icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaberuska
17. apr 2017

@karmela @barborapavlikova Baby, mne sa podarilo objednať k doktorovi na zajtra ráno 😍 Takže nemusím čakať až do 26.4. 😊❤️ Dúfam, že uvidíme aspoň nejakú bodečku 😍 A keď nie, tak mi aspoň zoberie krv 😊

nikuskaberuska
17. apr 2017

@gabcca aj mňa včera pobolieval ale za pár minút to prešlo 😊 Je to tým, že sa rozťahuje maternica, nie?

nikuskaberuska
17. apr 2017

@domci1203 držím palce 😊

nikuskaberuska
17. apr 2017

@lenka6309 Gratulujem 😊 Ako dlho sa snažíte? 😊

nikuskaberuska
17. apr 2017

@sofija18 Posielam 😘

gabcca
17. apr 2017

@nikuskaberuska ano aj ja si myslim dufam ze je to tak

karmela
17. apr 2017

@nikuskaberuska tak to je super má predbehnete potom daj hneď vedieť budem sa tešiť na dobre správy moja ❤️😉

nina4
17. apr 2017

@nita216 urcite bude drobcek v poriadku budu dni ked sa aj celý den nepohne mne to tak Adamko robil tak som ho kolko krat skrabkala cez brusko a potom sa nadstavil a skrabkanie mu doteraz ostalo 😊
Ja mam uz pupco tiez fajnove ale len nech je aspo sa clovek popysi ked bude slniečko .Ale najviac si brusko vychutnava drahy ten mojka hladka a furt len dievcatko moje male ten to asi oblezi ak bude chlapciatko 😂😄

nikuskaberuska
17. apr 2017

@karmela Dnes asi ani nezaspím 😊😍

karmela
17. apr 2017

@nikuskaberuska tak to ti verím si má napudila že možno aj ja pôjdem štvrtok 😍

karmela
17. apr 2017

@nikuskaberuska a držím ti silno palčeky nech uvidis svoju bodecku 😘

chuchu86
17. apr 2017

@karmela - Ahojky,
ovu testy nerobím, len by som sa s tím stresovala keby neboli pozitívne.
Doki povedal, že cez víkend sa máme snažiť, tak sme sa snažili v stredu a v piatok.
Tak uvidíme.
Tie príznaky som mala aj sobotu aj v nedeľu.

chuchu86
17. apr 2017

@bembaa - dakujem pekne, aj ja Ti držím palce aby sa zadarilo bábo.

karmela
17. apr 2017

@chuchu86 tak to je základ že ste mali lásku moja držím palčeky.

barborapavlikova
17. apr 2017

@nikuskaberuska aaaa tak super.a čo povedali,nieje to skoro? Ja tiež asi nedospim do rána. 🙂 no som fakt zvedavá aký budeme mať verdikt.mna zajtra čaká ešte zubarka A moja vyklbena sánka. Už nech je všetko za mnou A som V kľude,lebo tieto "nervicky" sú na palicu. Tebe drzim palce aby všetko bolo dobre A čakáme S @karmela na info

karmela
17. apr 2017

@barborapavlikova aj tebe to dopadne na 1 verím tomu..tak možno dr vedia čo robia mne povedala moja že po týždni meškania mám prist..A to zajtra už mame všetky tri po 😉Takze aj od teba čakáme dobre správy 😘❤️

nikuskaberuska
17. apr 2017

@karmela Choď :-*

nikuskaberuska
17. apr 2017

@karmela Ďakujem, pevne verím, že ju budem vidieť ❤

nikuskaberuska
17. apr 2017

@barborapavlikova Nepovedali nič, že by to bolo skoro 🙂 Objednávala som sa mailom, kde som doktorovi presne napísala kedy som mala poslednú ms a ako mi vychádzajú týždne a on len odpísal, že sa mám zastaviť a pozrie to 🙂 Prinajhoršom mi zoberie len krv a pôjdem znovu o týždeň 🙂 Ale je to určite stále lepšie, ako keby som mala ešte vyše týždňa čakať 🙂

nikuskaberuska
17. apr 2017

@barborapavlikova @karmela Ďakujem baby, ste zlaté 🙂 :-* Aj ja na vás myslím a verím, že všetky tri čoskoro uvidíme naše bodečky ❤

ria294
17. apr 2017

@butterfly333 Silvi už mate vymaľované 😉 Tak to vyzerá, že som na tom rovnako aj ja s vami
@sofija18 dnes som 28dc, tak tiež čakám ms. Tak vás nesklamem a dúfam, že ju dostanem, keď mne sa posledné mesiace nejako posunul cyklus 😉

olylili
17. apr 2017

@karmela
@nikuskaberuska
@barborapavlikova dievcata všetkým vám držím prsty nech je všetko na správnom mieste a pokračuje ako má 🤰 môj špunt je dnes strašne zle otočený celý spodok má boli ako sa mrvi a páli celé brucho ja by som to už mala aj rada za sebou 😝👶👣

butterfly333
17. apr 2017

@ria294 ano vymalovane moja. No a ty ako si na tom?

karmela
17. apr 2017

@nikuskaberuska
@barborapavlikova tak babulky držím palčeky na zajtrajšok teším sa už na infošky samozrejme len dobre 😍

karmela
17. apr 2017

@olylili moja zlata tak tvoj valibuček verím že ti dáva zabrať v tvojom brusinku veľkom už len 13t a budeš si ho držať v náručí mamina..Ďakujeme aj Vám nech to beží v zdravicku a pohodičke rýchle 😘

ria294
17. apr 2017

@butterfly333 tak ako som spomenula 28dc, ale vôbec necítim, že by mala prist ms, asi mam zase rozhádzané hormóny a príde mi okolo 35deň. Uvidim a asi keď príde pojdem do toho softu 😉 Už sa na to citim, tak načo čakať 😄 A ty čo vyskúšaš tu fytosoju ?

butterfly333
17. apr 2017

@ria294 ano počkam na ms a začnem s fytosojou. Snad pomože.

olylili
17. apr 2017

@karmela dakujeeeem 😊 už začínam byť aj trošku nervózna premýšľam o pôrode a tak buduci týždeň si chcem už nejaké vecičky poprat nejaké neutrálne farby po dievčatách som povyberala 😀👶a my sa tu samozrejme nevieme dočkať prvej fotecky tvojej malej fazuľky 😊💗 december je krásny termín moja druhá sa narodila 2 decembra termín som mala 6-teho😊

ria294
17. apr 2017

@butterfly333 urcite ti neuškodí, ty mávaš aj ovu a ono ti to posilní dominantný folik. Keď by aj nepomohla, je to prírodný estrogen, tak neublíži 😘

butterfly333
17. apr 2017

@ria294 dakujem moja zajtra idem kupit.