icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaberuska
18. apr 2017

@barborapavlikova @karmela Moja bodečka ❤😍

nikuskaberuska
18. apr 2017

@gabcca Ďakujem 🙂 Určite áno 🙂 Kedy ideš na sono?

karmela
18. apr 2017

@nikuskaberuska ja tuším že fraxik je na riedenie krvy

gabcca
18. apr 2017

@nikuskaberuska vo stvrtok aj na kontrolne hcg

nikuskaberuska
18. apr 2017

@gabcca Držím palce 🙂

barborapavlikova
18. apr 2017

@nikuskaberuska mám vrodenú trombofiliu tak na to.este uvidím čo povedia na tom hematologickom.
@karmela veru,pre malinku bublinku aj na koniec sveta len aby bolo všetko ako má.

gabcca
18. apr 2017
candies
18. apr 2017

@karmela Ja som ho kupila len teraz tak neviem ci by som skor pocula 🙂 ale na prvykrat som ho ja ani nenasla :D ale nasiel ho buduci tatko sa mi hral s bruškom a ja som driemkala...a vcera. Tak isto on nasiel :D ja mam na to nejaku smolu .......asi budeme mat chlapcov :D mne je napriklad stale zima co predtym vobec nikdy a kamoska vravela ze ked čakal syna toto mala tieto stavy :D

gabcca
18. apr 2017

@candies aj mne odkedy som tehu je stale zima a hlavne vecer. Stale.sedim v mikine hrubej a muz sa zo mna smeje. 🙂 takze je to v poriadu ja uz som rozmýšľala preco mi.je.taka zima 🙂

archanjel007
18. apr 2017

@kotatko1232 paci sa a pozajtra by si uz mala mat riadne kolajnice🙂

barborapavlikova
18. apr 2017

@nikuskaberuska jeeej to je fakt bodecka malinkata. Ale hlavne že je tam 😍 tak si to užívaj A oddychuj.
A inak som teraz pozerala papiere na tu hematologiu A tam mam písané že som V 5 tt. 🙂 takže mi to sedí zatiaľ.

kotatko1232
18. apr 2017

@archanjel007 dakujeeeeem 😙😙tak konečne sa to podarilo.....

karmela
18. apr 2017

@nikuskaberuska jeeeeej nádherná bodecka 😍😍😍❤️ Až sa rozplyvam 😍 Blahoželám maminka 😘 Ja som písala dr vo štvrtok som u nej ako na bielom koni 😂

karmela
18. apr 2017

@gabcca áno je to Ok ja tiež každý večer ležím prikryta až po uši lebo až akoby zimnicu mám.Neboj uvidis svoju bodecku vo štvrtok

olylili
18. apr 2017

@karmela noooo o tom spánku by som vedela rozprávať ja mám to isté odkedy som tehu neviem čo je prespana noc non-stop sa budím 😑

gabcca
18. apr 2017

@karmela neviem sa dočkať a stale sa modlim aby bolo vsetko ok a male sa ukazalo. V brusku citim take mrvenie ako ked som bola levy krat tehu tak verim ze drobec sa ma dobre

candies
18. apr 2017

@gabcca no ja tiež plus este dekA okolo mna D ruky ako cencúľ...zaspavamprikryta dvomi perinami :D chuda moj chlap nema sa ani čím prikryt ... takze nie som jediná a neboj ani ty :D

patkaamirko
18. apr 2017

@olylili Držím ti palce, tak ty to budeš mať za sebou skôr, ja idem až tak buď koniec mesiaca alebo začiatkom augusta.Ak teda vydržím.Mám strašne bolesti krizov a podbruska,vieš čo ale až tak, že idem do obchodu a nie som ani v polke cesty a už idem na päť domov ale slimacim krokom A s plačom.Každú hodinu sa mi to vracia,už 3 deň...A je to dosť silné...Možno sa aj otváram 😬

patkaamirko
18. apr 2017

@karmela Tak to kobuk dole že si toľko zhodila.34 kg za pol roka 👌 ja som 2 kg nevedela zhodiť za 2 roky 😃😃😃😃 ale to som aj cvičila všetko...Aj po pôrode si počkám 6 týždňov a idem znova začať cvičiť.Vieš čo zase mi narástlo bruško 😃 Ako fakt,každým dňom je väčšie a väčšie.Ja už fakt neviem ako budem vyzerať do pôrodu :(
Tak sa teším s Tebou ❤ hlavne len nech je zdravé, to je prvoradé 🙂

kudusko
18. apr 2017

@myskahryzka 😂mám pre teba vynikajúcu správu bola som cez sviatky u svokry a dnes som zistila že som 7+2 😂😁😁😘

patkaamirko
18. apr 2017

@luta13 Ahoj moja 🙂 ďakujeme pekne, áno asi si drží formu,😃😃 lebo ani sladké jej nechutí 😜😜Len maminka priberá do bokov ako slonica :( 😂😂

olylili
18. apr 2017

@patkaamirko fúha otvárať by si sa ešte nemala ešte je veľmi skoro tak mne aj lekár povedal že to bude skôr malý je aj zrelši a väčší a ja sa už fakt len kotulam o chvíľu mám mať predposledné sono tak som zvedavá na kedy naplanujeme sekciu

myskahryzka
18. apr 2017

@kudusko Svokra ma zaiste na dvore nejaky carovny pramen plny spermii 😀

kchan
18. apr 2017

@kudusko
@myskahryzka som si cvrkla práve baby 🙈🙊😂😂😂

butterfly333
18. apr 2017

@myskahryzka to by sa aj mne zišlo taky pramen.😅

butterfly333
18. apr 2017

@karmela krásne testiky moja držím moooc palčeky nech všetko dobre dopadne.

kchan
18. apr 2017

@butterfly333 😂😂 moja tebe sa zadarí bez zbytočných klamstiev a prameňov a bohvie čoho ešte 😘😘😘😘

butterfly333
18. apr 2017

@kchan ja viem moja len to už trvá ako si dlho. Ale ja sa dočkám verím tomu.😘

kchan
18. apr 2017

@butterfly333 ty budeš odmenená babatkom, verím tomu a želám ti to z najväčšieho ❤😘

butterfly333
18. apr 2017
sticker