Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 ďakujem moja zajtra je môj deň D ale predpokladám že možno bude vidieť snáď aspoň gestacny vak uvidíme no nechám sa prekvapiť a keď bude čo budem si pýtať fotecku aj tebe krásne tehulkovanie s drobčekom 😘
@lenka6309 gratulujem ku krásnemu testiku 👏
@sofija18 @patka33mas pravdu a ja to cítim že tam budú.💋😘
@alilka Podla mna zacne cestou k lekarovi krvacat.. ako naposledy. 😀 Este je nejaka moznost? 😀
@myskahryzka áno ešte je možnosť že má cistu a tá jej urobila pozitívny tehu test 😂😂
@alilka Aj duphaston brala. Ten nerobi pozitivne testy? 😀
@kudusko
@myskahryzka baby ja z tých tlakov od smiechu snáď aj porodím 😂😂😂😂😂
@kudusko no ja neviem ja si myslim ze je doma a cita si co tu piseme
@myskahryzka nie duphaston nie to pregnyl 😂😂 ešte môže byť jedna odpoved že ju dr nevzala alebo že už bolo aj srdiečko ale foto nemá 😁😁 ja neviem mňa keby tu tak ženy zvozili tak sa tu už ani neukážem,alebo sa obranim ak by som bola v práve. Ale toto ??Akoby sa nič nedialo 😁😁
@kotatko1232 Ty si teda zena.. Slovnik na urovni drevorubaca.
@kotatko1232 daj testy zo včera a dnes vedľa seba nech je vidieť ten rozdiel, lebo fakt je to markantný rozdiel v tej intenzite farby... Ale možno budeš mať trojičky ✌👆😉
@kotatko1232 jebka si tu moja zlatá jediné ty a toto môžeš mať po malej testy neverím ti ani nos medzi očami a kde fotka ty jebka sa vyjadrujes ako v 4 cenovej

@kudusko Ja som zvedava ked kotatko isla k dokimu ake usg fotky sem bude davat!aj keby bola tehu tak dnes este by nic nebolo vidno!cakajme ako to s nou dopadne!