icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
19. apr 2017

@candies ja idem dnes 13+5 napisem ci bolo vidno☺tiez som uz zvedava😀

luta13
19. apr 2017

@tonjadabik2 Nevahaj dlho! 😉...Cas plynie neskutocne rychlo, treba dat tomu volny priebeh, sleduj si len ovulku, ak vies kedy byva vtedy sa lubte kazde 2 dni naplno a verim, ze coskoro tu budes pridavat krasne silnejuce testiky...Nerozmyslaj nad tym vobec, nechaj sa len "unasat" vnutornym pocitom, ci tuzbou...Verim, ze tuzis este po babätku, inak by si to tu neriesila - mam pravdu, ze?...No prajem Ti krasny den a budem cakat trpezlivo na Tvoje testiky 🙏😘

candies
19. apr 2017

@miriamn76 dobre Mojko tak drzim palce nech sa ukáže 🙂 kAmoske povedal na zaciatku 4. Mesiaca moj gyndos pri oboch a dobre sa trafil :D prve ma dievča a druhe chlapca...

tonjadabik2
19. apr 2017

@luta13 ved ja mavam pred ms ovulku to viem ked mavam vytoky brutal.teraz je uz po ovulke si myslim lebo vytoky zatual nemam takze sme to mozno stihli a mozno uz bolo neskoro..neviem lebo zajtea vt som mala dostat ms a vcera sme skusali a este boli vytoky taze neviem co mam cakat..ale asi ms..

luta13
19. apr 2017

@misscelaneous ahoj, dakujem Ti za vcerajsiu spravu...No dnes Ti teda drzim palceky na HP, nech mas vysledky co najlepsie a si v poriadku...Daj mi potom vediet, no neviem, kedy tu zas dnes budem - asi az poobede...Teraz mam trosku cas, no za hodku idem so synom na sportovy den, takze co bude, neviem...Ty si pekne vybav vysetrenia, nech Ta poriadne vysetria, kde je pes zakopany, preco sa nedari druhy drobcek...Myslim na Teba 😘

bluebell0412
19. apr 2017

Dobré ráno.Tak dva týždne neistoty máme za sebou.
Dnešné usg dopadlo dobre naša bublinka je tam kde ma byť bolo aj ❤
Ma 4.21mm podľa usg sme 6tt+1(podla ms 6tt+0)
V utorok máme prvé odbery uz aj knižku budeme mať zatiaľ nechali v karte. Akkurat k vitaminy si mam dokúpiť magnezium rp by mi malo utlmiť bolesti podbruska aj hlavy. A fotku sme nedostali.

miriamn76
19. apr 2017

@candies 16:15 som objednana tak hned potom pisem😀dakujem mohlo by sa drobatko ukazat😀

tonjadabik2
19. apr 2017

@bluebell0412 Gratulujeeeem

luta13
19. apr 2017

@miriamn76 Dobre ranko mamina...Drzim palceky na sono, nech sa princezna ukaze, no neverila by som nicomu, len odberu krvi asi, inak nicomu...Po mojej poslednej skusenosti so zmenou pohlavia po 6.mesiacoch neverim nicomu, len 3D utz, kde je krasne vidiet pohlavie (ak sa ukaze)...No Tebe drzim palceky...Aj tak vyvoj pohl.org.je ukonceny az v 16tt., takze okolo 20tt. je najlepsie si to dat zistit, ak si zvedavcek 😉...Verim, ze to bude Tvoja vysnivana druha princeznicka - prajem Ti ju 🙏💃😘

luta13
19. apr 2017

@tonjadabik2 no uvidis, co pride..Drzim palceky 😉

bluebell0412
19. apr 2017

@tonjadabik2 ďakujem 😉

luta13
19. apr 2017

@bluebell0412 super sprava, ze drobcek je "vo svojom domceku" pekne zabyvany...Tesim sa s Tebou...Uzivaj vsetko a neboj, nabuduce aj fotecka uz bude...😘

miriamn76
19. apr 2017

@luta13 no uvidime ak nie tak si pockame chvilku este😀

tonjadabik2
19. apr 2017

@luta13 diki..uvidim hej

bluebell0412
19. apr 2017

@luta13 ďakujem tak vieš nervozita robila svoje ked predtým.iba krv potvrdila ale opadlo to. Myslela som ze bude aj dnes ale nevadí dôležitejšie je ze je to v poriadku.

luta13
19. apr 2017

@candies moze byt buduci tyzden daco uz vidno, ale istotu budes mat az ked definitivne skonci vyvoj pohlavnych organov, takze az po 16tt...Ja by som to nechala po 20tt, vtedy je istota na 100%, ak je sono robene cez 3D utz. a uvidis na obrazovke konkretne pohlavie babätka - ak sa vam ukaze 😉...Mne v 13tt.Dr.povedal, ze je to na 90% dievcatko a v 17tt., ze chlapcek to nie je urcite a potom v 28tt.zbadal na sone "penis" a uz to bolo "v Haji"...Nakoniec sme boli v 29tt.na 3D sone a chlapcek na 100%...Takze verit Dr. by som neverila uz nikdy, az teda 3D utz, ktory pekne ukaze co ma babätko "vo vybave"...Drzim palceky, nech cakas to, po com Tvoje srdiecko tuzi...Pekny den vam prajem, pohladkaj za mna brusenko 😘

karmela
19. apr 2017

@miriamn76 chceme fotecku drobceka 😘

karmela
19. apr 2017

@bluebell0412 blahoželám moja a teším sa že je všetko Ok 😍

candies
19. apr 2017

@luta13 no uvidime ci bude pipik alebo nie :D ja sa uz neviem dockat hihi rozmyslala som aj nad tym ze si dam z krvi zistit ;Da dakujem pohladkam 👍🏻😛

luta13
19. apr 2017

@miriamn76 anooooooooo, chceme fotecku babiky krasnej 😍

bluebell0412
19. apr 2017

@karmela ďakujem ja som zvedavá na teba 😉

miriamn76
19. apr 2017

@luta13 @ karmela bude aj foteckka😀

lenka6309
19. apr 2017

@luta13 Ďakujem veľmi pekne 🙂Zajtra idem ku dr.nech sa pozrieme na našu bublinku 🙂

lenka6309
19. apr 2017

@nikuskaberuska my tiež dnes ráno takto 🙂

kotatko1232
19. apr 2017

ahojte babulky.znacka dr max...teraz som ho robila a uz bezim k dr

butterfly333
19. apr 2017

@kotatko1232 waaaau to taketo kolajnice hned z rána no super gratulujem prajem všetko dobre nech to dobre dopadne.😘A ideš uz ku gyn??

mdanka
19. apr 2017

Dobré ranko babulky 🙂 ....drzte mi palce, prave cakam v cakarni na kontrolu po 3 tyzdnoch. Dufam, ze je vsetko v poriadku.. 🙂 ale stres nenormalny :( :D

kotatko1232
19. apr 2017

@butterfly333 dakujem..ano tteraz idem.potom napisem ako som dopadla..😘😘

butterfly333
19. apr 2017

@kotatko1232 tak držím palčeky nech je všetko v poriadku. Tak už do práce nepojdeš dobre si vtedy písala ked si tam nastupovala čo ak sa zadarí a je to tu. Super šetri sa.

sofija18
19. apr 2017

@kotatko1232 Gratulujem 🙂 Vaaaaau 😲 to ti zo včera tak zosilneli testy??Vsak toto su uz kolajnice jak svet!! Teda oproti tym vcerajsim, co si sem pridavala 🙂 uz meška MS? Tak nech kontrola u Dr. dopadne na jednotku a uzivas si tehulkovanie 🙂