icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nita216
17. apr 2017

@nina4 viem ze su take dno ked sa neozve ale vies trocha sa bojim!kazdy sa ma pyta skor hovori -"ved ti este tu este si neporodila?ved dokedy chces byt tehu?"a ja im no estr dlho!ved len na september cakam!a potom ticho. len kukaju!takze asi tak!testy vysli ok este 11maja idem na usg morfologicky

nikuskaberuska
17. apr 2017

@olylili Ďakujeme 😊 Kedy máš termín? 😊

olylili
17. apr 2017

@nikuskaberuska 21 júla budem mať sekciu tak asi okolo 15-teho 😊

lentilka969
17. apr 2017

ahojte chcem sa len spýtať aké máte skúsenosti s woman secret testami ??? duchujú? alebo kanáliky? mne vyšli 3 po sebe čiarky ...a na ďaľší deň som si robila dr. max čo je dosť super test a bol negatívny. ďakujem za odpoveď

olylili
17. apr 2017

@lentilka969 áno duchuju ja som verila a bola spokojná s dr.max a jeden som mala pepino

domci1203
17. apr 2017

@nikuskaberuska dakujem😘

lentilka969
17. apr 2017

@olylili ďakujem , presne pred rokom som bola tehotná a skončilo to zle, už mi aj slza vyšla, že sa konečne podarilo a nič

olylili
17. apr 2017

@lentilka969 skús ešte testovať ale s dr.max držím prsty

lentilka969
17. apr 2017

@olylili pokiaľ nepríde ms je ešte šanca , síce bruško bolí...už sme sa tešili no uvidíme, som ostala smutná

lenka6309
17. apr 2017

@nikuskaberuska asi len 4mesiace a už to vyšlo 🙂

olylili
17. apr 2017

@lentilka969 bruško boli a aj všetky príznaky ako pred ms mozu byť aj v tehu a hlavu hore podarí sa

nikuskaberuska
17. apr 2017

@lenka6309 My len mesiac 😊😃

lenka6309
17. apr 2017

@nikuskaberuska hádam sa vám podarilo😗

lentilka969
17. apr 2017

@olylili neviem som sa potešila proste ten test , ale úplne krásna čiarka ..a nič z toho..uvidíme za 2 dni spravím a možno vykukne poriadne 🙂

lentilka969
17. apr 2017
nina4
17. apr 2017

@nita216 aaaa ludia sa veru rady zastaraju.Kazdy rad kuka druhemu do taniera.A popritom si neuvedomia ako sa pri tom citime my.To este bude kym porodime 😊.Nas uz cepuju otazkami aj viete co to bude ?"a my sa zasmejeme a povieme človiečik isto.
A ze mas strach to je vporiadku urcite kazda tehulka ma strach a ver ze ho budes mat pokial to slniecko male nebude na svete a pri tebe .

karmela
18. apr 2017

@olylili moja veru pomaličky treba chystať vecicky pre drobca-valibučka krásneho..Mna tiež včera večer bolelo podbrusko asi z prezratia odvekcla som pred 21:00 a teraz sa budím od 1 rana hrozne to je somnou..Od kedy som tehu nejako neviem spávať cez noc🙈 Budím Sa ako batoľa..ďakujem no snáď bude vidieť fatulku že je na správnom mieste a neskôr budem počuť srdiečko 😍

karmela
18. apr 2017

@barborapavlikova
@nikuskaberuska babule držím Vám dnes pršteky obom ešte si pobuvajte oddýchnite o chvíľu zvoní budík sup sup nachystat sa a tešiť sa na prvé sono 😍

karmela
18. apr 2017

Tak babulky moje posledné testy pred návštevou u dr tento týždeň tak verím že bude len dobre 😍

nikuskaberuska
18. apr 2017

@lenka6309 Vyzerá, že áno 😊 Testujem každé 2 dni a druhá čiarka krásne tmavne 😊 Včera už boli obidve rovnaké 😊❤️

nikuskaberuska
18. apr 2017

@karmela Ukážkové 😍

miriamn76
18. apr 2017

@karmela krasne testiky☺

nikuskaberuska
18. apr 2017

@karmela Ja už som hore od 4:30 😂

barborapavlikova
18. apr 2017

@karmela
@nikuskaberuska dobre ráno žienky, vy ste si dali na čas. 🙂 ja som urobila tiež posledný test A je taký istý silný ako kontrolna / tak som rada.len taká otázka( možno hlúpa) môžem sa najesť? Je mi normálne na odpadnutie. Myslím že by to nemalo vadiť.a keď,tak prídem neskôr na krv kým to strávim 😀 dievčence,držím palce 🍀 🍀🍀

elenita
18. apr 2017

@barborapavlikova Ahoj, Ty ides tiez dnes k dr.na potvrdenie tehotenstva? Uplne kludne sa najedz. Ak by Ti bral krv na HCG, vysledky to neovplyvni 😉. Ved to beru aj hocikedy pocas dna. Radsej pekne napapana, ako keby si sa im tam mala sklatit 😀. Drzim palce.

nita216
18. apr 2017

@nina4 dakujem si velmi zlata!hej aj mna sa pytaju kto to bude ze uz isto vieme.no ale ja odpovedam na to skor tak ze jedno ze cii chlapcek ci dievca nech ma zdravie a to bude co muz namixoval a boh dal! 😀 ale fakt ludia niekedy byt otravny s otazkami,a co bude kym nie je zneme koho zena caka,a ked uz vieme a.tak na konci tehu ti si este v celku?stale 2v1?atd atd....

nikuskaberuska
18. apr 2017

@barborapavlikova Myslím, že sa kľudne môžeš najesť 🙂 Držím palce a daj vedieť 🙂 :-*

karmela
18. apr 2017

@barborapavlikova áno moja kľudne sa napapaj.

karmela
18. apr 2017

@nikuskaberuska
@barborapavlikova potom píšte Maminy

karmela
18. apr 2017

@miriamn76 ahojte ranné vtáčatka ako sa nám máte? 😘