icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
18. apr 2017

@kudusko aj tebe držím silno palušky na dve čiarky a bezproblemove tehulkovanie 😘

biba12
18. apr 2017

@patka33 nič tam nie je, je to negatívne.

olylili
18. apr 2017

@karmela no mne to nevyšlo ja mám uplakané bábätká 😀 ale tak možno chlapček bude kludnejsi 😊👶

biba12
18. apr 2017

@olylili s tým by som nepočítala 🙂

kudusko
18. apr 2017

@karmela to ty si mi poslala? Ak ano tak dakujem velmi pekne 🙂

olylili
18. apr 2017

@biba12 veď len tak opatrne to rozprávam 😀 ja už veľmi dobre viem čo ma čaká 😀

biba12
18. apr 2017

@olylili každopádne Ti to prajem. Ja som vždy závidela maminkám, ktoré vraveli :prespí celú noc atď... na to ja môžem zabudnúť ešte teraz. Malý má v septembri 10 rokov a kričí na mňa v noci aj dva-trikrát. A potom príde svetlá chvíľa ako táto noc , keď ju prespal celú 🙂 Ale od dnes ako ho poznám, ma čaká trojtýždňová šichta vstávania, kým si povie, že veď ju chuderku už nechám vyspať aspoň jednu noc 🙂

olylili
18. apr 2017

@biba12 no tak to poznám mám 6rocnu najmladšiu a spí pri mne 😀 obe som 3 roky kojila to spánok nebol vôbec každú hodinu prisate deň noc a teraz bude Repete 😀

lela123
18. apr 2017

@tonjadabik2 ja mám 40 a tri deti a tiež ešte chceme, takže 34 je v pohode 😉

tonjadabik2
18. apr 2017

@alilka
@karmela Dakujem Vam baby.. ze nam drzite palce

tonjadabik2
18. apr 2017

@lela123 diki moja.. potesi

tonjadabik2
18. apr 2017

@butterfly333 diki moja

lela123
18. apr 2017

@tonjadabik2 s poslednou dcérou som otehotnela v 34 a na prvú šupu. Hneď po ms. To vtedy bola náhoda, ani sme sa ešte nepokusali, len sme netušili, že aj vtedy som plodná, teraz už to také jednoduché nieje 😉

domci1203
18. apr 2017

@kudusko @kchan @myskahryzka svokra asi mala ten zazracny modry pramen ako bol v kamenaku 😀 😀

nina4
18. apr 2017

@tonjadabik2 ahojky citam to tu uuuuurcite nie si stara to len to okolie nas nuti si to mysliet .ja budem mat v maji 38 a ak boh da a vsetko bude ok tak v oktobry tu mame nase 5 slniecko.No poviem ti tiez som mala stavy ze nie uz 5 a ze som stara a teraz to apsolutne neriesim.
@alilka zlatik ostanes tehu aj s jednym vajickovodov nam sa nedarilo ostat tehu ked som mala dva a po tom mimomaternicovom som 5 krat ostala tehu sice 2x to nebolo ok no 2 deti su tu a dalsie na ceste .

tonjadabik2
18. apr 2017

@lela123 ale podari sa neboj ja tomu verim uz aby to bolo aby si bola stastna.

tonjadabik2
18. apr 2017

@nina4 to vazne cakas 5??? Waaw Gratulujeeem ake stare mas deticky? velmi ti drzim palceky. Dakujem za povzbudenie..tak snad sa aj nam podari ved noa co? snad to budeme prezivat spolu..ak sa nam nahodou podari..takze este niesom stara..hehe dobry pocit diki Cmuk

luta13
18. apr 2017

@misscelaneous ahoj....MS mi je luto, no verim, ze tento novy cyklus Ti uz prinesie skutocne silnejuce //...Drzim Ti silno palceky 🙏😘

alilka
18. apr 2017

@nina4 ďakujem zlato za podporu 😁 ako dlho ste sa snažili po mimomaternicovom o prvé?A ovulovala si vždy obmesiac,stále iný vajecnik?A náhodou si nepamätás kedy po zákroku ti došla prvá ms?😉😉 Inak sa ako máte?Paaanecky ty si už v 15tt,??..😲😲

butterfly333
18. apr 2017

@tonjadabik2 nemás začo. Držím palčeky 😘

nina4
18. apr 2017

@tonjadabik2 veru ako chceli sme vzdy 5 deti no najmensieho som kojila 3,5 roka a veru v tedy som na piate ani nepomyslela a potom ti ma to tak dako pomalicky a zdrahym sme si stanovili taku hranicu ,ze ak sa nezadari do 38 tak to nehame tak sice sme tomu dopomohli 😁 kvapkami ovu testami a Inofolicom ale tak my by sme asi inak tehu neostali ja mavam cykly od buka do buka.No budem ti silno presilno drzať palce aby sa aj u vas zadarilo 😘

@alilka nam povedali ze môzme az po pol roku tak som si dala HAK no no byvalo my s nej velmi zle az som skoncila na gastro a tam mi dok.kazal HAK vysadit ze tie problemi su s toho a ja som ostala hned tehu sice ma gyn. dovrzal ako malu lebo to bolo 5 mesiacov od zakroku.prvu MS som dostala po dvoch mesiacoch no ja som mavala dlhe cykly.
Len ked som sa v tedy po zakroku pytala gyn.,ze ako to teraz bude s MS tak mi povedal,že bude kazdy mesiac.
No veru uz 15tt rychlo to ubehlo sa nestihnem ani spamätat a drobec bude tu 😁

mlenna15
18. apr 2017

Ahojte baby je možné že tehotenský test ukazuje ducha počas ovulacie ???má niektorá skúsenosť ?

luta13
18. apr 2017

@domci1203 Drzim palceky, nech si tehulka 😉

luta13
18. apr 2017

@mlenna15 to som este nepocula, ze by tehutest ukazoval pocas ovulky ducha...Hod sem foto 😉...Mozno si mala ovulku skor a si uz dlhsie tehulka, ci?

domci1203
18. apr 2017

@luta13 dakujem zlatinko🙂 ale zial nie som testik negativny🙂

luta13
18. apr 2017

@lenka6309 super!...Sprava zo vcera od Teba - tesim sa, ze vam to konecne vyslo 😉...Prajem krasne tehulkovanie a vela zdravicka obom...Ak mas foto testiku, hod sem na kuk...😉

luta13
18. apr 2017

@domci1203 to mi je luto moja, neboj, pride to necakane a verim, ze coskoro...Drzim stale palceky 😘

domci1203
18. apr 2017

@luta13 no.len Ja som mala pozitivny ovulacny 8.4 cize dnes som cca 10dpo. Ja som nejak zabudla na to🙂 a ja uz neviem ani sama co sa.deje buduci tyzden idem k novej dr ked uz budem mat kludnejsie pracu odovzdanu

lentilka969
18. apr 2017

Prosím pomôžte mi , ja už neviem co to má znamenať ... Robila som včera testy značky woman secret ružová čiarka na 3 testoch , následne som na druhý deň overovala s clearblue kde je plus a na 3 testoch dr. Max nieje nič ... Ja to nechápem

olylili
18. apr 2017

@lentilka969 hod sem všetke testy