedala do profilu že čakám babo len včera na chvíľku a hneď má hodilo do decembroviek 😊Tak veríme že nám dr potvrdia tehotenstvo 😍Držím palčeky ozvy sa potom

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela ty sa chystáš hneď po sviatkoch? 😊 Veríme ❤️

candies
16. apr 2017

@nikuskaberuska urcite podla mna bude nieco vidno 🙂 uvidis 🙂 budem drzat palceky
@karmela a aj tebe 🙂)) ty si teraz v ktorom tt?

misscelaneous
16. apr 2017

@karmela rano :(

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska no v štvrtok piatok idem..mala som ísť po týždni meškania a vtedy budem 10-11 deň tak verím že už niečo bude vidieť 😍

karmela
16. apr 2017

@candies ďakujem pekne ešte len na začiatku 5tt takze k dr idem koncom 5tt začiatok 6tt

karmela
16. apr 2017

@misscelaneous hmmm moja a koľko dpo?

candies
16. apr 2017

@karmela tak dufam ze tam uz nieco bude vidno 🙂)) nech si spokojnejsia

nikuskaberuska
16. apr 2017

@candies ďakujem 😊 To čakanie je najhoršie :/

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela Ja by som tiež najradšej išla už po týždni meškania ale "veľmi príjemná" sestrička u mojej doktorky mi povedala, že mám prísť najskôr až po 2 týždňoch meškania :/

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska ach tak máš príjemnú fakt sestričku to sú múdrejšie niektoré ako dr..Ja som rovno písala dr je veľmi zlata mame až taký priateľsky vzťah by som povedala ale sestrička je tiež zlata hoci pyskata ale my si rozumieme lebo aj ja som 😂

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska zlato ale ty budeš už isto vidieť miminko u mna to nemusí byt ešte iste či bude vidieť aj mimino

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela Doktorku mám zlatú ale tá sestrička vážne katastrofa 😂

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela Ak bude vidieť u mňa tak určite aj u teba. Ja k nej idem keď budem 5tt+6 a ty tiež tak nejako nie?

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska vezmi jej čokoládu keď pôjdeš uvidis ako zmäkne 😂 Ale horkú nech jej skvasi ústa 😂

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela Dobrý nápad 😂😂 Ozaj, odkiaľ si? 😊

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska no ty ideš o 3-4dni neskôr moja..a aj to robí divy mne v pistok vychádza presne začiatok 6tt a štvrtok koniec 5tt

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela a myslíš, že tie 3-4 dni zavážia?

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska ja som z Košíc moja 😉

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska no niekedy áno moja ja neviem presne kedy prebehla ovu iba podľa pocitov

misscelaneous
16. apr 2017

@karmela 13 dni po pozitivnom ovu teste :(

karmela
16. apr 2017

@misscelaneous moja zatiaľ mi je ľúto ale nesilnie..ale nevzdávaj sa prajem ti čím skôr si nájsť // na tehu teste..A možno ešte nieje nič stratené

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela Ja z Bratislavy 😊

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela ja viem asi aj presne deň, kedy sa zadarilo, tak uvidím, či ho doktorka potvrdí 😊

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska tak to máš super moja..ja neviem kedy lebo laskovali sme dosť veľa 😊

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska už jednu babulku z BA odtiaľto poznám tiež zlata babula 😊

nikuskaberuska
16. apr 2017

@karmela ozaj, kde si našla tie decembrovky 2017? Lebo mne to nejde nájsť

karmela
16. apr 2017

@nikuskaberuska mojko kým si nezadas do profilu termín pôrodu a na chvíľu daj uložiť zmeny nevyhodí ti..až hneď potom ti prúde ip že si automaticky zaradená medzi Decembrovky 😉 Skús ja už som tam prispela 😉