Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili každopádne Ti to prajem. Ja som vždy závidela maminkám, ktoré vraveli :prespí celú noc atď... na to ja môžem zabudnúť ešte teraz. Malý má v septembri 10 rokov a kričí na mňa v noci aj dva-trikrát. A potom príde svetlá chvíľa ako táto noc , keď ju prespal celú 🙂 Ale od dnes ako ho poznám, ma čaká trojtýždňová šichta vstávania, kým si povie, že veď ju chuderku už nechám vyspať aspoň jednu noc 🙂
@tonjadabik2 ja mám 40 a tri deti a tiež ešte chceme, takže 34 je v pohode 😉
@lela123 diki moja.. potesi
@butterfly333 diki moja
@tonjadabik2 s poslednou dcérou som otehotnela v 34 a na prvú šupu. Hneď po ms. To vtedy bola náhoda, ani sme sa ešte nepokusali, len sme netušili, že aj vtedy som plodná, teraz už to také jednoduché nieje 😉
@kudusko @kchan @myskahryzka svokra asi mala ten zazracny modry pramen ako bol v kamenaku 😀 😀
@tonjadabik2 ahojky citam to tu uuuuurcite nie si stara to len to okolie nas nuti si to mysliet .ja budem mat v maji 38 a ak boh da a vsetko bude ok tak v oktobry tu mame nase 5 slniecko.No poviem ti tiez som mala stavy ze nie uz 5 a ze som stara a teraz to apsolutne neriesim.
@alilka zlatik ostanes tehu aj s jednym vajickovodov nam sa nedarilo ostat tehu ked som mala dva a po tom mimomaternicovom som 5 krat ostala tehu sice 2x to nebolo ok no 2 deti su tu a dalsie na ceste .
@lela123 ale podari sa neboj ja tomu verim uz aby to bolo aby si bola stastna.
@nina4 to vazne cakas 5??? Waaw Gratulujeeem ake stare mas deticky? velmi ti drzim palceky. Dakujem za povzbudenie..tak snad sa aj nam podari ved noa co? snad to budeme prezivat spolu..ak sa nam nahodou podari..takze este niesom stara..hehe dobry pocit diki Cmuk
@misscelaneous ahoj....MS mi je luto, no verim, ze tento novy cyklus Ti uz prinesie skutocne silnejuce //...Drzim Ti silno palceky 🙏😘
@tonjadabik2 nemás začo. Držím palčeky 😘
@tonjadabik2 veru ako chceli sme vzdy 5 deti no najmensieho som kojila 3,5 roka a veru v tedy som na piate ani nepomyslela a potom ti ma to tak dako pomalicky a zdrahym sme si stanovili taku hranicu ,ze ak sa nezadari do 38 tak to nehame tak sice sme tomu dopomohli 😁 kvapkami ovu testami a Inofolicom ale tak my by sme asi inak tehu neostali ja mavam cykly od buka do buka.No budem ti silno presilno drzať palce aby sa aj u vas zadarilo 😘
@alilka nam povedali ze môzme az po pol roku tak som si dala HAK no no byvalo my s nej velmi zle az som skoncila na gastro a tam mi dok.kazal HAK vysadit ze tie problemi su s toho a ja som ostala hned tehu sice ma gyn. dovrzal ako malu lebo to bolo 5 mesiacov od zakroku.prvu MS som dostala po dvoch mesiacoch no ja som mavala dlhe cykly.
Len ked som sa v tedy po zakroku pytala gyn.,ze ako to teraz bude s MS tak mi povedal,že bude kazdy mesiac.
No veru uz 15tt rychlo to ubehlo sa nestihnem ani spamätat a drobec bude tu 😁
Ahojte baby je možné že tehotenský test ukazuje ducha počas ovulacie ???má niektorá skúsenosť ?
@lentilka969 hod sem všetke testy

@kudusko aj tebe držím silno palušky na dve čiarky a bezproblemove tehulkovanie 😘