Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Dakujem 🙂 zevraj otehotneniu pomaha prestat sa snazit, myslela som, ze sa tak skusim nastavit, no obavam sa ze to nepojde. Zajtra idem na hormonalny profil, uvidim co mi povedia, videli na sone PCOS a podla Dr. Googla :D si myslim, ze by som mohla mat zvyseny prolaktin, aj ked nekojim uz nieco malo vyse roka. POkracujem s inofolicom combi, objednala som dalsiu matersku kasicku, ale v tobolkach (ta cerstva mi teda nechutila ). Ach, dceruska nam vysla na prvy sup ani nevieme ako. A druhemu sa velmi nechce :(
Babi
Dnes mám strašný deň,
Pichanie v podbrušku na obidvoch stranách, a také tlaky cítim.
A taký divný pocit co ani neviem opísať keby by som mala tam niečo
Fakt celé podbruško cítim, mám zavolať dokimu?
Znamená to niečo zlé?
Baby ktore tu maju za sebou hycosy zistenie priechodnosti vajickovodov, skusenosti? Caka ma to najblizsie. 1dc mam zavolat a ze ma objednaju. Nejak sa bojin a neviem co ocakavat
@lentilka969 mozno som blbec, no ja by som sa tesila 😅 ...Ja vidim na vsetkych Tvojich testikoch duchov, no takto som to upravila a myslim, ze by sa to dalo nazvat aj // a pekne + 😉...No testuj este dnes rano, alebo zajtra...Verim a prajem Ti, aby MS neprisla vobec a Ty si mala na teste silnejuce //
@luta13 ďakujem veľmi, aj ja ich vidím...okrem dr.max tam som nemala žiadne čiarky...špiním takže rátam , že mrcha príde aj tak
@kotatko1232 krasne //...Drzim palceky, aby tmavli a Ty si uzivala krasne druhe tehulkovanie 😘🙏
@lentilka969 spinenie moze byt aj zakutravanim sa babätka riadne v maternici a sucasne jej roztahovanim...Este vyckaj, verim, ze mrsina nepride 😉...Rano 20.4. skus testik znova - myslim na Teba - Boh s Tebou! 🙏
@luta13 dnes mám termín ms...:( ja keď som uvidela tie testy rok po potrate , až mi do plaču bolo...také duchárčenie na testoch pre ženy čo potratili, je niečo neuveriteľne ťažké...až príde ms , tento mesiac ma to bude obzvlášť bolieť...ďakujem veľmi pekne za krásne slová 🙂 raz to víde 🙂
@lentilka969 Urcite vyjde, treba verit...No ktovie, mozno uz teraz mas pod srdcom svoje vytuzene babätko...Kiezby som mala pravdu 😘
@luta13 kiežby áno...bol by to veľký dar ...
@nikuskaberuska Gratulujem ku krasnej "bodecke" a uzivaj vsetko, je to nadhera mat prve uspesne sono za sebou 🤰😘
@candies
@gabcaa
pri prvom synovi mi vobec nebolo zima a to som otehotnela v Oktobri a cele tehu som behala aj v robote v kratkom rukave a vsetci mi nadavali, nech sa obleciem, ze prechladnem, no ja som skapinala od tepla!...Pri druhom synovi som otehotnela v Januari a to som hned od 2.mesiaca mrzla ako sirota kazdy podvecer - riesila som to teplou dlhsou sprchou, potom som sa hned zakutrala do pyzama, hrubych ponoziek a zupanu tepluckeho...Inak to neslo - brrr...Mm sa mi vzdy smial, ci mi nesibe! 😂...Trvalo to az do Jari....Takze nesuvisi to s pohlavim myslim vobec 😉
@tonjadabik2 ak si plodna, nikdy nie si stara!...A co ked mas uz 4 deticky?..No zas by si si tehulkovanie uzila odznova...Prajem Ti, nech vam to vyjde co najskor a Ty si stastne nosis pod srdcom vase dalsie malicke babätko...Boh Ta zehnaj! 🙏❤
@meli8412
@candies no tak som to myslela a zle som sa vyjadrila🙈 Sorry..proste som to myslela že babo a maternica rastie a
@meli8412 nám to napísala ako to má znieť.No mna zohrieva mala odkedy som tehu stále sa k nám priplechti že no veď mamka už má v brušku bračeka alebo sestričku 😂Skús viac piť mojko a možno to ustane ak nie tak navštív dr ale verím že všetko bude ok
@luta13 krasne ai to napisala.. Dakujem.som sa zase vcera pytala manzela ci to mysli vazne s babetkom a povedal ze hej.ze no a co? S zvladneme.no ia neviem baby..mam problemy aj dole mam asi prepadnutu maternicu..vychadza mi krcok..sak kolko zien to ma.. Aby som udrzala babetko ale tak som to mala aj pri mojich detoch..ale ved snad prezijeme..no nie?
@nina4 diki.. Aj my sa tak rozhodujeme.. Raz hej a raz nie.najprv sme chceli potom zase nechcel manzel babo teraz zase chce..ja neviem..
@luta13 dakujem moja.ja som verila ked si mi pisala ze budu tmavnut....dnes skusim spravit testik este jeden...
@tonjadabik2 držím Ti palce. Ale píšeš, že máš zdravotné problémy. Nehnevaj sa na mňa. ale ja by som Ti poradila, aby si sa najprv spýtala lekára, či ďalšie dieťa zvládneš donosiť. Máš doma predsa ďalšie 4 deti a tie potrebujú zdravú maminku 🙂 Nemyslím to zle, aby si to zle nepochopila.
@biba12 hej mas pravdu.neboj pojdem sa dat asi prezret uvidim.bojim sa lebo nechcem ist na operacku.je to ma zvazenie naozaj.
@nina4 aj ja mam dlhe cykly..33 dnove ani neviem..lebo vo februari som nemala ms vobec a v marci som mala taze musim vyratat ked teraz dostanem ms ze aky dlhy bol cyklus. Sama neviem..ak dostanem teda.. Ale asi...alenja neverim zeby sa podarilo. Isto to bude trvat par mesiacov kym sa podari..ak si to este nerozmyslim..

@meli8412 mna práveže nic nepali len ten pocit mam ze mi treba a nic...niekedy som mávala často zapal ale uz dlho nie vdaka bohu a dufam ze aj teraz to prejde budem pit vela velaaa dnes sa priznám ze som pitný rezim trosku zanedbala lebo mi nebolo dobre bola som strasne nafúknutá od rana asi preto ze vecer som zjedla polievku zeleninovou..a dnes cely den mi bolo tazko 🤢🤢taky pocit plného žalúdka a pritom som nejedla..ale uz mi je fajn 🙂