Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili nikdy sa mi toto nestalo...už som vážne z toho na prášky lebo neviem či sa mám tešiť alebo nie...
@lentilka969 Ahoj skús pepino,za mňa najspolajlivejšie..
@suesue1983 ja už neverím ničomu...ešte som si kúpila naschvál clearblue , drahší test 25kový a ukázal mi plusko...dr.max nič ani len náznak
@lentilka969 na jednom sa niečo črtá na druhom nič neviem no možno ešte digitálny ten sa nemýli
@olylili počkám pár dní či dôjde ms...zajtra by som mala mať tak už len to ma presvedčí či sa niečo deje
@tonjadabik2 ďakujem 😉
babulky, mam taky dojem , ze mi zacina zapal mocovych ciest :( stale pcit na cikanie a vycikam tak tri kvapky :-/ kupila som si Urinal sirup, v lekarni mi povedali, ze tehotnym b to nemalo uskodit ale, ze vyrobca nic neuvadza ... uzivali ste niektora? lebo planujem aj preventivne ak sa zapal nerozbehne uplne vyuzivat celu flasku
@lentilka969 ja vidim na vsetkych ciarocku druhu 🙂 kolko ti uz meska ms? este pockaj den dva urcite zosilnie
@candies na dr.max testoch čo sú ozaj citlivé tak nieje nič ...robila som si 4 dokopy behom 2 dní...woman secret je vidno ružovú a clearblue je 25kový a plusko ....
@lentilka969 dr.max sú najlepšie.
Women secret des.Veľmi ukazujú kanáliky .Mne to tak už raz urobil myslela som že som tehu a HCG v krvi 0,000000 ..😁
@lentilka969, skus digitalny clearblue, da ti jasnu odpoved
@alilka a clearblue ? toto mi nikdy nespravila to plusko je jasne vidieť... ešte môj slepý priateľ ho videl...ja už neviem čo si mám myslieť dnes mám termín ms ... tak uvidíme či príde
@lentilka969 fuuha tak to je zvlastne ale uvidis treba pockat 🙂 podla mna ms nepride lebo si tehu 🙂 ak ti ten clearblue ukazal plusko..ja by som tiez ten digi urobila 🙂 mne ukazal zavcasu 1-2tt
@počkám ešte či bude ozaj meškať...ak áno tak spravím clearblue 🙂
@candies clearblue a z toho istého moču dr. Max nejde mi to do hlavy
@lentilka969 tak ja neviem ale dr max som mala aj ja ale bol fialovy nie modry..ci to bol lady max ale z tej dr max lekarne a ten mi najlepsie ukazoval
@candies podľa mňa to nebude tehotenstvo...len zaduchovali , dr. max by ukázal keby som bola
@lentilka969 nuz nechajme sa prekvapit... podla mna clearblue len tak nezaduchuje 🙂 a nejake bolesti nemas ako na ms? alebo tak?
@candies mám pobolieva ma brucho a mám ružový výtok, tak rátam že sa rozbehne ..:/ však práve to ma zmiatlo , že clear by nemal duchovať
@lentilka969 tak brusko boli aj pri tehu tak isto ako na ms ale vytok som aspon ja ziadny nemala len ma hrozne boleli prsia a aj stale bolia na dotyk
@candies však aj mňa keď som prvý krát otehotnela, síce neskončilo to dobre , tak ma hrozne boleli prsia a výtok som mala skôr do žlta ako ružový , moc tomu nádeje nedávam
@lentilka969 mne clearblue praveze duchuje kazdy jeden :( na zahranicnych forach som citala ze tieto s modrou farbou a hlavne clearblue su na rane stadia nespolahlive, velmi duchuju. :(
@lentilka969 tak uvidis budem ti drzat palce v kazdom pripade 🙂
@lentilka969 žiaľ tie woman robia uzastne kanáliky..ale snáď sa výsledky testov ešte zmenia a všetko sa na dobre obráti
@karmela ja neviem myslis ze by uz mohlo tlacit? som len 12+2 alebo 12+4 :D .... kamoska rvalea ze aj on toto mala ale uz mi nepovedala ze ci tiez v prvom trimestri este....no verim ti mojko chlap nech si zvyka :D ja stale doma nariekam ze mi je zima ruky nohy ladove...presne viem ako ti je a nie jto teda nic prijemne :D alebo mne pomaha ked ma ten moj zohreje vecer mali by ste skusit 🙂 .....

@olylili idem na to sťahujem ich do počítača, nešlo mi pridať cez mobil sekundu