Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ďakujem 😊

Ďakujem krasne za srdiečko ❤
@nikuskaberuska nieje zač 😉
@misscelaneous nejde mi to dobre upravit, no vidim mini-dusika...Skus testovat este za 2 dni zas...Drzim palceky 😘
Dobre ráno žienky,vyoblievane? U nás už od pol 7 je rušno.no našťastie sa len sibalo - neoblievalo 🙂 ale ono to ešte príde.uzite si tento deň,prajem Vám veľa sibacov A vody. 🙂
@barborapavlikova krásny testik moja rovnaká intenzita čiarok,ja mám tiež dnes ráno taký 😍 A je to krásny pocit však? Aj Vám pekne sviatky a veľa zdravicka
@karmela vieš čo? Mne to akosi stále nedochádza. 🙂 ale snažím sa tešiť aj keď zatiaľ len trošku.aby som to nezakrikla. Len stále premýšľam čo S prácou ako ďalej. Ale už teraz sa teším na tie prvé "bublinky" V bruchu. aj vám prajem veeeeeela zdravicka 🙂
@barborapavlikova nebojaj keď bude treba pôjdeš na PN najdôležitejší ste vy dvaja aby ste boli v pohode a bez komplikácií 😉
@karmela presne tak.uz aj nad tým som premýšľala že ju skúsim poprosiť nech ma vypíše. Nechcem to riskovať. Pracujem ako kuchárka. Ťaham sa tam aj S 30 kg bednami A pod...snáď lekárka uvazi správne. 🙂 zajtra podávam info.
@barborapavlikova zajtra ideš k dr? Tak určite jej to navrhni nech tá vipise aby si neriskovala kvôli ťažkým hrncom..my mame tiež pizzeriu bar ale už nezdviham nič ťažké nebudem riskovať..držím palce a zajtra čakáme dobre správy a poprípade aj foto drobceka 😍
Áno zajtra.sice viem že je to skoro (4+6tt) podľa aplikácie. Ale aj potrebujem vedieť či už začať pichat clexan alebo stačí neskôr.to je fajn že nedvihas nič ťažké. U nás sa to nedá,A stále niekoho prosiť aby to robil za mňa je ťažko.a teraz sa zdvihnú stavy na plno takže bude to O drzku. Robím V kúpeľoch - preto tie Stavy. No nechám to na lekárku.
@barborapavlikova aj ja budem 4+6 alebo 5 keď pôjdem k dr..Poprípade nás zavolajú neskôr a uvidíme ich tak či tak😍 Daj sa na pn to potom aj kolegom pôjde na nervy že nemôžeš dvíhať a tak si budeš doma spokojne hladkať rastúce bruško
@karmela veď to že nechcem im byť ešte "naobtiaz".
Tak veľmi by som chcela aby tam zajtra niečo videla aspoň bublinu A V nej mini bublinocku 🙂
@barborapavlikova Krásne čiaročky 😊😍 U mňa takto 😊
@barborapavlikova Presne viem ako sa cítiš lebo ja mám úplne rovnaké pocity 😊 Teším sa ale zároveň sa ešte nechcem tešiť až moc kým mi to nepotvrdí doktorka 😊
@barborapavlikova Ja som dnes 4tt+4 ale k doktorke idem až keď budem 5tt+6 😊
@nikuskaberuska super tmavnu 🙂 jednoducho To máme potvrdené že je to tam.aj karmela aj ty 🙂 no ja by som to nevydržala dovtedy-ale Z obavy aby sa nič nestalo.robim každý deň 8hod. Okrem víkendov.a je to dosť fyzicky náročné. Inak ako som pozerala aj karmela aj ty aj ja sme nejako posebe S dátumami. Sranda.mozno všetky tri budeme mať drobcov naraz.🙂
nina4@ ahoj tak ano kopka a kopka len teraz dajak 2den malo ho citim!dufam ze je ok!tak.uz aj ty coskoro pocitis kopkat babetko!dufam ze dotiahneme do uspesneho kpnca!ja asi.dogulam bo uz teraz mam obrovske brucho! 😀
@barborapavlikova Ja by som tiež najradšej išla skôr ale sestrička u mojej doktorky povedala, že to je zbytočné lebo aj tak by nebolo nič vidieť ešte :/ Ja som mala poslednú ms 16.3. takže podľa tehu kalkulačky mi termín vychádza na 21.12. 😊 Tebe ako?
@karmela Ako sa dnes cítiš? 😊
https://svetevity.sk/pribehy/943589-eva-42-to-z... stále je nádej....
@nikuskaberuska no mne vychadza na 20.12. 🙂 ja som mala poslednú 15.3. Však práve aj keď nebude nič vidieť aspoň bude vedieť že sa niečo deje A hneď ma bude mať pod kontrolou. S malym som chodila každý týždeň na kontrolu.dufam že táto nová lekárka ma nebude mať na "háku" 😀 aj keď mi bude brať krv každý druhý deň,nech.aspon budeme vedieť či sa hcg zvyšuje.a budem kľudná. Než bude niečo vidieť

@karmela žeby mna? 😛😛😛😛😛ty opicka moja 🙊🙈❤😘