icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
18. apr 2017

@kchan pre teba

sticker
tonjadabik2
18. apr 2017

@alilka ahoj moja to som pozerala dozadu prispevky z nudy len tak.. nehnevaj sa to nie v zlom.. no a ako sa inak mas? oddychujes ci sa snazite znova? ja mam novinku. manzel sa vcera sam od seba rozhodol ze chce dalsie babetko takze uz sme trikrat sli naplno..aj ked neverim kedze mam pred kramami..uvidime..tebe drzim palce a odpis. Cmuk

domci1203
18. apr 2017

😅 😅

domci1203
18. apr 2017

@kchan haha 😅 taky pramen by mohla aj moja svokra.mat:joy:

myskahryzka
18. apr 2017

@butterfly333 No moja sklamem ta, ale na to mas asi malo bujnu fantaziu. 😀 My sa musime spolahnut na tie konvencne metody..rozumej: sex 😀 Ale neboj.. uz sme aj my na rade coskoro. 🍀

elfi1
18. apr 2017

@karmela blahozelam k tehulkovaniu... ja vas tu obcas sledujem...a pamatam si ta este ked som tu ja pridavala dusika, co su uz aj 3 roky
Si sa vela nacakala, tak nech uz to je len stastne cakanie a pripravy na babatko

alilka
18. apr 2017

@tonjadabik2 ahoj 😁 jooj ja viem že nie v zlom si to lajkla 😉 v pohodička 😊 my sa snažíme nezsnazime..Také ideme stále na plno,ale ovu nemám ani nič..Doki mi povedala ze musím dostat prvú ms aby mi naskočil cyklus..Ale kedy to bude neviem..Dúfam že už čom skôr lebo je to o nervy..Som už 3tyzdne po zákroku..😕 jeej to je super novinka,takže ideme do toho spolu 😁😁 snáď sa nám zadarí čo najskôr 😁😁

tonjadabik2
18. apr 2017

@alilka hej to ja tak z nudy kuýkam dozadu prispevky najme testiky..a co si este nemala ms od zakroku? moje..chcela som sa opytat..prepac mi teraz..natom zakroku nasli to male?kde bolo? ale dalej sa snazte velmi na teba myslim nech ti to vide..viesco mz len od vcera sme sa tak snazili..ale neviem..jasne ze pride ms..sak je uz po ovulke. ale neviem ci je to spravne riesenie mat babo..bojiím sa toho neviem ci chcem vobec..mama ma uz zabije..ze kedby sa podarilo..ze dalsie dieta..ach ja neviem.

alilka
18. apr 2017

@tonjadabik2 nie ešte som nemala po zákroku som spinila tak 2dni a dosť..Áno našli ho v právom vajcovode aj sa to z histólogie potvrdilo..Ten vajcovod mi samozrejme vzali..A koľko máš,deti??A mama ťa zabije??Veď to je tvoj život 😁 a ty ho žiješ s partnerom 😉 noo musíš ty vedieť či ho chceš či to zvlasnete z každej stránky atď 😁

karmela
18. apr 2017

@candies no nepamätám si aby mi pri malej bola taká zima ako teraz 🤔No uvidíme ja mám ešte na počúvanie srdiečka čas..ale potom si ho pozíciám a skúsim či ho nájdem 😍Ja by som prijala veľmi chlapceka ale hoci bude dievčatko bude milovane už teraz je..len nech sú naši drobci zdravý

karmela
18. apr 2017

@patkaamirko ďakujem a čo to že máš bolesti netlačí malinká náhodou? Kedy sa chystáš k dr ? Moja nie za pól roka som zhodila ale za rok a pól 🙈 Ja som po cisárskom nemohla 3mes.zdvihat nič ťažké..Ja som tie kilá vychodila kocarovanim všade peši hoci aj 30km za deň 😂Aj ja Vám držím palčeky nech ste zdravucky

karmela
18. apr 2017

@olylili tak už viem že tá moja nespavosť je normálna už som myslela že mne prepína lebo pri malej som to nezažila 🙈😊

tonjadabik2
18. apr 2017

@alilka cize mas len jeden uz??? ale neboj aj takto sa da otehotniet.mame 4 deticky. prave preto..ako sak jasne zeby sme zvladli sak uz su velke deti ale neviem financne..ako ved vsetko sa da ..len neviem niesom uz stara? :D haha budu na mna kukat jak na blazna

karmela
18. apr 2017

@gabcca maličké sa určite ukáže nebojaj verím tomu že už ho budeš vidieť a už obavy pominu..vo štvrtok idem aj ja k dr 😉Tak držím palčeky a ver že všetko je dobre

karmela
18. apr 2017

@kudusko 🙈😂 asi viem kam triafas

patka33
18. apr 2017
karmela
18. apr 2017

@butterfly333 ďakujem pekne a ja Vám zo @sofijov 18 držím moc silno palce nech ste už tehulky a hladkaťe si brušinka..ms nedošla ?

alilka
18. apr 2017

@tonjadabik2 anoo uz len jeden 😞 a to ma desí..Že sa už nezadari tak rýchlo ako predtým 😕 a to nemame ešte žiadne deti. 😲 Koľko máš rokov že si myslíš že si stará?Ja mám 31..Ooo 4deti to je ozaj pekne 😉

karmela
18. apr 2017

@elfi1 ďakujem pekne veru prešiel od vtedy čas ja som stále hľadala duchov až som sa dočkala ozajstných silnehucich //..hoci snaženie bolo s prestávkami ale teraz som nesmierne šťastná..aj Vám všetko dobre 😘

olylili
18. apr 2017

@karmela aaaano úplne normálna 😀 ja som to mala pri každom 😀 a potom som spat chcela a drobci nedovolili 😊👶

tonjadabik2
18. apr 2017

@alilka ale aj moja mama mal len jeden a povedali jej ze nikdy nebude mat deti a si predstav sme traja surodenci! takze treba verit.podari sa neboj. mam 34.. noo ved toto ma desi..kazdy ma odcudzuje za to..a toho sa bojim..taze to asi stopnem a nebude ziadne babo..

karmela
18. apr 2017

@olylili no veď toto síce mala keď bola v brušku a večer som zalahla tak už kopala ako diva a musela som sa jej prispôsobiť ako ležať nech je pokojná 😂 Ale jej to ostalo aj po narodení hore bola aj 10x za noc cez deň spinkala ale ona je doteraz taký môj wonderko nabitý stále..Tak aspoň mám možnosť zatiaľ zdriemnuť cez deň hoci len slofika na pól h ale večer o 21:00 padám do postele poznáš to moja viem aj stym krásnym bruškom

alilka
18. apr 2017

@tonjadabik2 ale čoho sa bojíš?Môžeš okaslat všetkých. 😁 Mat veľkú rodinu je krásne .😉 A stará určite niesi ,😊 ja mám polovičku a on je zo 7deti..2dievky a 5chlapov 😁😁 a je to super keď sa u nich stále zijdeme😁 my sme tiež 3sestry 😁

gabcca
18. apr 2017

@karmela dakujem potom dam vedieť

karmela
18. apr 2017

@tonjadabik2 začo tá odsudzujú moja? Že máš 34r a chceš babo??? A kto sú ty ľudia že rozhodujú za teba ja mám o 3mes. 35r a čakám teraz babatko aj keby som mala 38r chcela by som.Je to váš život nie iných tak držím palčeky aby sa zadarilo hoci aj siedme dieťatko

butterfly333
18. apr 2017

@karmela baby ved to je len vek a čo koho do toho. Ved ked žena tuži po bábätku a je zdrava tak je jedno či má 20r alebo 45r. Ja mám v lete 38r a snažíme sa 3roky. Moja segra má 39r a teraz čaká druhé. Moje dve sesternice teraz porodili jedna má 41r druhá 45r. Držím nam palčeky baby.
@tonjadabik2

candies
18. apr 2017

@karmela Ja zas asi skor dievčatko ale vcelku mi to je jedno 😂 Len nech su zdravé ako vravíš ❤️☺️

olylili
18. apr 2017

@karmela presne ľahnem a chlapec začne vyvádzať 😀 už som zmierená že sa niekoľko mesiacov už nevyspim 😀

kudusko
18. apr 2017

Neviem.komu ale dakujem za <3

karmela
18. apr 2017

@olylili a možno bude zlatusik ja sa zatiaľ milne prikláňam k tej povere že keď prvé dieta dá zabrať druhé to oplatí že bude pekne spinkať no uvidíme 🙈